2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733839 بازدید | 90151 پست
من از زایمان اول سنگ صفرا داشتم و با رژیم غذایی کنترلش کردم و مشکلی ندارم چند روز دوبار درد معده &n ...

عزیز با یه کارشناس طب سنتی مشورت کن

چون بارداری نمیشه خیلی توصیه کرد

ولی چون اوایل بارداریته، راحت تر میشه تجویز کنن

زودتر اقدام کن

نمیدونم رفتی یا نه ولی یه کشش و جاذبه ای این وسط هست که اصلا نمیذاره به نرفتن فکر کنم... نه فقط من ک ...

دقیقا همینه👌

ولی با شرایطی که داری نباید بدون مشورت پزشکت بری

از یه مرکز دقیق تر سونو شو ببین وضعیتت چطوره. اگه هماتوم باشه باید رعایت کنی

خدایی نکرده سقط بشه هیچ وقت نمیتونی خودتو ببخشی

سفر اربعین حتی اگه پیاده روی نجف کربلا رو هم نری ده ها کیلومتر پیاده روی داره، اگه هماتوم داشته باشی قطعا به مشکل میخوری

سفر اربعین با عمره خیلی فرق داره. از هر نظر

قصد اربعین داشتی خب چرا اقدامو نذاشتی بعد سفر؟!🤦‍♀️

بذار بعد بهبود شرایطت برید

سفر عتبات هر زمان بری یه لذت خاصی داره

اربعین یه مدل... غیر اربعین یه مدل دیگه

من فاطمیه م رفتم . هنوز یاد عزاداری و دم گرفتن و ضجه زدن ایرانیا تو حرم امیرالمومنین(ع) و بین الحرمین می افتم اشکم درمیاد. ملکوتی بود ... حال و هوای فاطمیه نجف رو هیچ وقت دیگه ندیدم اونطوری تکرار شه... مدل خاص خودش بود

هنونطور که حال و هوای اربعینش خاصه

حالا پیاده روی دوس داری، عراقیا نیمه شعبانم پیاده روی نجف کربلا رو دارن. اون وقت برید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ماشالله بهتون نه عزیزم متاسفانه قسمت نشده تاحالا یه سال بنابود بریم پاسپورت و این چیزارو هم آماده ...

فاطمیه و ماه رمضونم خیلی خاصه💔

فاطمیه شب های منتهی به شهادت...

و ماه رمضون همش خاصه مخصوصا شب های ۱۹ کوفه ، ۲۱_۲۰  نجف... و شب ۲۳ کربلا...

با کاروان برید که اذیت نشی

این سفرا یه اثر ملکوتی خاصی رو بچه ها داره... سعی کن حتما بچه ها رو ببری

سلام دوستای گلم خوبین؟ ببخشید چند روز بی خبر رفتم دردای پراکنده کمر و زیر دل داشتم کارامم زیاد بود ...

سلام عزیزم

خداروشکر

مرتب شیاف عمیق بذار . کندر دود بده

و دمنوش چایی کوهی غلیظ بخور

ان شاءالله زایمانت عالی بشه🥰

مرتب سوره قدر ، عصر و انشقاق بخون و صلوات بفرست و به حضرت زهرا(س) و امام زمان(عج) هدیه کن

سلام عزیزم خداروشکر مرتب شیاف عمیق بذار . کندر دود بده و دمنوش چایی کوهی غلیظ بخور ان شاءالله زا ...

سلام رستا جان....من الان ۳۶ هفته ام دکتر بهم گفته احتمالا ۳۷ یا۳۸ هفته زایمان میکنی من خیلی میترسم زایمانمم ب احتمال قوی طبیعی هست...بعد بهم گفت هفته دیگه بیا برای مهاینه لگن ولی من خیلی میترسم میگن دردناکه....بعد اینکه خودم فکر میکنم بهتر اینه ک دردام خودشون شروع بشن....رستا جون بگو چیکار کنم خودمو باختم همش فکر میکنم موقع زایمان میمیرم از درد 😭😭😭😭😭دارم از فکرو خیال دیوونه میشم بخدا

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

تبریک میگم بارداری  هدیه جان  ان شا الله میری و به سلامت برمی‌گردی عزیزم رفتید التماس دع ...

ممنون عزیزم

نه خواهر روزیم نمیشه، همسرم وقتی خونه هستن حتی نمیذاره بچه ها رو بغل کنم یا کار انجام بدم، اصلا راضی نمیشه به سفر

سلام رستا جان....من الان ۳۶ هفته ام دکتر بهم گفته احتمالا ۳۷ یا۳۸ هفته زایمان میکنی من خیلی میترسم ز ...

سلام عزیزم

توکل کن به خدا، تا حالا چند نفر از درد زایمان مردن؟؟رفیق اون لحظه قشنگ آغوش خدا رو حس میکنی، توکل کن توسل کن تو فریادهات از خدا و اهل بیت کمک بخواه، خیلی زود میوه دلت تو بغلت، اون لحظه فوق العاده است، انگار دیگ رو زمین نیستی، به قشنگیاش فکر کن، ما رو هم ویژه دعا کن

مامان خوب و کدبانویی هستی🥰 ولی من بعد تولد هر بچه یه مدل درگیر شدم و نتونستم به خودم برسم کمخوابی ...

خواهر منم چند سااااااله مشکل خواب دارم، بچه هام یه ژن کم‌خوابی عجیبی دارن ها

بدنم سر این خواب داغون شده داغووووون 

روز زایمان اینقدررررر خوابم میومد هی ب دکتر می‌گفتم تو رو خدا یه کم این سرم فشار رو قطع کن من بخوابم دارم میمیرم از خواب 

سلام عزیزم توکل کن به خدا، تا حالا چند نفر از درد زایمان مردن؟؟رفیق اون لحظه قشنگ آغوش خدا رو حس می ...

ممنوون عزیزم حتما🥹🙏🏻

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️