2777
2789

بچه مچه نیاد تو تاپیک

جدی بگین

من احمق بودم و پسراییو که اهل رابطه بودن حتی سطحی باهاشون کات میکردم.حتی با بوسه از لب هم مخالف بودم.با این که پسرای جذاب و مردونه و خوبی بودن.خب الان دخترایی که با این چیزا اوکی بودن اونا رو دارن و من یه شوهر لاغر و مثبت گیرم اومده که اصلا باهاش زندگی هیجان نداره‌.هرکارم کنه شیطون بودن تو ذاتش نیست.

شوهرمم باهام دوست بود،ولی دوستیمون از این حد و حدود دارا بود و زودی خواستگاری کرد.

نگین پسری که رابطه داره باهات نمیگیرتت،چون میدونم گرفتن.خیلیم اهل عشق و حالن با زناشون.

خیلی ناراحتم که شانسمو امتحان نکردم و مثل اسکولا بودم.خیلی بدبختم.دارم با یه اسکلت زندگی میکنم.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مردای ایرانی برعکس همه جای جهان که از رابطه قبل ازدواج  به ازدواج می‌رسند. از عدم رابطه به ازدواج می‌رسند.

روزهاست چشمِ امیدم به لطفِ اجابتِ توست💔 ، ناامید نخواهم شد ، تا در بگشایی ...ای مهربان.💕

رابطه که نه واقعیتش نداشتم

در حد لب گرفتن و نوازش و آخراشم دست زدن های بی مورد و هدفمند😂

ولی همسرم آدمی نبود که گیر بده و رابطه بخواد

به تناسب موقعیت پیش میرفت

اذیت نمیکرد

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

خب شما انگار ظاهر همسرت پسندت نیس پ چرا قبولش کردی؟ منم دوست بودم ازدواج کردم خداروشکر راضیم البته ما رابطمون در حد دست دادن نهایت بود

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه