2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733839 بازدید | 90151 پست
سلام عزیز الان روز چند پریودی؟ و فاصله ۲ پریودت چند روزه؟ کیت تخمک گذاری مدیکور بگیر. خیلی دقیقه. ...

فاصله بین پریودم 25تا28روزس

من بارداری اولم سرکلاژشدم ینی بخاطر مصرف کلومیفنه

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فاصله بین پریودم 25تا28روزس من بارداری اولم سرکلاژشدم ینی بخاطر مصرف کلومیفنه

شما ۲ بسته کیت تخمک گذاری مدیکور بگیر. از روزی که از پریود پاک میشی و غسل میکنی تا ۱۶_۱۵ پریود هر روز کیت بذار

ببین تخمک گذاری داری یا نه... اگه تخمک گذاری داشتی و باردار نشدی، هم خودت باید بری تحت نظر طب سنتی و هم همسرت تست اسپرموگرام بدن

کیت تخمک گذاری هم نباید از ادرار اول صبح باشه(از دومین بار نمونه بردار) و قبلشم نباید زیاد آب بخوری

هفته چهار صبح تازه آزمایش خون دادم جوابش هفته بعد میدن کی برم دکتر که پرونده تشکیل بدم

مبارکه🥰

شما فعلا مواد مفید برای تشکیل قلب مصرف کن

روزانه چن قاشق سویق کامل/ انار شیرین فراوون/ سیب و آب سیب فراوون/ میوه ی به(خام یا پخته)/ سبزی تره و شلغم و...

مصرف دل و جگر و قلوه کبابی هم به تشکیل قلب کمک میکنه

فاصله بین پریودم 25تا28روزس من بارداری اولم سرکلاژشدم ینی بخاطر مصرف کلومیفنه

شما که پسر میخوای، کیت تخمک گذاری بهت کمک میکنه😉

حین رابطه و بعدشم به پهلوی راست باشید. از منابع کلسیم، منیزیم و استروژن ها و فیتواستروژن هام استفاده نکن

منابع سدیم و پتاسیم رو مصرف کن و همسرت رو هم خیلی تقویت کن

روشای محرک مثل کلومفین احتمال دختر شدن بچه رو بیشتر میکنن

34کرمانم

پزشکایی که کرمان ویبک قبول میکنن:

🔹دکتر مشایی
🔹دکتر مهسا شفیعی

واسه چرخش بچه م وقت داری هنوز... 

از زیر سینه تا زیر باسن رو با پارچه پشمی ببند

به هیچ عنوان نذار سرما به شکم و پایین تنه ت بخوره

رو کیسه آب گرم بشین

از سردیجات پرهیز کن

طاقباز نخواب و لم نده

سجده های خیلی طولانی، پیاده روی مستمر و پنگوئنی از مسیر شیبدار، وقت بیداری جنین، تاریک کردن اتاق و نور گرفتن به زیر شکم و پخش قرآن  دعا و.. هم خیلی خوبه.، قر کمر، بالا پایین کردن آروم پله، الاکلنگ و پروانه، ۴ دست و پا، حرکت گربه و... به سفالیک شدنش کمک میکنن

از حرکات تند و یهویی هم پرهیز کن

پزشکایی که کرمان ویبک قبول میکنن: 🔹دکتر مشایی 🔹دکتر مهسا شفیعی واسه چرخش بچه م وقت داری هنوز. ...

ممنونم این حرکات هفته  سی انجام دادم و جرخید باز دوباره هفته 33بریچ شده بود🥲

دکتر مشایی میشناسم اتفاقا. حتما ی سر مطبش میرم خدا کنه بیمارستانی من میخوام هم بیاد

همتا اسم خـودمه♥
ممنونم این حرکات هفته  سی انجام دادم و جرخید باز دوباره هفته 33بریچ شده بود🥲 دکتر مشایی میشنا ...

پس تلاش کنی بازم میچرخه

توکل به خدا... شما تلاش خودتو بکن، باقیشو بسپر

فاصله ی خیلی خوبی با سزارین داری، حیفه سز بشی

حتی اگه بیمه ت هم نخورد، بازم تلاشتو بکن... شرایط دهانه رحمت خوب باشه، بیمارستان دولتی ام به خوبی زایمان میکنی😉

سلام عزیزم اگه شما فقط یه مرتبه سزارین شدی، فاصله ی زایمانت خیلی هم خوبه دردی از ناحیه بخیه هات ند ...

@mami_hamta    

نکاتی که اینجا گفتم رو رعایت کن

شیاف مغربی و مصرف خاکشیر رو از اول هفته ۳۷ شروع کن

پس تلاش کنی بازم میچرخه توکل به خدا... شما تلاش خودتو بکن، باقیشو بسپر فاصله ی خیلی خوبی با سزا ...

انشالله. اخه خانم مشایی بیمارستان تامین میرفتن قبلا. دوست داشتم من خصوصی باشم به خاطر اینکه بتونم بعدش اتاق خصوصی بگیرم. حالا حتما شنبع میرم پیششون

همتا اسم خـودمه♥