2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733839 بازدید | 90151 پست
ما امسالم میریم ان شاءالله بچه ها رو باید از نظر روحی آماده کرد که از راه رفتنشون لذت ببرن تو این ...

ماشااله به همت واراده تون ، آفرین

ذخیره ی قیامتتون بشه

خدایا هرچی برای اینا نوشتی برای ماهم بنویس😁

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....
خب فیلم بگیری به کی نشون بدی؟😂

به خودم و خودش برای تکرار خاطره ها🙃

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام عزیزم التماس دعا دارم😊 شرح حال گفتم

الهی شکر خیلی خوشحال شدم

منتظر خبر زایمانتم

به سلامتی ان شالله

ممنونم عزیزم 😍ویبک شدی شماهم؟

بله دوبار خداروشکر

چشم رستاجان درد بدون انقباض مگه داریم؟ الان خوبه یا بده؟

چشمت سلامت عزیز

سردیت نکرده؟ دچار اسپاسم و کشیدگی نشدی؟ سنگینی برنداشتی؟

دمنوشای گرم بخور و به شکم و کمرت کیسه آب داغ بگیر

راستی گل مغربی شیاف کنم باید دو سه ساعت دراز بکشم اونوقت کارا دیگه چطوری انجام بدم؟

اگه طول روز شرایطشو نداری شب ۶_۵ تا عمیق بذار و بخواب

طول روزم نیاز نداره حتما خواب باشی... نیم ساعت درازکشم باشی خوبه

من سر ویبک اول بردم بیمارستان، پشت سر هم میذاشتم. مخصوصا وقت ان اس تی 

سلام رستا جان....من الان ۳۶ هفته ام دکتر بهم گفته احتمالا ۳۷ یا۳۸ هفته زایمان میکنی من خیلی میترسم ز ...

سلام عزیز

شرایط خاصی داری؟ یا بارداریت نرمال میگذره؟

اگه زایمان اولته و هنوز از سایز لگنی اطلاع نداری  واسه معاینه نرو مطب دکترت. برو پیش یه ماما. فقط بگو سایز لگنیتو بررسی کنه و تاکید کن نمیخوای تحریک کنه

این مدت هر روز شیاف قرص مغربی بذار و دمنوش رازیانه بخور

روزای آخرم دمنوش چایی کوهی رو جایگزین کن

سجده های طولانی داشته باش... روزی ۴۰ دقیقه

روزی ۱ ساعت پیاده روی

نذار سرما و سردی به شکمو بخوره

این چن هفته ترشی اصصصلا نخور و سردی به شدت محدود

اجازه دخالت به پزشکت نده

اگه دهانه رحمت تحریک نشه و آمپول فشار نگیری، درد زایمان طبیعی تا لحظات آخر کاملا قابل تحمله

فقط نباید بترسی و تکنیک تنفس رو خوب انجام بدی

موقه ای که به صورت طبیعی وارد پروسه زایمان میشی، بدن هورمون اندروفین که هورمون ضد درد هست رو ترشح میکنه

هرقدر آروم باشی و درد زایمان تشدید بشه، میزان ترشح این هورمون بالاتر میره

اما اگه بترسی یا استرس داشته باشی، بلافاصله ترشح اندروفین متوقف میشه و به مقدار زیادی هورمون آدرنالین تو بدنت ترشح میشه

نتیجه ش میشه اینکه درد زایمان رو شدیدتر از چیزی که هست حس میکنی!!! آدرنالین ضد اندروفینه!

پس کاملا مسلط باش .‌‌.. کسایی که خیلی درد کشیدن همش به خاطر تزریق دز بالای آمپول فشاره

بدون آمپول فشار، زایمان تا آخرش قابل تحمله

فقط این چن هفته دهانه رحمت رو نرم و طبع رحمت رو گرم کن

طبع رحم هرقدر گرمتر باشه ماهیچه هاش منبسط تر و شل تر میشن و میزان دردی که حس میکنی کمتر میشه

پس آروم باش

هر شب موقه خواب ۶_۵ عدد قرص مغربی رو به صورت عمیق شیاف کن. اپلیکاتور پماد کامل وارد شه

دمنوش، خاکشیر، رطب و... بخور

هرشب شکم و کمرت رو مفصل با روغن زیتون‌ماساژ بده

میوه هم میوه های گرم مثل خربزه ارگانیک، انگور، انجیر، سیب، گلابی، طالبی ارگانیک و...

میوه سرد نخور

کندر هم دود بده و دودشو به رحم برسون

هر روزم نیم ساعت رو کیسه آب داغ بشین و به شکم و کمرت بگیر

زایمان طبیعی اون‌چیزی نیست که دیگران تعریف میکنن! اگه بدون دخالت باشه خیلی همش شیرین و زیباس و کاملا قابل تحمل...

فقط همه ی تلاشتو بکن که بدنت گرم بشه و دهانه رحم نرم!

خواهر منم چند سااااااله مشکل خواب دارم، بچه هام یه ژن کم‌خوابی عجیبی دارن ها بدنم سر این خواب داغون ...

میفهمم چی میگی🥺

کمخوابی بدنو داغون‌میکنه. منم سر پسر اولم تا چن سال مشکل خواب و استراحت داشتم. خیلی شکسته شدم

دمنوش بادرنجبویه خیلی خوبه. طعم خوبی هم داره. روزی ۲ مرتبه بهشون بده. رو اکثر بچه ها جواب میده

چشمت سلامت عزیز سردیت نکرده؟ دچار اسپاسم و کشیدگی نشدی؟ سنگینی برنداشتی؟ دمنوشای گرم بخور و به شکم ...

