2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733798 بازدید | 90148 پست
شما که پسر میخوای، کیت تخمک گذاری بهت کمک میکنه😉 حین رابطه و بعدشم به پهلوی راست باشید. از منابع ک ...

تخم مرغ برای صبحانه خوبه بخورم؟ 

چون پنیر اینجور چیزا که نمیتونم بخورم 

بعدم ناهار هم هرروز برنج داریم زیره سیاه میرزم توش سردیشو میگیره؟ 

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
آخه پدر شوهرم اینا باغ دارن انار ترش دادن یه جعبه حالا بخورم مشکلی پیش نمیاد؟

انار ضرری نداره عزیز

واسه صافی خون و تشکیل قلب خیلی هم خوبه

روایت داریم اگه انار صبح جمعه به صورت ناشتا خورده بشه، ۴۰ روز شیاطین رو از انسان دور میکنه

میوه های بهشتی، علاوه بر اثر درمانی خیلی زیاد، اثرات ماورایی خیلی خوبی هم دارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله. اخه خانم مشایی بیمارستان تامین میرفتن قبلا. دوست داشتم من خصوصی باشم به خاطر اینکه بتونم بع ...

پزشکا بیمارستانای مختلفی قرارداد دارن

ان شاءالله هرچی خیره برات پیش بیاد❤️

تخم مرغ برای صبحانه خوبه بخورم؟  چون پنیر اینجور چیزا که نمیتونم بخورم  بعدم ناهار هم هر ...

تخم مرغ مشکلی نداره. محلی باشه بهتره

زیره خوبه... سعی کن سبزی خوراکی هم بخوری

سلام عزیزم اگه شما فقط یه مرتبه سزارین شدی، فاصله ی زایمانت خیلی هم خوبه دردی از ناحیه بخیه هات ند ...

عزیزم فشار و قند ندارم اما چند روزی هست ناحیه بخیه ها قسمت راستش وقتی از این پهلو به اون پهلو میشم خیلی سوزش و درد دارم نه همه‌ی قسمت ها قسمت پهلو که فکر میکنم بخاطر پر بودن مثانه باشه 

تخم مرغ مشکلی نداره. محلی باشه بهتره زیره خوبه... سعی کن سبزی خوراکی هم بخوری

دیگه چه چیزایی خوبه؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن

عزیزم کیت گذاشتم تو خط افتاد 

چیکار کنم

صبح ساعتای 10ونیم گذاشتم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام دوستان من 19 دی ماه همین سال سزارین کردم به دلیل افت قلب جنین . 33 هفته بودم و درد زایمان داشتم ...

عزیزم بهت تسلیت میگم

ان شاالله خدا خودش بهت صبر بده

برای بارداری عجله نکن. صبر کن یکم بدنت رو فرم بیاد. حداقل فاصله بین سزارین و طبیعی ۱۸ ماهه .

دو قلویی هم اصلا پیشنهاد نمیدم بهتون. چون ریسک حاملگی زیادی داره

ان شاالله بارداری بعدیتون بسلامت بگذره و بسلامت زایمان کتی

سلام،رستا جون و مامان های گل،ببخشید این سوال رو اینجا میپرسم ولی واقعا خیلی دارم اذیت میشم.دخترم الا ...

عزیزم. خدا بهت توان بده

رفلاکس نداره؟ چون رفلاکس تو خواب شبانه اختلال ایجاد میکنه. و اینکه چیزایی نثل عرق نعنا اون رو تشدید میکنه

سلام خواهرا منم به لطف خدا و ائمه اطهار(علیهم السلام) ساعت ۶وپنج دقیقه امروز عصر زایمان ویبک کردم ...

اگه دوست داشتین خاطره تون هم بزارید. تو قحطی دکتر موافق ویبک تو شیراز خیلی میتونه به شیرازیا کمک کنه خاطره تون

عزیزم فشار و قند ندارم اما چند روزی هست ناحیه بخیه ها قسمت راستش وقتی از این پهلو به اون پهلو میشم خ ...

یبوست نداری؟

ملین مصرف کن ببین بعد روون شدن روده ها بازم درد داری؟