2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733862 بازدید | 90151 پست
سلام عزيزم  سعی کن خیلی پماد کورتون دار نزنی چون عادت میکنه  پماد روغن کبد ماهی آردن خوب ...

هیدروکرتیزونو ۴_۳ روز زدم دیدم اثری نداره گذاشتم کنار

فقط زینک بهش میسازه

پماد ماهی رو به خاطر بوش تا حالا تست نکردم. بوی کرم روغن ماهی آردن چطوره؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یکی از دوستامم از پماد سودوکرم استفاده می کرد خیلی راضی بود میگفت پای بچه ام عین دنبه سفید میشه  ...

واجب شد اینم بخرم😅

تا حالا پلاستیک پلاستیک زینک خریدیم. حالا لیست محصولاتی که گفتید رو بخرم تست کنم👌🙏

رستاجان پماد روغن کبد ماهی آردن برای سوختگی عالی بوددد من یه مرتبه برای یکی از بچه هام که هرچی میزد ...

رضایتمندیش خوبه پس😁

قیمتش اصلا مهم نیست. فقط جواب بده

خب طبیعیه خواهرجان درست میشه همون موقع که میخواد بره تو لگن وضعیتش درست میشه مال منم یه جوری بود ک ...

دقیقا

شیاف مغربی پرتعداد، عمیق و با دفعات بالا گذاشته بشه اثرش بی نظیره

رستا جون کالاندولا یکی بود مال شرکت دینه رنگش زرد هست حالت کرمیه اون واسه پسر من خوبه، اما یکی دیگه ...

سه بچه م هیچکدوم کالاندولا با هر مارکی بهشون نساخت

اصلا انگار آب میزنم! 

خانمها عزیز یکم در مورد شیر دهی تو بارداری صحبت کنید، بچه ام 18 ماهه و مدام در حال شیر خوردن برا رش ...

تا ۶ ماهگی... اوایل ماه ۷ میتونی شیرش بدی. مشکلی نداره

بچه ها هورمونای بارداری به لطف خدا منو زیاد نگرفت الان هورمونای شیردهی ولی گرفته ولم نمیکنه🤪 یه ک ...

هورمون شیردهی پرولاکتینه که از ترشح هورمون شادی آور (دوپامین) جلوگیری میکنه

همین باعث افسردگی حین شیردهی میشه

منابع دوپامین رو مصرف کن. و کارایی که باعث ترشحش میشه رو انجام بده. مثل بالا پریدن زیر دوش آب سرد😅 و...

برخورد زبون به پشت دندونای بالا با تلفظ ل هم باعث ترشح دوپامین میشه

واسه همین میگن اسماء و صفات الهی با ل رو زیاد تکرار کنید

یا الله... لا اله الا الله زیاد بگید . ذکر صلوات و...

هر روز تو خونه کندر دود کن 

دمنوش گل محمدی، عرق بهارنارنج و عرق بیدمشک بخور

به صورتت گلاب بپاش

عطرای طبیعی پشت باشه مستمر بو کن

و...

به خاطر هورمون هاست احتمالا  خسته نیستی؟  بدن به یه ضعف و خستگی خاصی دچار میشه این او ...

هی خواهر.اقای همسر فکر کنم بیشتر از من هورمون هاش به هم ریخته.یه بهونه هایی میگیره که نگم برات.ازون طرف هم همش میگه مواظب بچه هام باش😅