2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733793 بازدید | 90148 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام خواهرا

منم به لطف خدا و ائمه اطهار(علیهم السلام) ساعت ۶وپنج دقیقه امروز عصر زایمان ویبک کردم

فقط معجزه خداوند بود. از راهنمایی های رستای عزیز و بقیه خواهرا خیلی تشکر میکنم

ان شاءالله که هرکس خواسته اش زایمان ویبک هست به لطف و نگاه ائمه اطهار موفق بشه

سلام خواهرا منم به لطف خدا و ائمه اطهار(علیهم السلام) ساعت ۶وپنج دقیقه امروز عصر زایمان ویبک کردم ...

سلام عزیز خداروشکر که تونستید قدم نو رسیده مبارک باشه انشاالله خوش قدم و خوش روزی باشه. الان شما پاکین توروخدا برای ماهم دعا کنید انشاالله به لطف خدا موفق بشیم. اگه تونستین خاطره زایمانتون رو بذارید منتظریم

سلام خواهرا منم به لطف خدا و ائمه اطهار(علیهم السلام) ساعت ۶وپنج دقیقه امروز عصر زایمان ویبک کردم ...

سلام دوست عزیزم خداروشکر ک تونستین زایمان خوبی داشته باشین قدمش پرخیر و برکت باشه براتون ان شالله

سلام دوستان من 19 دی ماه همین سال سزارین کردم به دلیل افت قلب جنین . 33 هفته بودم و درد زایمان داشتم رحمم هم 2 سانت باز بود که به 4 سانتم رسید. ماماهای بیمارستان سعی کردن با ی سری آمپول و اینا دردامو کم کنن که انقباظ نداشته باشم و رحمم باز نشه تا حداقل دو هفته دیگه اینطور که بچم که بدنیا اومد نارس نباشه . اما نمی‌دونم از معاینه زیاد یا چی کیسه آبم سوراخ شد . بهم گفتن الان میری بخش فردا دوباره بیا زایشگاه که سرم فشار بزنیم و زایمان طبیعی کنی چون دیگه دردام رفته بود . واسه آخرین بار که نوار قلب گرفتن قلب دخترم به مدت ۵ دقیقه داشت افت میکرد و اورژانسی سزارین شدم. دخترم به مدت ۳۶ روز تو NICU بود هر سری اکسیژن کم میکردن و تحمل نمی‌کرد و دوباره زیادش می کردن. افت قلبش باهاش موند و دارو بهش میدادن. ریه هاشم عفونت گرفت و بازم دارو . بهمون گفتن مغزش زیاد رشد نکرده که بتونه به اندامش دستور بده مثلا نمیتونه به ریه ها دستور بده تا تنفس کنن. آخرشم به علت بزرگ شدن کبدش فوت شد💔. من امسال ۱۷ سالم میشه. از طرفی میخام زایمان بعدیم طبیعی باشه چون دیگه نمیخام محل برشم دوباره پاره باشه و از دردشم میترسم. و از طرفیم میترسم نتونم زایمان طبیعی کنمو محل برش رحمم پاره بشه. فعلا که جلوگیری میکنم و میخام بدونم با توجه به تجربیات شما کی اقدام کنم مناسبه؟ من خودم دلم میخاد بچه داشته باشم سنم کمه ولی شوهرم ۱۰ سال ازم بزرگتره و میخام بچه هامون با خودمون بزرگ شن. من بچه خیلی دوست دارم حتی گفتم با کمک دکتر دوقلو حامله بشم و سزارین کنم تا اگه نگران فاصله سنی زیاد نباشم ولی دیگه نمیخام عمل شم.  نظر شما چیه

سلام  عزیزم خداروشکر که تونستین زایمان خوبی داشته باشین اگه براتون مقدور بود خاطره زایمانتونم بنویسین 

دوستان با تجربه سلام  پسرم بینیش گرفته شب ها خس خس می کنه حس میکنی ترشح میریزه پشت حلقش  ...

از شیر خودت چند قطره بریز تو بینیش روزی دوبار دوسه قطره کافیه ما اکثر فامیلامون اینکارو انجام میدن

سلام عزیزم منم خیلی وقته میخوام این سوال رو تو تاپیک بپرسم. پسرم یکی دو ماهه کلا بینیش گرفته و شبا ح ...

دکتر فقط قطره رینوسالتین میده برا نوزاد میتونی از داروخانه بگیری هر ۴ ساعت ۲قطره ،پریروز برا پسرم گرفتم