2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733800 بازدید | 90148 پست
مررسی رستای عزیز،من تاپیک رو تا حدود صفحه پونصد خوندم، از سال 96، که خودتون دخترتون رو تازه زایمان ک ...

رو زندگی و روابط زناشویی من هیچ تاثیری نداشت

ولی بعضی ها میگن فرق کردن من تفاوتی احساس نکردم حتی ماما زایمانم بخیه هارو تنگ تر کرد تا مدت ها درد داشتم موقع رابطه

اللهم عجل لولیک الفرج 

سلام 

روز همگی بخیر

ببخشید من نتونستم همه ی نظرات رو بخونم، کسی اینجا داشتیم که سزارین اولش با وجود انقباض شدید روند باز شدن رحمش کند بوده باشه؟ 

من الان بچم یک سالشه ۸ صبح بهم آمپول فشار زدن تا ۸ شب دو سانت باز شده بود بعد ضربان قلب بچه افت کرد بردنم سز اورژانسی

الان می‌خوام بدونم با توجه به تجربه تون آیا امکانش هست من ویبک داشته باشم؟🌺🌻🏵

@rasta10    

عضو گروه بنفش💜 تاریخ شروع : ۲۹ دی*وزن اولیه: ۷۰ و۲۰۰*هدف اول: ۶۹ > ۲دی : ۶۹و۳۵۰*هدف آخر بهمن : ۶۵*

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من زایمان اولم طبیعی بود اما به خاطر ترسی که دارم دوست دارم اینبار سزارین شم، که میدونم پزشکم قبول نمیکنه، 

اینکه توی زایمان طبیعی شکم رو فشار میدن تا بچه بیاد کار درستیه؟ تو همه زایمان ها این کار انجام میشه؟ 

چون توی زایمان اولم با کمک همین فشار دادن ها تونستم زایمان کنم 

فقط 27 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
رو زندگی و روابط زناشویی من هیچ تاثیری نداشت ولی بعضی ها میگن فرق کردن من تفاوتی احساس نکردم حتی ما ...

چون زایمان اولمه و بارداریم خداخواسته بوده نمیخام دگه این مورد برام مشکلی باشه، همه میگن مگه میشه تغییری نکنه و فلان

تا چه زمانی میتونم صبر کنم ؟؟؟؟

تا هر زمان که فشارخون خودت و حرکات بچه و ضربانش نرماله

اگه دردت نگرفت،  میتونی روز قبل موعدی که دکتر تعیین کرده یه سونو بیوفیزیکال بدی،  اگه همه چی خوب بود،  چن روز بیشتر صبر کنی

بازم هرطور خودت صلاح میدونی... 

سلام انشالله حال همه مامانای گل این تاپیک خوب باشه من چند وقتیه که اینجا رو پیدا کردم و ۳۰۰ صفحه ش ...

سلام عزیزم

شما اول باید پرس و جو کنی ببینی تو شهرتون پزشکی هست که ویبک انجام بده یا نه

اگه انجام ندادن بین ماماها پرس و جو کن

نهایتش اینه مثل بچه های هم وضعیت شما در تاپیک،  تدابیرو انجام میدی و فاز فعال میری بیمارستان دولتی زایمان میکنی

ولی حتما باید سونو داپلر بدی و از بابت چسبنده نبودن جفت و خونرسانی شریان ها مطمئن بشی

مررسی رستای عزیز،من تاپیک رو تا حدود صفحه پونصد خوندم، از سال 96، که خودتون دخترتون رو تازه زایمان ک ...

سلام عزیزم

من بعد دخترم، به لطف خدا یه ویبک دیگه هم داشتم

زایمان بدون دخالت و کاملا طبیعی و با تدابیر،  قطططعا از سزارین بهتره.  هییییچ شکی درش نیست😊

اینکه دردش قابل تحمله یا نه...  اگه طبع و آمادگی بدن مادر خوب باشه و دخالت انجام نشه و مادر نترسه و شدت درد رو به خودش تلقین نکنه، تا آخرین لحظات دردش قابل تحمله

حتی اگه دردشم شدید باشه،  نهایتا چن ساعته و بعدش با حال خوب سرپایی و خبری از درد و ناتوانی و افسردگی بعد سزارین نیست! 