منظورم از درد، کمردرد و دل درد  پریودی هست که ۳ ۴ روزه دارم ولی دیروز از صب بیشتر شد ولی قابل تحمل

از چند نفر که پرسیدم گفتن بخاطر باز شدن دهانه و پایین اومدن سر بچه هست، بعد ورزش و گل مغربی درده بیشتر می‌شد. الانم شدت و ضعفش متغیره ولی دائم هست قطع نمیشه ولی انقباض اصلا ندارم. حالا یکی دوتا از مامانا میگفتن ما تا آخر دردمون تو کمر بود انقباض متوجه نمی‌شدیم.

به خودم و خودش برای تکرار خاطره ها🙃

اون که تو ذهن میمونه😇

راستی کمردردت خوب شد؟

من این ده روز کمی خیاطی کردم کمردردای بارداریم برگشت😓

دیگه نمیتونم طولانی مدت بشینم

توروخدا رعایت کن. هنوز اثر هورمونای زایمان رو بدنت هست

منظورم از درد، کمردرد و دل درد  پریودی هست که ۳ ۴ روزه دارم ولی دیروز از صب بیشتر شد ولی قابل ت ...

درد پریودی طبیعیه. مخصوصا اگه دهانه رحم تحریک شده باشه

رو کیسه آب داغ بشین و به شکم و کمرت بگیر

دمنوشا رو هم بخور

شکم و کمرت رو روغنمالی کن و اصلا نذار سرما بهت بخوره

دهانه رحم بی انقباض باز بشه بهتر از باز شدن با انقباضه🥰

صبوری کن

سجده های طولانی داشته باش. لم نده و طاقباز نخواب.در هر شرایطی به جلو خم شو

تو این حالت بچه خیلی راحت پایین میاد. پاها رو تا حد امکان باز کن و به جلو خم شو

این حالت رو صندلی بود یا مبل فرقی نمیکنه‌. شکم کامل با سطح صندلی تماس داشته باشه. هرطور که راحتی انجامش بده

مواظب فشارخون خودت و حرکات بچه هم باش...

زایمانتو بسپر به حضرت رقیه(س) و به نیابت از شهدا صلوات بهشون هدیه کن

درد پریودی طبیعیه. مخصوصا اگه دهانه رحم تحریک شده باشه رو کیسه آب داغ بشین و به شکم و کمرت بگیر دم ...

راستش فشارم دیروز یکم‌ بالا بود نگرانم کرد.... معمولا ۱۲ بیشتر نمیشه ولی دیروز ۱۳ رو ۸ بود حالا نمیدونم بخاطر گرما بود یا دلیل دیگه داشت. امروز فشارم چک میکنم چندبار ان شاءالله که بالا نباشه. دقیقا این درد شبیه درد بعد معاینه بود که ۴ ۵ روز درگیرش بودم با اینکه اصلا معاینه نشده بودم چه برسه معاینه تحریکی... التماس دعا دارم از همگی🌷

سلام عزیز شرایط خاصی داری؟ یا بارداریت نرمال میگذره؟ اگه زایمان اولته و هنوز از سایز لگنی اطلاع ند ...

سلام مجدد رستاجان ممنوون از راهنماییات...والا مشکل خاصی ندارم فقط ۳۵ هفته ک رفتم سونو وزن بچه ۲۲۵۰ بود دکترم بخاطر همین گفت ۳۷تا ۳۸ هفته باید زایمان کنی چون وزن بچه ات پایینه و خون رسانی جفتت خوب نیست...ک بعد از ب دنیا امدن وزن بگیره😭😭البته برای این هفته ک وارد ۳۷ هفته میشم دوباره برام سونو رشد و بیوفیزیکال نوشته ک ببینه چقدر وزن گرفته

ب جز این موارد مشکل خاص دیگه ایی ندارم واینکه بهم گفت قندت لب مرزه و تیروئید ک دارم قرص تیروئید میخورم

من از سایز لگن و این چیزا سردرنمیارم زایمان دوممه وبچم دختره زایمان اولم طبیعی بود و بچم پسر....ینی الان ب دکترم اجازه ندم برای معاینه؟

خودمم نظرم همینه میگم اگر دردام خودشون شروع بشن بهتره سر پسرمم دردام خودشون شروع شدن بدون معاینه بعد ک رفتم بیمارستان آمپول فشار ومعاینه و زایمان....

بعد اینکه من الان وزنم  تقریبا۵۸ هست همه بهم میگن ضعیفی چون جثه ریزی هم دارم میگن نمیتونی طبیعی زایمان کنی سزارین کن این حرفارو ک میزنن خیلی میترسم😭😭😭

بعد ی سوال دیگه این دمنوشها و شیاف گل مغربی باعث زایمان زودرس نمیشه؟ اگه عرق رازیانه بجای دمنوش رازیانه بخورم اشکال داره چقدر عرق رازیانه بخورم؟

سر پسرم با پیاده روی هیچ مشکلی نداشتم ولی ایندفعه وقتی میرم پیاده روی زود خسته میشم و اینکه با پیاده روی وزن کم نمیکنم نمیخام وزن بچم پایین باشه پسرم ۳۲۵۰ بود... 

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

سلام عزیز شرایط خاصی داری؟ یا بارداریت نرمال میگذره؟ اگه زایمان اولته و هنوز از سایز لگنی اطلاع ند ...

راستی دکتر بهم گفت باید هفته ایی یک الی ۲ بار NST بدی ولی من انجام ندادم آخه حرکات بچه بنظرم خوبه و مشکلی ندارم بنظرشما اشتباه کردم؟

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️