2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733800 بازدید | 90148 پست
سلام عزیز. فعلا زوده پروانه و الاکلنگ رو میتونی انجام بدی و مصرف ترشی رو محدود کن

ممنون عزیزم...از چن هفته باید پیاده روی و ورزش ها رو حدی شروع کرد؟

واینکه لیستی هست که خلاصه و مفید ورزش ها خوردنی ها و کارها رو بهمون بگه؟ اگه گروهی هم هست که میشه با بچه ها که تو مراحل امادگی برای زایمان ‌‌‌‌‌هستنو کاراشؤن رو اعلام و پیگیری میکنن  تبادل نظر دارن اعلام کنید مممنو میشم عزیز؟

[QUOTE=305729840]فاصله ها خوبه اگه دکتر قبول کنه باید مصرف مواد قابض رو محدود و رفته رفته قطع کنی ترشیجات و سردیجات ...[/QUOTEعزیزم عرق کاسنی هم جزو سردیجات هست نباید خورد؟ همه به من می گفتن کاسنی و اب زرشک بخور تا بچه زردی نگیره!!!  پس کل ماه نهم باید گرمیجات بخوریم؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب بچه ها بنظرم طولانی ترین خاطره مال من بود امیدوارم حوصلتون بکشه بخونیدش ولی بهتون پیشنهاد میکنم ح ...

خدا رو سکر عزیرم که به ارزوت رسیدی،،،انشاالله ماهم بتونیم...گلی میشه لطفا بگی از هفته چندم به رو غن مالی و دمنوش ها رو غن ها رو شروع کردی؟ میشه کارهایی رو که باید انجام داد با دستور و روشش و زمان مصرف و هفته اش رو بگی؟ من اصلا نمیدونم مقل ارزق چیه باید چیکارش کرد

بتونم از جا بلند بشم حتما درستش میکنم. کمرم از وسط انگار تبر خورده دردش نه میذاره بخوابم نه میذاره ک ...

عزیزم شاید این چندروز که اونجا بودی خیلی بهت فشار اومده سعی کن تا میتونی استراحت کنی تا بهتر بشه...چاره چیه ....ببین میتونی دوسه روز از یه نفر گمک بگیری بیاد خونه ت ... بنده ی خدا.... الهی بگردم برات که توام غریبی

خداکمکت کنه کاش بودم پیشت یه کاری برات میکردم

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....
سلام عزیزم تقریبا هفته هامون با همه ...انشالله خدا بهمون کنه بتونیم طبیعی زایمان کنیم ...کاش گروهی چ ...

ایشاا... گروه نمیدونم من فقط اینجا میایم الان چیز خواصی قرار نیست بکنیم من ک بچه کوچیک دارم خیلی بالاپاییین میرم🤣 اصلن یادم میره حاملم همش درحال دویدن دنبالشم یا همش بغلمه

سلام عزیزم خوبی؟ نی نیت چطوره؟ روبه راه شدی؟

بله الحمدلله

دوسه روز اول که اومدیم سبزوار خیلی سخت گذشت هنوز چم و خم خونه ی خودم دستم نیومده بود

الان بهتریم...فقط تنها نگرانی زیادی که دارم نظم دادن به خواب و خوراک بچه هامه، برای یه ماه دیگه که مدرسه ها شروع میشه🥲

خیلی خیلی نگرانم نکنه از پسش برنیام ، یه وقت پسرم غریبی نکنه.... مدرسه دیر نکنه از بچه های دیگه عقب نیفته.... کلی چیزای دیگه....

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....
سلام عزیزم تقریبا هفته هامون با همه ...انشالله خدا بهمون کنه بتونیم طبیعی زایمان کنیم ...کاش گروهی چ ...

سلام عزیز

طبع رحم و بدنتو اصلاح کن و مواردی که برای مادر باردار مضره رو پرهیز کن و روی نرمی دهانه رحم تمرکز کن

طبع رحم که گرم باشه ، ماهیچه ها منبسط میشن، بچه راحت سفالیک میشه، پایین میاد  دهانه رحم باز میشه و زایمان اتفاق می افته

طبع رحم سرد باشه و دهانه رحم سفت، هرقدرم ورزش کنی هیچ فایده ای نداره

نهایتا با درد زیاد و طولانی زایمان میکنی

مواد قابض رو از ماه ۷ محدود و ممنوع کن

مصرف ترشی ممنوع و سردیجات محدود

مخصوصا ماه ۹

واسه فصل گرم ، افراد گرم مزاج یا مادرایی که مناطق گرمسیر زندگی میکنن در حد متعادل

اما هرقدر طبع سردتر و منطقه سردسیر و فصل سرد ، رعایت اصول مزاجی مهم تر

افراد گرم مزاج اگه به گرمیجات واکنش نشون میدن با آبزن و... طبع رحم رو گرم کنن

ممنون عزیزم...از چن هفته باید پیاده روی و ورزش ها رو حدی شروع کرد؟ واینکه لیستی هست که خلاصه و مفید ...

بوعلی میگه زن باردار نه استراحت باشه و نه فعالیت سنگین

ورزش حدوسط

از ماه ۸ پیاده روی رو نیم ساعت نرم شروع کن

ماه آخر یکی دو ساعت در حدی که اذیت نشی

از زیر سینه تا زیر لگن سرما نخوره

[QUOTE=305729840]فاصله ها خوبه اگه دکتر قبول کنه باید مصرف مواد قابض رو محدود و رفته رفته قطع کنی تر ...

با توجه به طبع توضیح دادم

ولی مصرف ترشی از هفته ۲۸ ممنوع

انار هم اومد شیرین بخور. انارای دون سیاه شیراز شیرینن

واسه زردی از هفته ۳۶ هر روز ناشتا خاکشیر بخور

کاسنی خیلی سرده. ۳_۲ ماه آخر نخور. ضعف میکنی

عزیر این دمنوش و ابزن ها چیا هستن؟

شما فصل سرد زایمان میکنی

از هفته ۳۷ هر روز دمنوش رازیانه بخور

هفته آخر دمنوش چایی کوهی رو جایگزین کن 

آبزن هرچیزی که وقت جوشیدن لزج میشه خوبه

تخم کلم، تخم شنبلیله، تخم شوید، تخم کتان ،خطمی، پنیرک و...

میتونی بابونه و گل محمدی رو هم اضافه کنی

۲ هفته آخر داخل آبزن بشین. هفته ای ۳_۲ بار. نیمه داغ. ۴۰_۳۰ دقیقه

از هفته ۳۷_۳۶ شیاف رو عمیق با ۱۰۰۰ میل شروع کن

۲ هفته آخر شیاف رو پرتعداد و با دفعات بیشتر بذار

دود دادن مقل ازرق، کندر هم خوبه

بخور مرزنجوش رو هم دوستان نتیجه گرفتن