2777
2789
عنوان

خانمای متاهل بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 95 پست

وقتی لهجه تون مشترک هست چرا مسخره؟ حتی اگه مشترک نبود و متوجه صحبت و مکالمات همدیگه میشید بازم داشتنش قشنگه،از نظر من لباس و لهجه و رنگ پوست و ... قشنگه نشان از اصالت داره و فرهنگ اون سرزمین

هر وقت هم ادما رو با پوشش محلی شون ببینم ذوق میکنم و تا جایی که بشه ذوقمو بهشون ابراز میکنم 😁حتی توی کوچه و خبابون،چه زن باشن و چه مرد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی لهجه تون مشترک هست چرا مسخره؟ حتی اگه مشترک نبود و متوجه صحبت و مکالمات همدیگه میشید بازم داشتن ...

درست میگی قربونت برم ‌ ... نه از این نظر که ۴ ساله فارسی حرف زدم بعد یهو از این رو اون رو بشه خیلی ضایع نیست؟

درست میگی کم کم ... فامیلاشون ک سالی یبار مینییم چه کنم؟ اونا رو ک مجبورم یهویی

سالی یه بارها رو هم میکس حرف بزن. یعنی از هر دو لهجه همزمان استفاده کن، انقدرا هم که فکر میکنی چیز عجیب و مهمی نیست‌واقعا.

برات مهم نباشهولی چجوری کنترل لهجه دست خودته

یاد استاد افتخاری افتادم.همیشه برام جالبه ایشون تا این حد غلیظ اصفهانی حرف می زنه بعد موقع آواز چه جوری میتونه بدون لهجه چهچهه بزنه

به امید خدا در قدس سلفی خواهیم گرفت

اخه نکنه یجا فامیلامون باهم جمع شدن اونوخت من چجوری حرف بزنم؟ با اینور فارسی با اونور لهجه

بعد از چهار سال همچین مشکلی نبوده 

یهو چرا بشه

ذهنتو‌درگیر این چیزا نکن

عادت های اتمی و اثر مرکب
😑متوجه نمیشم برا چی دیر نیست؟من بودم ک همون فارسی بدون لهجه صحبت میکردم

واقعا

الان اگه یه آقا بود 

صد سال به همچین چیزی فکر نمی‌کرد

ما خانما عادت داریم هی واسه خودمون دغدغه درست کنیم

عادت های اتمی و اثر مرکب
واقعاالان اگه یه آقا بود صد سال به همچین چیزی فکر نمی‌کردما خانما عادت داریم هی واسه خودمون دغدغه در ...

افرین منم نشخوار فکریم زیاده ولی خب خیلی دوست دارم خود واقعیم و با لهجه صحبت کنم نمیدونم چجور شروعش کنم . 

درست میگی قربونت برم ‌ ... نه از این نظر که ۴ ساله فارسی حرف زدم بعد یهو از این رو اون رو بشه خیلی ض ...

از نظر من نه گلم

اما اگه واکنش اونا براتون مهمه و دوست دارید طبق سلیقه اونا باشه رفتارتون،بحث فرق میکنه چون شناختی ازشون ندارم

به هر حال،جوری باشید که دوست دارید

نه اخه تو محیط کار که فارسی صحبت میکردم بخاطر مراجعین بعد دیگه همونو ادامه دادم . خودمم لهجه رو بیشت ...

سعی کن اول توی شوخی هات از لهجه استفاده کنی انگار که میخوای بامزه تر حرف بزنی اون لحظات

یا اگه بچه داری بگو میخوام بچه م لهجه منطقه خودشو یاد بگیره

یهویی نمیشه ۱۸۰ درجه عوضش کنی

کم کم انجامش بده

بابا سخته تا آخر عمر این مدلی چه حوصله ای داشتی تا اینجاشم😄

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️