2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733862 بازدید | 90151 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سزارین اولم سال ۹۳ و دومی سال ۹۹ بود ،وزن بچه اولم ۳۲۰۰ ،وزن دومی ۳ کیلو ،اولی چهل و یک هفتم بود از ...

فاصله ی سزارینات خوبه

وزن بچه هاتم بالا نبوده. این بارداری هم از ماه ۷ رعایت کن 

واسه زایمانم باید تدابیر داشته باشی

و جدای از مواردی که میگیم سعی کن تحت نظر ماماهای طب اسلامی باشی

از ماه ۷ مصرف ترشی و مواد قابض ممنوع

از یکی دو ماه دیگه میتونی الاکلنگ و پروانه رو انجام بدی

به هیچ عنوان نذار درگیر یبوست بشی مخصوصا ۳ ماه آخر

تحرک داشته باش

از مواد خیلی سرد و سرما پرهیز کن و خودتو خوب بپوشون

تا فصلش هست انار شیرین بخور که خونت رقیق و پاک شه

و حتما سونو داپلر بده و وضعیت شریان های رحمی رو بررسی کن، از حالا وضعیت خونرسانی مشخص شه که اگه خونت غلیظه دارو بگیری

دکتر آیتی رو تعریفشونو شنیدم ولی یک بدی هست ک علاوه بر پول بیمارستان زیر میزی هم دریافت میکنن و کلا ...

واقعا؟؟؟؟

نمیدونستم!!!

من سر هیچکدوم از ویبکام جز هزینه بیمارستان هزینه ای پرداخت نکردم. درست نیست واقعا

شما پرس و جو کن اگه پزشک دیگه ای ویبک ۲ قبول میکنه باهاش ادامه بده، اگه قبول نکردن، شرعا مشکلی در پرداخت این مبلغ نداری

😖😬 واقعن دهانه رحمم ۳باز بود انجام دادم

۳ سانت، بدون تحریک و دخالت، یعنی نرم و آماده انقباض بوده

خیلی خوشحالم که به خواستت رسیدی🥰

الحمدلله کما هو اهله❤

سلام رستا جان صبحت بخیر.

دوتا سوال داشتم

کوتاهی بند ناف میتونه دلیل بر پایین نیومدن سر بچه باشه و باعث سزارین بشه؟و کوتاهی بند ناف تو کدوم سنو مشخص میشه؟

کسانی که زیبایی اندیشه دارند، زیبایی تن را به نمایش نمی‌گذارند.
واقعا؟؟؟؟ نمیدونستم!!! من سر هیچکدوم از ویبکام جز هزینه بیمارستان هزینه ای پرداخت نکردم. درست نیست ...

من تاپیک هاتون رو از اول تا یک جایی خواندم ب زایمانتون نرسیدم دیگه ،خودتون‌دومی رو ویبک کردین راضی بودین اذیت نشدین؟دردش زیاد نبود ؟ خیلی طولانی نشد؟ 

سلام رستاجوننن چطوری عزیزم، چقد دلم برای اینجا تنگ شده بود😍 دخترم سه ماه و خورده ایشه ها😍😍عروسکی ...

سلام عزیزم

خوبید، منم  استان فارسی هستم، شما شیراز وی بک کردین؟

با کدوم دکتر... 

سلام عزیزم هفته ت رو طبق سونو ان تی محاسبه کن بارداری قبل معاینه شدی؟ سایز لگنت مناسب بود؟ بعد ۱۰ ...

ممنونم عزيزم اره معاينه شدم نميدون چون سركلاژ بودم چي بود تو هفته ٣٧ معاينه شدم گفت دهانه رحمت خيلي نومه بيا بخيه هارو بكشم زرداري طبيعي شروع ميشه و سر بچه كوچيكه ولي من ترسيدم گفتم نه سزارين اختياري ديگه نگفت چند سانته 

الان هم هفته ٣٢ و ٣٤ و ٣٦ داپلر كه دادم ١/٨٠٠ بعدش ٢/٢٠٠ بعدشم ٢/٩٠٠ شده وزنش كه همش ميگن رشدش زياده و نميتونيم هم با امپول فشار زايمان رو جلو بندازيم همش ميگم چون ويبك هستي يه هيچ عنوان امپول فشار نميديمبا سونو ١٨ هفته همون شنبه ٣٦ هفته ميشدم ولي از اول ماما ميگفت اندازه شكمت يه هفته جلوتر رو نشون ميده با تاريخ پريودي هم اصلا جور نيستم چون يه ماه بعد تاخير تازه ازمايشم مثبت شد يعني با تاريخ پريودي بايد تاحالا ٤٢ هفته ميبودم

سلام من هفته ۴۰ ام تموم شد رفتم تو۴۱ هنوز زایمان نکردم

پاهام ازرونام گرفته تا مچ و انگشتام بدجوری ورم کرده میترسم چیزی بشه

سزارین قبلیم ۱۱سال پیش بوده میترسم اینو هم سزارینم کنن

هرروزم دوساعت پیاده روی دارم 

دکترم هم ازقبل اصرار به سزارین داره برم پیشش بازمنو میترسونه 

خیلی استرس دارم 

لطفا دوستانی که با این شرایط وارد تاپیک میشن و در حال حاضر باردارن یه سری از اطلاعات رو بگن که صفحه ...

۱_نام کاربری 🌹: 

m313گل_نرگس

2. هفته بارداری🌹: ۲۵ هفته و ۵ روز)۶ماه تمام

3. زمان سزارین قبل🌹: شهریور۱۴۰۰

4. علت سزارین قبل🌹: عدم پیشرفت سر بچه کامل داخل لگن نبود هفته ۴۰

5. دکتر فعلی که قصد زایمان با او دارید🌹: ماما معصومه صابریان رنجبر

6. بیمارستان🌹: هرجا دکترم بگه

7. شرایط فعلی🌹: پیاده روی دارم روزی نیم ساعت و کمر درد هم دارم 

سلام رستا جان صبحت بخیر. دوتا سوال داشتم کوتاهی بند ناف میتونه دلیل بر پایین نیومدن سر بچه باشه و ...

سلام عزیزم

کوتاهی یا پیچیده شدن بند ناف میتونه هم علت سفالیک نشدن بچه باشه، هم پایین نیومدنش حین زایمان و هم دفع یا افت ضربان...

من تاپیک هاتون رو از اول تا یک جایی خواندم ب زایمانتون نرسیدم دیگه ،خودتون‌دومی رو ویبک کردین راضی ب ...

بله الحمدلله

بستگی داره تصور ما از درد چی باشه. چطور دردا رو مدیریت کنیم... تکنیک تنفس... و...

دهانه رحم که نرم باشه معمولا سیر زایمان خوب پیش میره

خداروشکر سر هردو زایمانم زود فول شدم. فقط مشکل سر پایین نیومدن سریع بچه بعد فول شدن بود که بعدها فهمیدم علتش خشکی کانال زایمانه. که حد زیادیش به خاطر هورمونای بارداریه