2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733839 بازدید | 90151 پست
سلام رستا خانم ممنون عزیزم از راهنمایی هات. سلامت باشید. گفت به خاطر زائده لگنی. گفت لگنت از بیرون خ ...

سلام عزیزم

شما حجت رو بر خودت تمام کردی ...حالا خواست خدا چیز دیگه ای بوده... الان وجدانت راحته که بی دلیل زیر تیغ نمیری و سز نمیشی

اگه مایل بودی یه سر هم به اطبای زن که خبره ی اعمال یداوی هستن بزن

بعضیاشون با یه سری ماساژ ها و اقدامات موانع پایین اومدن بچه رو رفع میکنن

سلام رستا جان دسته گلات خوبن.؟خیر زایمان سومشه اقاشون روحانی عقیدتی سپاه هستش بارداری چهارمشه اما دی ...

قربونت عزیز

بیمارستان بقیه الله از زمانی که مسئول بلوک زایمانش تغییر کرده، گزینه ی مناسبی واسه اینطور افراد نیست

چون گفتن زایمان به عهده ی پزشک آنکاله و اینطور نیست که پزشک مخصوص مادر بالا سرش بیاد!!! و همین باعث نارضایتی های زیادی شده و خیلی ها که همراهی پزشک و ویبک و... واسشون مهمه دیگه بقیه الله نمیرن

اگه رو این گزینه حساسن، بهتره بیمارستانای خصوصی طرف قرارداد سپاهو برن

اگه اشتباه نکنم، بیمارستانای امید، شهرام و انصاری طرف قرارداد هستن. که امید از همشون بهتره

واسه زایمان تو این بیمارستانا فقط کافیه یه نامه از پزشک داشته باشن. پزشک خودشونم بالا سرشون میاد. 

بیمارستان امید همسرشونم میتونن اتاق زایمان پیششون باشن و هزینه ی کمی واسشون داره

خانوم صابریان... دکتر مصطفایی... دکتر شریفی... دکتر محسنی رجایی تا همین چن ماه پیش اونجا زایمان میگرفتن.واسه اطلاع دقیق تر بهتره با مطب پزشک یا بلوک زایمان بیمارستان تماس بگیرن

اگه توانایی پرداخت هزینه رو هم ندارن، بگو بهتر راهنماییشون کنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم شما حجت رو بر خودت تمام کردی ...حالا خواست خدا چیز دیگه ای بوده... الان وجدانت راحته که ...

خب بله دیگه خیالم راحته بی دلیل سز نمیشم. 

همینم فکرمو مشغول کرده. قدیمیا چیکار میکردن! درسته بعضی وقتاهم مادر دور از جون همه سر زا میرفت یا برا بچه مشکلی پیش میومد ولی اکثرا هم به هر سختی بوده زایمان میکردن بچه هم سالم دنیا میومده. ولی خب الان دیگه دکترا ریسک نمیکنن سز رو برا این مواقع استفاده میکنن. 

خب بله دیگه خیالم راحته بی دلیل سز نمیشم.  همینم فکرمو مشغول کرده. قدیمیا چیکار میکردن! درسته ...

قدیمی هام اگه مانع فیزیولوژیک داشتن دور از جونت، یا سر زا میرفتن یا بچه رو به سختی دنیا میاوردن. همه ی بچه هاشونم سالم نبودن

مثلا دیدم که بعضیا همه بچه هاشون فلج میشدن! خب اون وقتا سونو و امکانات نبود علتشو بفهمن. میگفتن فامیلید!

