بچه ها سوال منم جواب بدین لطفا
اول اینکه من نمیتونم پیاده روی برم، یه شب نیم ساعت سطح شیبدار پیاده روی کردم اینقدر استخوان شرمگاهی و مفصل رون هام درد شدیدی گرفته بود دو روز نمیتونستم تکون بخورم اینقدر گرمش کردم و روغن مالی کردم تا خوب شد، ورزش ها هم زیاد نمیتونم چون استخونم خیلی درد میگیره اما مثلا سعی میکنم کاری دارم که باید روی زمین انجام بدم به جای دولا شدن حالت اسکات بشینم یا روزی تقریبا نیم ساعت تا یک ساعت سجده برم تو یک یا دو نوبت... بنظرتون کار دیگه ای میتونم انجام بدم ؟
دوم اینک من احساس میکنم بچه ام بالاست یعنی حتی فشار زیادی به مثانه ام وارد نمیکنه وقتی (ببخشید) ادرار دارم.. چیکار کنم بیاد پایین تو این یه هفته ده روزی که تا اول اسفند مونده چون بعدش دیگ باید عمل کنم، الان اول ۳۷ هفته هستم
سوم اینکه از خوردنی ها یدونه دمنوش تخم شوید+ بابونه + گل گاوزبان ،،، یدونه ناشتا خاکشیر و عسل با آبگرم ،،، یدونه صبح ها زرده تخم مرغ محلی با شیر و عسل گرم،،، این سه تا رو میخورم، رازیانه و زیره هم دارم اما چون بچه ام پسره میترسم بخورم بهم گفتن براش خوب نیست ( باید بخورم یا نخورم برای پسر خوب نیست؟؟؟؟) ،،، گاهی هم شبها عسلاب با یه کوچولو زعفرون میخورم اما روتین و روزانه نیست،،،.
گل مغربی هم سه شبه دوتا عمیق شیاف میکنم فقط برای نرمی دهانه رحم هستش یا برای شروع زایمان هم کمک میکنه؟