همه چی بستگی به تلاش مادر برای بهبود وضعیت زایمانش داره

یبوست یکی از موانع جدیه که باید رفع بشه... مادر ۳ ماه آخر به هیچ وجه نباید درگیر یبوست باشه

باقی تدابیر هم به مرور... 

شما هفته چندی؟ 

سلام دوستان چه تاپیکی خوبی پیدا کردم من بارداری دومم ۳۱ هفته تمامم فردا میرم ۳۲ هفته لطفا تجربیات و ...

سلام عزیزم. خوش اومدی

تدابیر کلی رو شروع کن عزیز

نرمشای الاکلنگ، پروانه، سجده های طولانی... 

روغنمالی شکم و کمر با روغن زیتون

رفع یبوست و روون بودن روده ها... 

لم دادن و طاقباز خوابیدن ممنوع

مصرف ترشی، مواد قابض و مواد خیلی سرد ممنوع

حرکات تند و جهشی و سنگین ممنوع

ناراحتی یا عصبانیت شدید ممنوع

در مورد گشادی و...  کسایی که طبع تری دارن باید بعد زایمان گرمی مصرف کنن و داخل آبزن های قابض بشینن که کامل جمع بشن

قدیمیا که درگیر این عوارض نمیشدن،  اصولشو رعایت میکردن

ربطی به نوع زایمان هم نداره.  الان خیلی از سزارینی هام بعد بارداری درگیرشن.  از به قول شما گشادی گرفته تا همورویید! 

علاجش مصرف گرمی بعد زایمان و نشستن داخل آبزن های قابضه

طب اسلامی ترکیبشو داره.  میتونی تهیه و بعد زایمان استفاده کنی

سلام  روز همگی بخیر ببخشید من نتونستم همه ی نظرات رو بخونم، کسی اینجا داشتیم که سزارین اولش ب ...

سلام عزیزم

هیچکس به صورت بالقوه مانعی واسه زایمان نداره و تا مادر وارد فاز زایمان نشه،  نمیشه گفت میتونه طبیعی زایمان کنه یا نه

ولی اکثریت مشکلی واسه زایمان ندارن

با شرایطی که شما زایمان کردی و تزریق آمپول فشار،  عدم پیشرفت طبیعیه. یکی از عوارض تزریق آمپول فشار،  توقف پیشرفت دهانه رحم و افت ضربانه

اولویت اصلا شروع درد نیست!  بلکه نرمی و آمادگی دهانه رحم و انبساط ماهیچه هاست...  دهانه رحم که آماده باشه، با کمترین درد و انقباض فول میشه و بچه به دنیا میاد و ماهیچه ها که منبسط باشن مادر درگیر درد و انقباضات شدید نمیشه

خیلی ها با شرایط شما زایمان بعد تدابیرو انجام دادن و موفق به ویبک شدن

رعایت تدابیر خیلی مهمه... 

ان شاءالله شما هم میتونی

من زایمان اولم طبیعی بود اما به خاطر ترسی که دارم دوست دارم اینبار سزارین شم، که میدونم پزشکم قبول ن ...

سلام عزیزم.  شما این بار آگاهیتون حول زایمان طبیعی رو بالا ببرید، تدابیر زایمان رو انجام بدید و اجازه دخالت و تزریق آمپول فشار ندید...، ان شاءالله اون خاطره ی تلخ از ذهنتون پاک میشه

شما که یه بار طبیعی زایمان کردی،  بار دوم اگه تدابیرو انجام بدی، زایمان بهتری خواهی داشت... 

فشار دادن شکم واسه همه انجام نمیشه.  وقتی بچه بالا میکشه و با زور زدن پایین نمیاد و داخل کانال میمونه، فشار میدن که زودتر دنیا بیاد

علت پایین نیومدن هم یا بند نافه یا خشکی وا.ژن

ماماهای طب اسلامی با تجویز روغن خاص و توصیه به تزریقش این خشکی رو رفع میکنن که بچه راحت تر دنیا بیاد

چون زایمان اولمه و بارداریم خداخواسته بوده نمیخام دگه این مورد برام مشکلی باشه، همه میگن مگه میشه تغ ...

شما اگه سزارین هم بشی،  اگه تدابیر بعد زایمانو انجام ندی، بعدش درگیر عوارض میشی

تدابیر خیلی مهمه.  اولینش برنداشتن سنگینی و فعالیت سنگین حین بارداریه

و پرهیز از مواد خیلی سرد