در حالیکه تنگ بودن لگن و نرسیدن اکسیژن و زایمان سخت یکی از اون علله

متاسفانه از این طرفم پزشکا هرچیزی که از دایره ی علم و مهارتشون خارج هست رو فورا میفرستن سز... در حالیکه بعضی اطبای اسلامی واقعا میتونن به زایمان بهتر کمک کنن

یه دوستی دارم لگنش ایراد فیزیولوژی داره، هر ۳ زایمانشو سز شد... عمه شم دهه ۶۰ همه بچه هاشو سزارین شده!!! و مشکل دوستم ارثی و کاملا مشابه عمه ش بود

اون زمان عمه ش خیلی هم تلاش کرده بود بچه هاشو طبیعی دنیا بیاره.. به قابله م مراجعه کرده بود، گفته بودن نمیشه. بچه هاش اصلا پایین نمی اومدن

پس اگه سز شدی خیالت آسوده باشه و ذره ای اما و اگر به دلت راه نده

میتونی این چن روز باقیمونده اگه قابله یا مامای مسلط به اعمال یداوی میشناسی بهش مراجعه کنی که از این جهتم به اطمینان برسی... ، ولی اصلا تردید و ناراحتی نداشته باش

قدیمی هام اگه مانع فیزیولوژیک داشتن دور از جونت، یا سر زا میرفتن یا بچه رو به سختی دنیا میاوردن. همه ...

سلام رستا جان توروخدا راهنمايي ايم كن

من بايد طبق سونو هاي قبلين شنبه ٣٦ هفته ميبودم كه تو سونو داپلر كه رفتم ٣٧ هفته بودم و وزن بچه ٢/٩٠٠ بود دكترم كه از اول ميگفت من ويبك نميكنم شنبه هم بهم گفت برو جواب سونو رو بيار كه نوبت سر بدم منم جوابمو نبردم براش بايد اخر اين هفته ميرفتم ويزين ماما خصوصي اسم كه قبول كرده بود الان زنگ زدم بهش گفت مسافرتم تا شنبه نميام و وزن بچه خيلي داره ميره بابًا گفت شياف مغربي و دمنوش استفاده نكن تا شنبه كه من باشم وگرنه ممكنه دردات شروع بشه قرار شد شنبه منو معاينه تحريكي كنه اينم بگم از زايمان قبليم ده سال و نيم ميگذره و فقط ميترسيدم و سزارين اختياري كردم با وجودي كه دهانه رحمم كامل نرم بود از اخر مامان بهم گفت دكتر بايد يه دكتري بايد قبول كنه وگرنه نميشه و نگران نباش نهايت سزارين ميشي

به نظرت با وجودي كه جاي بخيه هام هيچ حس دزدي ندارم ورزش هاي لگن و پياده روي رو بيشتر كنم و دمنوش و شياف رو ادامه بدم نهايتش ماما همكاري نكنه تو خونه دردام بكشم؟ البته مامانم هم چون مادر بزرگم قابله خونگي بوده و خود مامانم ٥تا طبيعي زايمان كرده خيلي وارده

من بچه زياد ميخوام چون ٣٣ سالم هست و دو سال ناباروري داشتم نميخوام ديگه جلوگيري كنم اگه سزارين كنم مجبورم حداقل يه سال استراحت بدم تازه بشرطي كه چسبندگي جفت نگيرم

سلام رستا جان توروخدا راهنمايي ايم كن من بايد طبق سونو هاي قبلين شنبه ٣٦ هفته ميبودم كه تو سونو داپ ...

سلام عزیزم

هفته ت رو طبق سونو ان تی محاسبه کن

بارداری قبل معاینه شدی؟ سایز لگنت مناسب بود؟

بعد ۱۰ سال که شبیه کسی هستی که اصلا سز نشده و از این جهت تقریبا ریسکی متوجهت نیست. فقط باید واسه تسهیل زایمان تلاش کنی

اگه داپلرت رو از مرکز خوبی دادی و خونرسانی شریان ها و همه چی نرمال بوده، نگران نباش. نهایتش هفته آخر اگه حرکت بچخ کم شد یه سونو بیوفیزیکال میدی

اگه وزنش آخر هفته ۳۶  ، ۲۹۰۰ بوده، ماه آخر هر هفته حدود ۲۰۰ گرم اضافه میکنه، حدود ۳۷۰۰ دنیا میاد که وزن خیلی بالایی نیست و اکثرا میتونن. مخصوصا اگه بچه درشت بودنش رو از مادر به ارث برده باشه!!! 

