2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733839 بازدید | 90151 پست
چشم رستاجان درد بدون انقباض مگه داریم؟ الان خوبه یا بده؟

آدما با هم متفاوتن... من اگه باشم میگم عالیه. دردها باعث بازشدن دهانه رحم به طور اتوماتیک و سُر دادن بچه به سمت دهانه رحم میشه... انقباض هم شروع میشه نگرانش نباش 

برای حمایت از وی‌بک و رفع موانع زایمان طبیعی بعد از سزارین در کشور لطفا کلیک کنید و حمایت کنید:  https://www.farsnews.ir/my/c/98954
سلام صفاجان به به تبریک میگم بهت مامان قهرمان😊🥰 ان شاءالله به سلامتی، نگران نباش بالام جان منم & ...

جدی میگی؟ چند هفته با چه سایزی؟ چه جوری رفع شد؟ کار خاصی کردی؟ ممنون میشم اگر راهنمایی کنی

برای حمایت از وی‌بک و رفع موانع زایمان طبیعی بعد از سزارین در کشور لطفا کلیک کنید و حمایت کنید:  https://www.farsnews.ir/my/c/98954

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا همینه👌 ولی با شرایطی که داری نباید بدون مشورت پزشکت بری از یه مرکز دقیق تر سونو شو ببین وضع ...

وقتی میگم مثل یه بچه ۱۴ ساله یهو تصمیم گرفتم و انجام دادم و به عواقبش فکر نکردم منظورم همینه دیگه... روزی صدبار به خودم میگم آخه چرا؟... 

اینجا یه سونوگراف خانم بیشتر نداره. منم پیش مرد نمیرم. دکتر متخصص هم که نگم برات که عین این آدمهای تازه به دوران رسیده میمونن... بخوام هم برم مشهد باز یه سفر اضافه میشه و خستگیش و ... نمیدونم والا... فعلا تصمیم دارم ۱۰ روزی رعایت کنم بعد دوباره برم سونوگرافی ببینم ابعادش تغییری کرده یا نه. مابقیش هم توکل بر خدا...

سلام عزیز شرایط خاصی داری؟ یا بارداریت نرمال میگذره؟ اگه زایمان اولته و هنوز از سایز لگنی اطلاع ند ...

راستی رستاجان پیاده روی رو توی خونه هم میشه انجام داد مثلا یکساعت مدام راه برم توی خونه؟البته زیاد راه ک میرم یا فعالیت بدنی انجام میدم کمردرد میگیرم😥و اینکه میشه ب جای روغن زیتون با سیاه دونه کمر وشکممو ماساژ بدم.؟

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

جدی میگی؟ چند هفته با چه سایزی؟ چه جوری رفع شد؟ کار خاصی کردی؟ ممنون میشم اگر راهنمایی کنی

اگر سونو پیدا کنم سایز دقیق بهت میگم‌ راستش واسه ۳ سال پیش بوده یادم نیست، ۸ هفته بودم‌لکه بینی افتادم رفتم دکتر سونو نوشت اونجا فهمیدم. ۲۰ تا شیاف پروژسترون داد شبی یدونه و استراحت مطلق... اون زمان تازه دخترم از پوشک گرفته بودم‌ نمیشد استراحت مطلق کنم ولی جز دستشویی برن دخترم کار دیگه ای نمیکردم. دکترم تاکید کرده بود به استراحت مطلق وحسابی باهام اتمام حجت کرد که اگر هماتوم‌ بزرگ بشه بچه از بین میره منم حسابی ترسیدم‌ خونه زندگیم ول کردم هروقت همسرم میومد یکم مرتب میکرد و یه غذایی میذاشت، کرونا بود و هیچ رفت و آمدی نداشتیم که کسی برای کمکم بیاد.

راستش فشارم دیروز یکم‌ بالا بود نگرانم کرد.... معمولا ۱۲ بیشتر نمیشه ولی دیروز ۱۳ رو ۸ بود حالا نمید ...

تو خونه بمون فعالیتتم کن. ورزشم نداشته و خوب بخواب 

ببین درست میشه یا نه

منم پارسال  یکی دو روز فشارم ۱۵ رو ۱۰ بود و تا نزدیک ۱۶ میرفت

دفع پروتئین داشتم.آنزیمای کبدیم کمی بالا رفته بود ولی خداروشکر تو رنج نرمال بود

به دکتر شریفی زنگ زدم گفت خوب بخواب. مخصوصا خواب شب. تا خواب شب کافی نداشته باشی نمیشه رو فشار حساس شد

با استراحت بعد ۱ هفته فشارم رو ۱۳ رو ۹ ثابت موند. تا مدت ها بعد زایمانم فشارم ۱۳ رو ۹ بود

شمام خوب استراحت کن و مواظب حرکات بچه باش

اگه خدایی نکرده فشارت بازم بالا رفت، تست ادرار و آنزیمای کبدی رو بده

امروز اصلا فعالیت نداشته باش و فشارت رو هر ۲ ساعت چک کن

سلام مجدد رستاجان ممنوون از راهنماییات...والا مشکل خاصی ندارم فقط ۳۵ هفته ک رفتم سونو وزن بچه ۲۲۵۰ ب ...

