2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733839 بازدید | 90151 پست
سلام عزیز. من خودم هفته 30 آخرین سونو بود رفتم سفالیک بود، همین نگرانی رو داشتم از ماما پرسیدم گفتم ...

سلام عزیزم. ممنونم

توی ۲۸هفته که سونو رشد انجام دادم، یه خرده وزن جنین کم بود، دکتر برای اطمینان از رشدش ۳۴ هفته هم سونو رشد رو تکرار کرد.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام عزیزم. ممنونم توی ۲۸هفته که سونو رشد انجام دادم، یه خرده وزن جنین کم بود، دکتر برای اطمینان از ...

اهان عزیزم ان شاء الله نی نیت به سلامتی به دنیا بیاد. وزنشم نگران نباش منم بچه اولم سونو رشد وزنش کم بود. 35 هفته سونو دادم وزنش 2300 بود وقتی دنیا اومد 2500. بعد تولد شیر خورد خداروشکر رو اومد زود. 

برا چرخیدن هم بپرس از دکترت. راه هایی هست. من دقیق نمیدونم ولی شنیدم چهار دست و پا رفتن باعث میشه سفالیک بشه. 

بچه‌ها ببخشید من خوندم اینجا گفتن خاکشیر شب خیس کنم تو آب و صبح ناشتا با روغن بادام شیرین بخورم. چند روزه این کارو میکنم. ولی ببخشید بی ادبیه، امروز حالم بعد شد نفخ معده و تهوع و آخرشم ببخشید ا س ت ف را غ

نگران شدم کسی هست اینجوری شده باشه؟ خطرناکه؟ 

امروز 40 هفتم تمام شد. 

سلام به مامانای باردار عزیز، ان شاء الله همگی به سلامتی نی نی هاتونو بغل کنید و خدا براتون حفظشون کنه. 

الان دکتر بودم معاینه کرد با اون دستش هم بالای رحممو فشار میداد. گفت همون 1 سانته و لگنت از بیرون خوبه ولی از داخل مانع از این میشه که سر بچه توی کانال زایمان قرار بگیره. و سرش میره بالا. گفت اگه 2 سانت هم باز بودی با دوز کم آمپول فشار شاید میشد ویبک کنی. قرار شد سز بشم. 

میخواستم به همتون بگم واقعا بسپارید به خدا و با توسل به حضرت زهرا بخواهید بهترین برا خودتون و بچه تون رقم بخوره. هرجور صلاح هست همون بشه. 

رستا خانم من امروز رفتم معاینه ۳۸ هفته ام کفت دهانه رحم بسته و بچه هم بالاست ...کلی گشتم بالاخره گل ...

سلام. شیافش رو پرتعداد استفاده کن نیازی به خوراکیش هم نیست

عمیق و پرتعداد. هرشب قبل خواب

سجده های طولانی ، چهاردست و پا، حرکت گربه خیلی خوبه

سلام رستا خانم و مامانای حاضر. تورو خدا کمکم کنید من از اوایل بارداری  این تاپیک رو میخوندم فقط ...

سلام عزیزم

شما هنوز زایمان نکردی؟

۱ سانت که بد نیست..‌ شما شیاف عمیق و پرتعداد مغربی رو ادامه بده

پیاده روی و پله نوردی . چهاردست و پا، حرکت گربه، سجده های طولانی ...

رابطه همراه با ارگاسم با پوزیشنی که به شکمت فشار نیاد

آبزن و نشستن رو کیسه آب داغ

پرهیز از سردی و سرما

دمنوش چایی کوهی

نشستن روی کیسه آب داغ

و...

راستی لم نده، طاقبازم نخواب

دونه اش رو باید بخوریم یا فقط لعابش رو؟ دمنوش تخم شوید خوبه هر روز مصرف کنیم؟

تخم شوید به همه نمیسازه و تو بعضیا باعث بالا رفتن فشار میشه

به دونه رو هم بخور هم میتونی داخل آبزن بریزی

از کتیرا هم میتونی داخل آبزن استفاده کنی

پیاده روی نرم و نرمش خیلی مهمه

شیاف پرتعداد بذار

پرهیز از سردی، سرما، ترشی

دمنوش رازیانه و چایی کوهی به صورت جدا

پونه+آویشنم خوبه. هم گرمه هم رقیق کننده خون

الاکلنگ، پروانه، راه رفتن پنگوئنی و ضربدار، سجده های طولانی، چهاردست و پا ، حرکت اسکات  گربه و... همه خوبن

ولی همه با آرامش و بدون جهش 

سلام دوستان. منم 39 هفته و 5 روز هستم. دیگه وقتی ندارم! 2 روز دیگه نهایت. تخم شوید و رازیانه و شربت ...

سلام

تخم شوید و زعفرون نخور

دمنوش رازیانه... چایی کوهی... پونه+آویشن خوبن

خودت رو هم محدود به زمان نکن. تا ۴۰ هفته و ۳ روز صبر کن، اگه دردت نگرفت، روغن کرچک بخور

توکلت به خدا باشه...

من پیاده روی، ورزش و.. رو دارم مطمئنا خوردن دمنوش ها اگه بی خطره باشه هم مفیده الان. میخوام بدونم چق ...

اگه روغن حیوانی داری تزریق کن

اینقدر استرس نداشته باش. بعضیا وضعیت دهانه رحمشون خوب نیست و یهو پیشرفت میکنن

بعضیام وضعیتشون عالیه و یهو متوقف میشن

تلاشتو بکن، باقیشو بسپر

شیاف مغربی و تزریق روغن رو مستمر انجام بده

نشستن داخل آبزن و روی کیسه آب گرم

رابطه و...

پیاده رویی کن بیا خونه شکمتو سیر کن ب شوهرت ۱۵ دقیقه سینتو ماساژ بده جوری ک ب طرف بیرون بکشه  و ...

ماساژ سینه واسه زمانی خوبه که دهانه رحم آماده باشه

وگرنه انقباض رو خیییلی شدید و زایمان رو سخت و غیرقابل تحمل میکنه

سلام به همه ی مامانای گل... من دوتا زایمان طبیعی داشتم سال ۸۹ و ۹۳... الان هفته ۲۲ بارداری سوم هست ...

سلام

افتادگی رحم به خاطر عدم رعایت مادر حین بارداری و زایمان و طبع تره. مخصوصا سرد و تر

اگه مادر بعد زایمانش خوب استراحت کنه، به اندازه کافی خودشو گرم نگه داره و گرمیجات بخوره و داخل آبزن های قابض بشینه، دچار افتادگی هم نمیشه

افتادگی زمانی اتفاق می افته که رحم قادر نیست جمع بشه! تر بودن وا.ژن، مصرف سردیجات، نداشتن استراحت، برداشتن سنگینی حین بارداری و بعد زایمان همه باعث این مشکل میشه

خیلی ها بعد زایمان سزارین هم درگیرش میشن و ربطی به نوع زایمان هم نداره