2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733789 بازدید | 90148 پست
ممنونم عزیزم. به دعای شما ان شاءالله... رستاجان من خاکشیر رو از شب قبل خیس میکردم، توی دمای محیط، ص ...

خاکشیر حرارت ندیده م میخوری اینطور میشی؟ 

آخه واسه لینت مزاج خاکشیر نباید حرارت ببینه

دوستان ، اگر بچه دو ماهه ابله مرغون بگیره خیلی سخت میگذره ؟ خیلی نگرانم .

سلام عزیز

نگران نباش.  اگه خدایی نکرده گرفت، تا میتونی خنکی و سردی بخور وارد شیرت بشه و سم زدا واسش استفاده کن

یه خبر از خودت و نی نیت بده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برای زایمان حرز امام جواد میتونه همراهمون باشه یا باید جداش کنیم؟

مشکلی نداره عزیز.  خیلی هم عالیه

فقط بعد تولد بچه یا از خودت جداش کن یا داخل بازوبند بذار و ببند.  نوشته ش به بدنت نخوره

پسرم قبل ۴ ماهگی سرما خورد واکسنش رو که زدیم بعدش خواهرم حجامت پشت گوش زد واسش ۵۰ درصد اگزامش خوب شد ...

اگزما اکثر مواقع واکنش آلرژیکه

یا به تغذیه یا الیاف لباس، فرش،  پتو و... 

علاوه بر رژیم غذایی، لباساشو ۱۰۰٪ پنبه بگیر.  زیر پتوش ملحفه تترون تمام نخ بنداز.  روی فرش که میذاریش، زیرانداز نخی بذار

میوه ها و مواد اسیدی هم که محرکه. مرکبات، کیوی و هرچیز ترش و اسیدی اگه مستقیم به پوست صورتش خورد فوری بشور

من پسر اولمم اینطور بود.  اون وقتا نمیدونستم آلرژیه. خفیفم بود و شکرخدا خوب شد.  ولی هنوزم اگه لباسی که الیاف پلی استر زیاد توش باشه  بدنش خارش میگیره 

لباس نخی و کتان واسش می گیریم

اگزما نمیزنه.  اما احساس خارش پیدا میکنه

ممنونم ازت واقعا ولی ما اینجا دوتا بیمارستان بیشتر نداریم خصوصی ک میگه حتی اگه رحمت ده سانتم باز باش ...

کدوم شهر بودی عزیز؟ 

توکلت به خدا باشه. دانشجوهام ساعت اداری هستن.  شب زایمان کنی مامای باتجربه میاد بالا سرت

خدا رو چه دیدی...  شاید شب زایمان کردی و همه چی هم عالی شد... 

پس بسپر به خدا.  و توکل و توسل داشته باش

امشب شب شهادت باب الحوائج موسی بن جعفره(ع)... بگیر ازشون

سلام به همه دوستان عزیز، من باردارم هفته 25 هستم، بارداری اول، میخام اطلاعات جمع کنم برا زایمان طبیع ...

سلام عزیزم

خوش اومدی...  ان شاءالله یه زایمان عالی تجربه کنی🥰

اگه مشکل خاصی نداری از حالا میتونی به صورت محدود، سجده، پروانه و الاکلنگ رو شروع کنی

خب چرا پس دردها نمیاد؟ روزی یکساعت هم پیاده روی میکنم  زانوهام درد میکنه دیگه

شروع درد وابسته به هورمونه... و استرس باعث ترشح آدرنالین و تاخیر زایمان میشه

آروم باش و همه چیزو به خدا بسپر... 

حتما طوری که به بچه فشار نیاد، رابطه کامل با ارگاسم داشته باشید. هر روز یا یک روز درمیان

شیاف ها رو عمیق و پرتعداد بذار

از سردی و سرما و ترشی پرهیز کن

به کمر و شکمت کیسه آب گرم بگیر و روش بشین

کمر و شکمتو با روغن زیتون ماساژ بده

هر روز ناشتا خاکشیر+روغن بادام بخور

صبحانه هم ارده+شیره

دمنوشای گرم و رقیق کننده خون بخور

دوسین هم توصیه شده.  هفته ای ۲ بار

اگه یبوست داری، روغن زیتون بخور و به غذاهات روغن زرد گاوی بزن

شروع درد وابسته به هورمونه... و استرس باعث ترشح آدرنالین و تاخیر زایمان میشه آروم باش و همه چیزو به ...

خاکشیر و روغن رو من شب قبل خواب میخورم اشتباهه؟ بایپ صبح ناشتا باشه حتما ؟

...

سلام

انشالله حال همه مامانای گل این تاپیک خوب باشه

من چند وقتیه که اینجا رو پیدا کردم و ۳۰۰ صفحه ش رو با علاقه خوندم به شدت علاقه به زایمان وی بک دارم

بارداری اولم بهمن ۱۴۰۰ به خاطر افت ضربان قلب بچه سزارین اورژانسی شدم خیلی اذیت شدم ماجرا این بود هفته ۳۳ دکترم تشخیص آیوجی آر داد و گفت دور کمرش کمه اما دکتر سونو که خیلی با تجربه بود میگفت به نظر من مشکلی نداری خلاصه از هفته ۳۸ بخاطر اصرار دکترم که رو بخواب با امپول فشار زایمان کن تو استرس بودم و اخرم روز ۱هفته ۴۰ بدون درد قابل توجهی رفتم بیمارستان،۶ ساعت بهم آمپول فشار بهم زدن بعدم که افت قلب بچه که با دهانه ۲ سانت و انقباضای عجیب بخاط آمپولا بردنم سزارین...

الان ۱۵ هفته باردارم و آرزوی یه زایمان طبیعی خوب رو دارم

میخواستم بدونم تو بیرجند کسی هست که زایمان ویبک داشته؟ تحت نظر کدوم دکتر و ماما بودن؟

سلام عزیزم خوش اومدی...  ان شاءالله یه زایمان عالی تجربه کنی🥰 اگه مشکل خاصی نداری از حالا می ...

مررسی رستای عزیز،من تاپیک رو تا حدود صفحه پونصد خوندم، از سال 96، که خودتون دخترتون رو تازه زایمان کرده بودین، خیلی کنجکاو شدم دگه نی نی نیاوردین؟ همه منو از زایمان طبیعی و دردش میترسونن، شهرستانم و اینجا اپیدورال انجام نمیشه مگه با شروع دردها برم مرکز استان، چندتا سوال دارم اینکه دردش وحشتناک یا قابل تحمله؟ و اینکه یه مورد که خییلی برام مهمه همه خانوما میگن معذرت میخوام واژن گشاد میشه و رو زندگی زناشویی تاثیر گذاشته آیا واقعا اینجوره؟ 

سلام دوستان چه تاپیکی خوبی پیدا کردم

من بارداری دومم ۳۱ هفته تمامم فردا میرم ۳۲ هفته لطفا تجربیات و اطلاعاتتون در مورد زایمان دوم و بگید که سخت تره یا راحت تر؟

اللهم عجل لولیک الفرج