2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733807 بازدید | 90151 پست
بچه ها یه سوال دارم در مورد خونریزی بعد زایمان... من بعد از ۱۹روز که این اواخر لکه بینی داشتم فقط ، ...

فقط تا ده روز (مطابق پریودیت)نفاس هستی و و بعد استحاضه. 

فاصله دو خون دیدن هم باید بیشتر از ده روز باشه که حیض  حساب بشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام دوستان ببخشید ربطی به موضوع تاپیک نداره ولی کسی اطلاع داره برای سنگ کیسه صفرا چه کار باید کرد؟ ...

سکنجبین خیلی کمک میکنه که عوارضش رو کمتر کنه. 

در واقع همون سرکه عنگبین. 

گالاکتومید مکمله قرصیه یا پودری؟؟؟

پودر

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.
هر روز که نمی تونم آب گوشت بخورم شبا هم خداروشکر پسرم خوابش خوبه و فقط برای شیر بیدار میشه حالم ...

۲ساعت؟! 

آخه ۲ساعت که سینه آدم شیر نداره. مگه چشمه ست همه شیر بجوشه ازش 😅

اینطوری خسته می‌کنی خودتو، همین باعث میشه نتونی شیر خوب درست کنی 

۱۵ دقیقه الی نیم ساعت باشه مدت شیردهی. بعد دیگه تا یکی دو ساعت شیر نده. تا بدنت شیر تولید کنه. اینا جمع بشه وقتی میخوره سیرش کنه .بچه ای که مدام زیر سینه ست هیچ وقت هم درست حسابی سیر نمیشه! چون مثلا یه قلوپ شیر درست میشه میخوره ده دقیقه بعد که یه قلوپ درست میشه اونم میخوره.... یک وعده درست حسابی غذا نمیخوره 

مثل اینه که یه بشقاب غذا رو بذاری رو‌کابینت، هر ده دقیقه یه بار بری یه قاشق بخوری.... تموم میشه ولی سیر نمیشی!!! 

شیر خشک نمی‌خواد اگر وزنش خوبه 

فقط درست بهش شیر بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.
خدایی این تغذیه واسه مادریه که چن ماه خونه مادرشه با ناز ازش پرستاری میکنن😅 یا مادری که زایمان اول ...

بله قبول دارم خیلی سخته منم برای ۳ تا بچه فعلا تجربه ای ندارم😅

ولی عصاره قلم از الان درست کردم آرد کاجی تفت دادم یخچال گذاشتم که واسه کاچی وقت واسه تفت دادن آرد نذارم زایمان قبلی هم کاچی ها خودم درست میکردم مادرم زحمت نهار شام و نگهداری از دخترم می‌کشید. کارای نوزاد هم با خودم بود.

رستاجون به خودمون نرسیم جون نداریم بچه داری بکنیم منم خونه مادرم نمیرم ولی ایشون زحمت میکشن دو هفته اول میان. راستش من تغذیه بعد زایمان برام خیلی مهمه در واقع اولویت خودمم😁 زایمان دومم بعد زایمان انقدر خوابم میومد به همسرم گفتم من میخوام بخوابم بگو بچه دیرتر بیارن😄🤪

دو ساعت خوابیدم بعدش زنگ زدیم بخش اطفال دخترم آوردن🤭

عزیزم استراحت می کنی یا نه؟؟ برای شیردهی خوب فقط که نباید خوب غذابخوری که... باید بدنت استراحت هم دا ...

آخ آخ بلا دور باشه ان شاء الله⁦☹️⁩

روش کاچی تونو بگو بیزحمت 

منم وقتی بیرون میرفتم یا کسی میومد بچه قاطی میکرد نمی‌دونم تاثیر آدما بود یا چی.... شایدم خودم خسته میشدم ... چون مثلا مهمون که میومد زیاد مینشستم، زیاد حرف میزدم و....

کلا با مهمونی بچه از روال معمول خودش خارج میشه 

هربار صدقه بذار براش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خانوما به نظرتون اول هفت هفته برم سونو صدای قلب می نی مو می‌شنوم؟ پراز خشم و اضطراب وغم و.‌‌.‌‌. ام ...

برو خب! چه اشکالی داره بری؟! برو خیالت راحت شه

اگر بتونی تا ۸ هفته صبر کنی مطمین تره

اما من سر سومی فکنم ۶هفته هم رفتم تشکیل شده بود 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هنوز به کسی نگفتم باردارم.فقط همسرم می‌دونه.نمیدونم چرا دلم نمی‌خواهد به کسی بگم

بهتر! 

بعضیا میگن بعد ۳ ماه عمومیش کنید که بچه جاش سفت بشه اصطلاحا

اگر بتونی حداقل  بعد تشکیل قلب به بقیه بگی بهتره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
والا دکتر قلبشون موافق نبوده به خاطر همین جراح هم قبول نکرده بوده این جنس سنگ رو از سونو میشه فهمی ...

خب اگه کیسه پاره بشه و زهرآب رو کبد بریزه چی؟؟؟ 

اون وقت که هم جراحی میکنن هم ریسک نابودی کبد هست!!!

من خیلی ها رو شنیدم با طب سنتی درمان شدن. اما واسه همه اینطور نیست

جنس سنگ هم فقط بعد جراحی و ارسال به آزمایشگاه مشخص میشه

ولی بعضی اطبای خیلی قهار سنتی با شرح حال متوجه نوعش میشن

تا قبل اینکه به سمت مجرا حرکت کنه باید درمان کنن. وارد مجرا که بشه لاپارا هم نمیشه انجام داد و فقط باید با جراحی باز خارجش کنن

عزیزم استراحت می کنی یا نه؟؟ برای شیردهی خوب فقط که نباید خوب غذابخوری که... باید بدنت استراحت هم دا ...

حداقل تا چهل روزگی بچه وقتی می‌خواهید ببریدش بیرون قرآن همراه تون باشه

اگه بتونید زودتر حرز براش بگیرید خوبه

بچه ها یه سوال دارم در مورد خونریزی بعد زایمان... من بعد از ۱۹روز که این اواخر لکه بینی داشتم فقط ، ...

منم بعضی وقتها اینجوری میشدم یهو یه خون زیادی ازم میومد، اما قبل از سه روز تقریبا قطع میشد، اگه سه روز مداومت نداشته باشه که قطعا حیض نیست( دیگه داستان حیض خیلی طولانیه که بخوام توضیح بدم) حداقل فاصله بین نفاس و حیض هم باید ده روز باشه