2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733862 بازدید | 90151 پست
خسته که خیلی بی‌حوصله وخستم.اصلا حوصله کارای خونه رو ندارم.اما چه میشه کرد😬

این ۲_۳ ماه اول 

حجم انرژی ای که بدن برای تقسیم سلولی و تشکیل رویان (مرحله قبل جنین) و .... به عهده داره خیلی زیاده و انرژی زیادی از مادر میگیر ه بخاطر همین آدم احساس خستگی زیادی داره 

کارای غیر ضروری خونه رو بیخیال شو 

اگر امکانشو داری یه ساعت خواب بعدازظهر برو که تجدید قوا کنی 

یه بخش از بی حوصلگی ها و مشکلات با اعضا خانواده، واسه همین خستگی هاست 

این نیز بگذرد....⁦☺️⁩

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم عزیزم نه ...اگرم داشته باشه تک سرفه ست خداروشکر  اوجش دیروز بود امروز از ظهر خیلی بهتر ...

خب خداروشکر

کلاه نخی نازک سرش بذار 

این ایام که کولر روشنه حتما با کلاه باشه تو خونه 

تو خونه روبروی دریچه هم نباشه، تو هر اناق، کنار دیواری باشه که زیر دریچه کولره. اینطوری از هوای خنک اتاق استفاده می‌کنه اما روبرو باد نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.
خب خداروشکر کلاه نخی نازک سرش بذار  این ایام که کولر روشنه حتما با کلاه باشه تو خونه&nb ...

مام سر هر سه رو روز ۷م تراشیدیم

اما تو که سر دخترو تراشیدی ایولا داری 🥰

آفرین کار خوبی کردی 

میگن خییییلی برای بچه مفیده

سرش سلامت 💞

ان شاالله مایه سربلندی پدر و مادر و دین اسلام باشه 🥰

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بچه ها هورمونای بارداری به لطف خدا منو زیاد نگرفت الان هورمونای شیردهی ولی گرفته ولم نمیکنه🤪 یه ک ...

عرق مفرح شامل گلاب، بیدمشک، بهارنارنج به نسبت های ۱ _ 1 _ ۰.۵ مخلوط کنی روزانه نصف استکان بخوری فکنم خوب باشه ....

منم اینطوری میشدم 😞

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خاطرات زایمان دوستان اینجا امانته عزیز قطعا خیلی از دوستان مثل من راضی نیستن خاطره خصوصی ترین لحظه ...

نی نی سایت خیلی عموم تر نیست؟ هرکسی با یه سرچ کوچیک پیداش می‌کنه ولی لینک کانال رو فقط به صورت خصوصی میشه ب افراد داد....

بله به نظرم دکتر مصطفایی از بهترینای زایمان طبیعی هستن از هر نظر خیلی عالی بودن با وجود اینکه مری ...

آره خیلی از این جهات خوب بودند و معتقد هم هستند یه سر برای من آیت الکرسی و صلوات و ... ولی خب نازکش نیستند😅 احساس میکنم خانم صابریان همدل تر هستند

خییییییلی🥺 وازلین که واسش خوب نبود. کالاندولا هم هیچ فرقی با آب نداره. هر سه بچه م اینطور بودن زی ...

سودو کرم رو استفاده کردید؟ اون غالبا جوابه 

من پسرم سر دندون مدااااام خون میزد پاش ... وحشتناک بود ... چقدر بچه اذیت بود...

گل سرشو هم میگن رقیق بزنید خوبه ولی خب رو پسر من جواب نبود فقط سودو کرم اثر داشت 

سلام سادات جان مایل هستم 😊 ولی افراد باید رضایت داشته باشند خاطره شون تو یه بستر دیگه منتشر بشه.اون ...

سلام عزیز دلم

لینک کانال رو میشه خصوصی ب افراد داد ...

و از الان از افرادی که مایل هستند رضایت گرفت فقط... چون بالاخره اطلاعات هم آپدیت شده دیگه...من خودم ب شخصه مشکلی ندارم چون خیلی ریز ننوشتم و اصلا ریز هم باشه کدوم مردی سر در میاره ؟😅 و کسی بنده رو نمی‌شناسه ....