سلام عزیز

شما سونو داپلر دادی؟ با بررسی داپلر شریان ها گفتن خونرسانی خوب نیست؟

یا صرفا به خاطر وزنش؟!

نمیشه صرفا بر اساس وزن و ریزی بچه گفت خوندسانی خوب نیست! بعضی بچه ها ژنتیکی ریزن

جای سونو بیوفیزیکال از یه مرکز دقیق سونو داپلر بده

دخترت همه ی اعضاش به یه اندازه ریزه؟ یا بعضی اندام هاش تاخیر رشد داره؟

شما که یه بار زایمان طبیعی داشتی این بار بهتر زایمان میکنی

اینکه اجازه دخالت بدی یا نه همش بستگی به بررسی داپلر و اطمینان از وضعیت خونرسانی داره

راستی دکتر بهم گفت باید هفته ایی یک الی ۲ بار NST بدی ولی من انجام ندادم آخه حرکات بچه بنظرم خوبه و ...

بازم میگم... سونو داپلر دادی؟

اگه خونرسانی خوب نباشه ، بله.‌.. ضروریه که چن روز یه بار چک کنی

وقتی میگم مثل یه بچه ۱۴ ساله یهو تصمیم گرفتم و انجام دادم و به عواقبش فکر نکردم منظورم همینه دیگه... ...

مشهد که خیلی دوره. رفتن تا اون جا خودش ریسکه

شهرای نزدیکتون چی؟! رادیولوژیست خانوم ندارن؟

ان شاءالله این مدتو در حد استراحت مطلق باش. ادویه و گرمی نخور، سیب، به، شلغم، تره واسه رحم خیلی خوبن

تا حد امکان حموم نرو و رفتی داغ نباشه و زود بیرون بیا

هر ۱۲ ساعت شیاف سیکولوژیست خارجی بذار و بده دکتر آمپول پروژسترون خارجی واست بنویسه

بعدش از یه مرکز دقیق سونو بده. ان شاءالله این مدت جذب شه

وقتی میگم مثل یه بچه ۱۴ ساله یهو تصمیم گرفتم و انجام دادم و به عواقبش فکر نکردم منظورم همینه دیگه... ...

دله دیگه... با عشق پر میکشه😭...

همین که نیت کردی، زیارتو واست نوشتن... مواظب این بچه باش که مثل من اسیر اما و اگر نشی

واسه من با وجود اینکه قلبش تشکیل نشده بود و دکتر میگفت سقطش به خاطر نقص کروموزومی بوده، ولی بازم عذاب وجدانشو دارم که شاید اگه اون ۲ شب هیئت نمیرفتم و استراحت میکردم سقط نمیشد! 

ولی روز سوم محرم سقط شد و خییییلی سوختم

با وجود اینکه اصلا بچه م نمیخواستم و وقتی هم متوجه بارداریم شدم خیلی شوکه و ناراحت شدم

اما دقیقا وقتی که مهرش به دلم افتاد، سقط شد

چن روز قبل سقطم سونو دادم و ساک بارداری به زووور رویت شد. با این حال وقتی تو تاپیک چن مورد از بچه ها رو دیدم که هفته ۶_۵ لکه بینی داشتن و با استراحت و شیاف رفع شده. عذاب وجدان میگیرم که نکنه کوتاهی کردم😔

ان شاءالله قصد رفتن کردی همه ی جوانب رو در نظر بگیر

راستی رستاجان پیاده روی رو توی خونه هم میشه انجام داد مثلا یکساعت مدام راه برم توی خونه؟البته زیاد ر ...

آره عزیز

تو خونه برو. با پاهای باز و پنگوئنی

روغن سیاهدونه هم میشه

راستی واسه فشارمم لیمو ترش تازه و رب انار شیرین خیلی جواب داد و البته گرمای هوا و فعالیتم‌ چون زیاد ...

خداروشکر

استراحت خیلی مهمه

تا زمان زایمان جز سجده های طولانی و خم شدن به جلو فعالیت دیگه ای نداشته باش

خود درد زایمان فشارو بالا میکشه. پس قبلش خوب استراحت کن که اون وقت اذیت نشی

استراحت خیلی خیلی مهمه. مخصوصا خواب شب

آب خاکشیر هم زیاد بخور

بازم میگم... سونو داپلر دادی؟ اگه خونرسانی خوب نباشه ، بله.‌.. ضروریه که چن روز یه بار چک کنی

سلام رستا جان بله سونو داپلر دادم میخایین عکسشو بذارم

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

سلام عزیز شما سونو داپلر دادی؟ با بررسی داپلر شریان ها گفتن خونرسانی خوب نیست؟ یا صرفا به خاطر وزن ...

عزیزم سونو داپلر دادم هم نشون دکتر دادم هم ماما خداروشکر هیچکدوم نگفتن شریانهای بچه مشکل داره دکترم گفت توی سونو بیوفیزیکال هم نمره خوبی گرفته بچه...حالا باز فردا صبح میرم نشون ماما میدم ک خیالم راحت بشه ی کم نگران شدم با حرفاتون آخه این هفته قرار بود NSTبدم ولی ندادم چون گفتم حرکات بچه خوبه....