2777
2789

منم آدمم خب از وقتی بچه دار شدم به دلیل اذیت و بی قراری بیش از حد بچم و بعد از ۸ ماهگیش شیطنت زیادش تنها نمیتونم برم بیرون و از شوهرم میخوام منو بچه رو ببره مثلا یه پاساژ فقط نگاه کنیم مغازه ها رو آدما رو ! قبل زایمانم حتی تا روز آخر بارداری خودم میرفتم با مادرم یا برادرم حتی سفر نمیبرد منو با اونا میرفتم و منت شوهر نمیکشیدم ولی خدایی الان نیاز دارم کمکم کنه مارو ببره بیرون فقط جمعه ها . چون بچم الان ده ماشه از دیوار راست میره بالا تنهایی برم سختمه. 

و صبح جمعه بچه رو نگه داره من نظافت کنم خونه رو عصرش و شبش با ما وقت بگذرونه

صبح تا ظهر میره پارک دنبال بازی و مسابقه و اینا( با انجمن ترک اعتیاد) ظهر میاد میخوابه شب هم شده با دعوا میخواد بره با فک و فامیلش فوتبال بازی کنه 

بهش اعتراض کردم میگه حالا یه مارک میرما اونم ازم بگیر یا مثلا میگه حالا یه فوتبال میرمااااا

میگم خوشبحالت یه پارک و فوتبال میری 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه داری یه صندلی کودک بگیر خودت با بچت برو، با یه دوستی خواهری مادری که تو بیرون کمکت کنه

نداری با اسنپ برو

نمون افسرده نکن خودتو، شوهرت یه گاوه

با ابله بحث نمیکنم

همسر منم همینه، از صبح رفته الان برگشته

میخواد بخوابه، بچه ها هم گریه میکنن دوس دارن برن بیرون

میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی🥺هرکی فرستاد بگه برای حاجت دلش آیت الکرسی بخونم❤️
گواهینامه داری؟

اره بابا من اصلا برام‌مهم نیست شوهرم منو ببره تا روز آخر حاملگیم خودم همه جا میرفتم با مادرم کافه میرفتم‌تفریح میرفتم

الان بچم خیلی شیطونه نمیتونم رانندگی کنم مثلا داخل صندلی کودک میذلرم به زور میخواد خودشو بندازه بیرون یا گریه میکنه که بغلم کن.... از آب و گل دربیاد اصلا نیازی به شوهرم ندارم

توام باهاش برو پارک

بچت بازی کنه و توام هوا بخور

فقط 30 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
حق داریبالاخره همش ک نمیشه با خونوادت بری اونم باید ب فکر حال خوب زن و بچش باشه😥وقتی ازش درخواست می ...

میگه حالا یه پارک میرما اونم ازم بگیر!!! میگم خداروشکر تو میتونی یه پارک بری من با آروین تا سرکوچه هم نمیتونم برم 

کارای بچه رو تقسیم کنید

تا وقتی تقسیم وظایف نشه درست نمیشه 

اگه شما شاغلید ۴۰ درصد شما ۶۰ درصد همسر چون توان بدنی خانم ها کمتره

اگه شاغل نیست ۷۰ شما ۳۰ همسر که یه تایم هایی بچه رو نگه داره شما اگه دوس دارید بیرون برید و ...

یا بچه و پدرش بیرون برن شما از سکوت منزل استفاده کنید

یا اگه خواستین با هم بیرون برین و توی اون تایم بیشتر مراقبت با ایشون باشه و شما بچرخید تو پاساژ و خرید کنید

اگه داری یه صندلی کودک بگیر خودت با بچت برو، با یه دوستی خواهری مادری که تو بیرون کمکت کنهنداری با ا ...

بچم انقدر شیطونه که خودشو به زور میخواد از صندلی کودک دربیاره تو ماشین به همه چی دست بزنه 

از این سن دربیاد دیگه نیازی ندارم به شوهرم 

مادرم مبتلا به بیماری خاص شده دستاش جون نداره بخواد بچمو تو ماشین نگه داره 

همسر منم همینه، از صبح رفته الان برگشتهمیخواد بخوابه، بچه ها هم گریه میکنن دوس دارن برن بیرون

درکت میکنم 

من چون بچم ده ماشه برای نظافت خونه هم مجبورم بدم کسی نگهش داره تا تمیز کنم

الانم خوابیده بود بچه هم خواب بود خواستم آب بخورم بچه از صدای یخچال بیدار شد شوهرمم بیدار شد پاشده م ...

مگه تو آشپزخونه می خوابن؟

اتفاقا معمولا بچه که خوابه مادر باید به خودش رسیدگی کنه

خوراکی بیاره بخوره