خیلی هام وزنگیری بچه شون ماه آخر کمتر از ماه ۷ و ۸ میشه. پس جای نگرانی نداره. فقط بیشتر رعایت کن

این ماه شیرینی جات مصنوعی رو کامل قطع کن که بچه زیاد وزن نگیره. موز هم نخور. مغزه جاتم خیلی محدود 

مصرف سردیجات مخصوصا لبنیات و میوه های سرد ممنوع

مصرف ترشیجات هم ممنوع

هرشب یه دمنوش گرم معتدل بخور

هرشب کمر و شکمت رو با روغن بادام شیرین یا روغن زیتون ماساژ بده

و با یه شیاف عمیق ۱۰۰۰ میلی مغربی شروع کن

هر شب مقداری خاکشیر بشور و با چن قاشق آب بذار تا صبح خیس بخوره‌ فرداش ناشتا با یه قاشق روغن بادام شیرین بخور

نتونستی خالی بخور

از سردی و سرما پرهیز کن. از زیر سینه تا زیر باسن رو با پارچه پشمی ببند

طاقباز نخواب و لم هم نده

سجده های طولانی، نرمشای الاکلنگ، پروانه، چهار دست و پا، گربه و پیاده روی پنگوئنی داشته باش

ان شاءالله زایمان خوبی داشته باشی

سلام من بارداری سومم هست ، دو زایمان قبلیم و سزارین کردم بنظرتون میتونم یومی رو طبیعی بیارم؟ بچه دوم ...

سلام عزیزم

سزارین اولت واسه چن سال پیشه؟

علت هردو سزارینت؟

و وزن بچه هات حین تولد؟

راستی زایمان مادر و خاله ها و خواهرا چطور بوده؟

فقط دکتر آیتی بعد دو سر قبول میکنن طبیعی بیارن ؟ چون چند نفر هستند ک وی بک انجام میدن

اینکه سایر پزشکای مشهد بعد ۲ سز ویبک قبول میکنن یا نه، اطلاعی ندارم

ولی خب تا جایی که از دوستان مشهدی شنیدیم، هیچکدوم تجربه و حمایت دکتر آیتی رو ندارن

سلام عزیزم سزارین اولت واسه چن سال پیشه؟ علت هردو سزارینت؟ و وزن بچه هات حین تولد؟ راستی زایمان ...

سزارین اولم سال ۹۳ و دومی سال ۹۹ بود ،وزن بچه اولم ۳۲۰۰ ،وزن دومی ۳ کیلو ،اولی چهل و یک هفتم بود از تاریخ زایمانم هم رد شده بود هیچ دردی نداشتم بدون درد رفتم بیمارستان از صبح ک رفتم کیسه آب و پاره کردن و آمپول فشار زدن معاینم کردن خیلی پیشرفت باز شدن دهانه رحم کم بود دردم نمی‌گرفت بعد ظهر دردای کمی گرفت ک زیاد نشد شب بردنم سزارین کردن ک کلا سه سانت باز شده بودم ،خاله هام ک اطلاع ندارم ولی مادرم من ک بچه اولشون هستم بشدت زایمان بدی داشتن سر زایمان فشارشون خیلی بالا رفت خونریزی مغزی کردن و رفتن توی کما و یک ماه کما بودن دکترا گفته بودن زنده نمیمومه دیگه معجزه خدا بود ک به هوش اومدن ، سر دومی از همون اول شدید تحت نظر دکتر بودن ولی خب زایمانشون بازم سخت بود ولی خداروشکر اتفاقی پیش نیومد دوباره 

بله عزیزم بعد ۱ و ۲ سزارین قبول میکنن و حمایت خیلی خوبی هم دارن

دکتر آیتی رو تعریفشونو شنیدم ولی یک بدی هست ک علاوه بر پول بیمارستان زیر میزی هم دریافت میکنن و کلا دکترها علاوه بر هزینه بیمارستان پول جدا هم برای ویبک دریافت میکنن اینجور ک خیلی میشه ،اون چند نفر دیگه رو ویبک انجام میدن ولی هنوز نپرسیدم بعد دومی میشه یا ن ولی زیر میزی دیگه نمیخوان