2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733733 بازدید | 90148 پست
سلام مامانا من رفتم تو تایپیک فیروزه جون همه خاطره هارو خوندم چقد خوب تعریف کردن انقد حالم خوب شد گف ...

سلام عزیزم من تقریبا دو فینگر بودم با دردای خفیف کیسه ابم رو زدن دردا شروع شد

سلام مامانا من رفتم تو تایپیک فیروزه جون همه خاطره هارو خوندم چقد خوب تعریف کردن انقد حالم خوب شد گف ...

سلام عزیزم. منم دارم میخونم و فوق العاده برام لذت بخشه خاطرات دوستان. 

شما تقریبا یه ماه از من جلوتری. منم شهرستانم اینجام با اینکه دکترم ب ظاهر قبول کرده ولی همش میگه بذار آخرا راجبش تصمیم میگیریم. 

نگران نباش عزیزم تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفته. اگه قسمتمون ب طبیعی باشه خدا خودش همه اسباب و وسایلش رو برامون مهیا میکنه جوری ک فکرشم نمیتونیم کنیم. بسپار ب خودش ان شاءالله بهترین ها برات رقم بخوره عزیزم🤲🌷

غیبتت سخت شد از دست مسلمانی من😭😭😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

البته من تیکرمو آخر ۴۱ هفته زدم تا آخرا استرس دیر شدن زایمان نکشم. تو سونوی آنومالی تاریخ زایمان رو برام زده ۱۹ دی مثبت منفی ۳ روز. یعنی نهایت ۲۲ دی ولی من تاریخمو گذاشتم رو ۲۵ دی🤭😂

سلام به همگی بچه ها من از یک شنبه همش سرگیجه دارم اصلا نمیتونم کاری کنم. موقع سرگیجه هم تپش، قلب و ...

سلام گلم،همراه غذات حتما حتما تره مصرف کن اونم زیاد،سبزی خوردن حتما تو وعده های غذاییتون باشه منم کم خون بودم اما تره که مصرف میکردم واقعا خوب بود حالم.

الهی وربی من لی غیرک
سلام عزیزم من تقریبا دو فینگر بودم با دردای خفیف کیسه ابم رو زدن دردا شروع شد

موقع ب دنیا اومدن ضربان قلبش افت نکردن ب من گفتن کیسه اب خالی شده بچه خشک شده سز شو

سلام عزیزم. منم دارم میخونم و فوق العاده برام لذت بخشه خاطرات دوستان.  شما تقریبا یه ماه از من ...

ایشاا... عزیزم دلم گرم شد تاریخ زایمان منم زده ۲۴ اذر و من فکر میکنم ۴ دی میاد    خدا خودش کمک کنه بچت چند سالشه فاصله دوتا زایمانت چند ماه میشه

🔴مادران گل لطفا با این اوضاع شیوع ویروس های بیولوژیکی و بیماری هایی که طب نوین هم از شناخت و درمان آنها عاجز است ،از همین حالا روی شناخت و درمان های خانگی اورژانسی وقت بگذارید 🔴

📍مادران عزیز ویس های تب را با دقت گوش کنید🎧👇:

🎙 ۸عامل تب از دیدگاه طب سنتی اسلامی:

📌تب براثر یبوست و جمع بندی یبوست.

📌تب بر اثر غلبه بلغم و عفونت.

📌تب بر اثر سینوزیت و عدم استنشاق.

📌تب بر اثر کمبود کلسیم.

📌تب بر اثر غلبه صفرا و گرمی.

📌تب بر اثر غم و فراق.

📌تب بر اثر کرونا کودکان و گیر کردن دانه در گلو کودکان و درمان کرونا کودکان.

📌تب بر اثر انگل.

📌تشنج و تب های تشنجی.

💠 برای رسیدن به مطلب مورد نظر کافیست روی کلمات آبی کلیک کنید💠

✅لطفا به نیت فرج آقا و رفع گرفتاری مومنین نشردهید🍀

جوین شو|👈 اینجا را کلیک کنید .

https://eitaa.com/tadristeb

موقع ب دنیا اومدن ضربان قلبش افت نکردن ب من گفتن کیسه اب خالی شده بچه خشک شده سز شو

قبل از این ان اس تی گرفتن که گفتن خوب نیست اول کیسه رو میزنیم اگر سبز بود مدفوع کرده و .. در غیر اینصورت صبر میکنیم یعنی دردا هم که شروع شد ان اس تی میگرفتن

ایشاا... عزیزم دلم گرم شد تاریخ زایمان منم زده ۲۴ اذر و من فکر میکنم ۴ دی میاد    خدا خودش ...

ان شاءالله🤲

خدا حتما کمکمون میکنه و تو اون روز موعود فرشته های زمینی و آسمونیشو ب کمکمون میفرسته😍

من تو زایمان اولم ک سز شدم تو بیمارستان دولتی بودم و بدون دکتر انتخابی. خدا خواست و شیفت بهترین دکتر جراح زنان بود و من بدون اینکه حتی یکبار پیشش ویزیت شده باشم و یا بهش پولی جداگانه داده باشم توسط ایشون عمل شدم. وقتی خدا برات بخواد خودش وسیله هاشم جور میکنه بدون دردسر😉

پسرم امسال کلاس اولیه. اسفند ۹۵ سزارین  شدم. ۶ سال و ۹ ماه فاصله میشه

پستان با تجربه سلام. آیا بعد از سه تا سزارین که آخریش ۸ سال پیش بوده ، امکان زایمان طبیعی عست؟

در تاریخ ۱۱آبان ماه سال ۱۴۰۲ ، در یک صبح زیبای پاییزی. ساعت ۸ بود داشتم درس می خوندم اصلا سر سوزنی فکر نمی کردم باردار باشم یهویی یادم اومد ۵ روزه عقب افتادم بدون هیچ علامتی.... گفتم بزار حالا یه بی بی چک بزارم ..... و با ناامیدی به سمت داروخانه رفتم یه دونه بی بی چک خریدم و در راه با خودم حرف می زدم که حتما دوباره منفیه مثل همیشه.... رسیدم خونه و..... شوکه شدمممممم. دو تا خط پررنگگگگگگگگگ🤲🤲🤲🤲🤲🤲🥰🥰🥰🥰🥰🥰🤲 خدایا دل همه ی منتظرای را به حق امام رضا جانمان شاد کن. الهی آمین . اول آذر قلب فهمیدم قلب نی نیم تشکیل شده
پستان با تجربه سلام. آیا بعد از سه تا سزارین که آخریش ۸ سال پیش بوده ، امکان زایمان طبیعی عست؟

دوستان 

در تاریخ ۱۱آبان ماه سال ۱۴۰۲ ، در یک صبح زیبای پاییزی. ساعت ۸ بود داشتم درس می خوندم اصلا سر سوزنی فکر نمی کردم باردار باشم یهویی یادم اومد ۵ روزه عقب افتادم بدون هیچ علامتی.... گفتم بزار حالا یه بی بی چک بزارم ..... و با ناامیدی به سمت داروخانه رفتم یه دونه بی بی چک خریدم و در راه با خودم حرف می زدم که حتما دوباره منفیه مثل همیشه.... رسیدم خونه و..... شوکه شدمممممم. دو تا خط پررنگگگگگگگگگ🤲🤲🤲🤲🤲🤲🥰🥰🥰🥰🥰🥰🤲 خدایا دل همه ی منتظرای را به حق امام رضا جانمان شاد کن. الهی آمین . اول آذر قلب فهمیدم قلب نی نیم تشکیل شده