2777
2789

بخدا یک کلمه از حرفام اغراق نیست 

دوستم وضعش خوب نیست

لباسامو چه مجلسی چه بیرونی میدادم بهش 

هواشو دارم میبردمش بیرون مثلا به بهانه صرف اش رشته 

یا مهمونیا نمیرفتم اونو میاوردم خونمون 

تقریبا هر روز میومد خونمون میزاشتمش رو سرم 

یه بار خواستیم با دامادمون بریم تفریح دیدم حالش بده بین راه پیاده شدم به جون عزیزترینم پیاده شدم برگشتم خونه بردمش خونمون

بهش پول قرض دادم پس نگرفتم

میگم که بدونید اینا فقط قسمت کمی ازشون بود 

امروز زن عموش که دوسته خاهرمه گفت یه چیزی میگم بین خودمون بمونه منم واسه خودتون میگم 

فلانی( یعنی دوست من )  اومده جلوی جمع فامیلای پدریش خندیده گفته 

بچه ها دامادشونو ببینید دماغش چه شکلیه بعد خودش و دختر عمش هرهر خندیدن 

گفته داماد شونو انقد  بالابردن انگار کیه! با این دماغ و شکل و اومده عکس داماد ما رو به کل فامیل نشون داده 

نمیدونم. چه واکنشی نشون بدم

چون الان ذهنمم درگیره 

اینو هم شنیدم خیلی ناراحت شدم 

چرا واقعا؟؟؟ تو رو خدا بگید بروش بیارم حالم بده اینو دیگه نمیدونم کجای دلم بزارم

ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بنظرم باز اگر دیدیش یه جورییییی برین به هیکلش نفهمه از کجا خورده 

حرمت و احترام نگه نداشته بنظرم یه همچین ادمایی تحقیر نیازشونه 

به روش بیار چه کارا ک براش نکردی و چقد کمکش کردی بعدم دوستیتونو قطع کن 

جدا از این حرکتش مثل اینکه اصن تلاشی برای جبران محبتات نمیکنه. 

میشه لطفا وقتی میخاید جواب کامنت هامو بدید اولش فکر کنید؟ من یکمی حساسم دراماتیکم با زبون تند و تلخ با من حرف نزنید ، از شما چه پنهون؟ یکی بم بگه بالا چشت ابروِ هم ناراحت میشم .

بااون زن عموش قطع رابطه کنکسی که از اون حرف میاره از شما هم حرف میبرهتازه معلومم نیست چقدر اغراق کرد ...

دوسته خواهرمه 

همیشه یه جوری میگفت حواستون باشه به دور و بر ولی ما نفهمیدیم منظورش چیه 

اینم با قسم قران گفت

ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

دوسته خواهرمه همیشه یه جوری میگفت حواستون باشه به دور و بر ولی ما نفهمیدیم منظورش چیه اینم با قسم قر ...

انقدر دیدم ادما بدروغ قسم مادر و پدر و خدا میخورن حتی مرد دیدم برای پول قسم میخورد( مرگ پدرش )   قسمش این بود 

روبروشون کن دهن بین نباش عین مردای رفیق بازی که دهن بین رفیقای حسود و زندگی  خراب کنن

دوسته خواهرمه همیشه یه جوری میگفت حواستون باشه به دور و بر ولی ما نفهمیدیم منظورش چیه اینم با قسم قر ...

خب خیلی بیجا کرد گفت!

چرا باید بیاد بگه!

کارش از دوستت زشت تر بوده

خبرچینی دست کمی از غیبت نداره

با دوستت ارتباطتو کم کن

از هر ۱۰ زنگ یکیو جواب بده بگو خونه نیستم

گفت حالم خوب نیست بگو اخی استراحت کن درست میشه

با کسایی که تاپیک 

نمیشه به حرفای این فرد اعتماد کرد

کارش درست نبود که گفته

اگه خودتم مستقیم با خبر میشدی و مطمئن بودی چنین حرفایی زده بازم به روش نیار.الان که دیگه اصلا

واسه این میگم به روش نیار چون فایده ای نداره.اگه همچین اتفاقی افتاده نشون میده آدم بی چشم و روییه.به رو زدنش چیزی رو عوض نمیکنه

دوری کن از چنین آدمایی فقط.مثل من که90 درصد دوستای منفعت طلبمو حذف کردم.الان راحت ترم

insta :  amiiid619