خلاصه اختیار با اعضاست ولی خب یه کانال خصوصی با رضایت اعضا امکان سرچ بهتری رو میده...

مثلا یکی میخواد اصفهان باشه باید کلی صفحات رو بگرده تا یه خاطره پیدا کنه ....

چرا من خاطره مو چند روز بعد زایمان دادم و صفحه شو براتون فرستادم دوباره خصوصی می‌فرستم🙏

خانوما شما که اکثرا حین بارداری،بچه کوچیک داشتین.پسرم دوسال ونیمشه  و گاهی مجبور میشم بغلش کنم، ...

نگران نباش. دختر منم ۱ سال و ده ماهه بود باردار شدم. از شیر هم گرفتمش همش بغلم بود. به لطف خدا طوریم نشد ولی دور از جون اگه جفت پایین باشه و لکه بینی داشتی و اینچیزا مراعات خودت بکن

دخالتی در روند زایمان صورت نگیره و طبع رحم سرد نباشه، پروسه زایمان این میزان طولانی نمیشه مادری که ...

سلام. ممنون که جواب میدید 

شاید برای این گفتن که اصلا من سر دختر اول درد نکشیدم میگفتن نمیتونم امیدواری بدم. ولی میدونم سر این بارداری حتما طبع بدنم سرد شده چون از ماه هفت کهیر بارداری گرفتم ودیگه گرمی جات نخوردم چون تعدادش بیشتر می‌شد و دکتر گفت اینجوری مجبوریم بچه رو زودتر بدنیا بیاریم. دو بار هم برای پوستم روغن سیاه دانه استفاده کردم که متاسفانه خارش هام شروع شد. یعنی با این اوصاف ساعت دردهای برای طبع سرد زیاده. 

سلام عزیز تجربه مصرف لاکتاول رو ندارم ولی پست ناتال واسه من خوب بود. رو افزایش شیر واقعا اثر داشت

رفتم داروخونه گفت پست ناتال دیگه نیست

یه مکمل داد اسمش پروگنالایف هستش روش نوشته برای بارداری دکتر داروخونه گفت برای شیردهی هم خوبه

پست ناتال میخوردی شیرت خیلی زیاد میشد؟؟؟

سینه های من خیلی شل و وله 

سینه چپم رو اصلا خوب مک نمیزنه ولی سینه راستم رو خیلی خوب میخوره 

جاریم میگفت بهش شیرخشک بده تا پسرت ضعیف نشه

امروز رفتم بهداشت ۲۵۰ گرم اضاف کرده بود خانومه گفت روی نمودار لاغری نشون نمیده لازم نیست شیر خشک بدی

فکر نکنم مکمل ها باعث افزایش شیر بشن شاید کیفیتش رو بیشتر کنه به نظرم برای افزایش شیر ، مایعات گرم ...

هر روز که نمی تونم آب گوشت بخورم

شبا هم خداروشکر پسرم خوابش خوبه و فقط برای شیر بیدار میشه

حالم هم خوبه خداروشکر فعلا دغدغه م شیرمه که پسرم وزن گیریش خوب باشه

دیشب اصلا برای شیر خوردن بیدار نشد 😓😓😓😓

روزا هم شده تا ۴ یا ۵ ساعت می خوابه و تا بیدارش نکنم بیدار نمیشه شیر بخوره

شیرم رو گاهی توی شیشه با دستم میدوشم و دو بار در روز میدم بخوره 

با خودم میگم برم شیردوش بخرم و بهش با شیشه شیر بدم 

چون با سینه اصلا یاد نداره خودش رو سیر کنه

شده دو ساعت یک سره مک میزنه ولی سیر نمیشه و دائم دهنش کجه و گریه میکنه واسه شیر

دیگه نمی دونم چه کار کنم 😫😫😫😫😫

راستی دخترت چه طوره؟؟؟؟ وزنش چه قدر بود؟؟؟؟ برگشتین سبزوار؟؟؟؟ خودت خوبی؟؟؟ 

خاطره زایمانت رو نوشتی؟؟؟ 

خیلی دوست دارم بخونم ببینم زایمانت چه طوری بود