2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733862 بازدید | 90151 پست
دوستان واسه سوختگی بچه چی استفاده می کنید؟ پسرم خییییلی پوست حساسی داره. چن دقیقه دیر شسته بشه ...

سلام عزيزم 

سعی کن خیلی پماد کورتون دار نزنی چون عادت میکنه 

پماد روغن کبد ماهی آردن خوب بود واسه پسر من

ولی من خودم امتحان کردم هر وقت گوشت گوساله و لبنیات گاوی میخوردم یا پسرم می‌خورد پاش میسوخت

دوستان واسه سوختگی بچه چی استفاده می کنید؟ پسرم خییییلی پوست حساسی داره. چن دقیقه دیر شسته بشه ...

یکی از دوستامم از پماد سودوکرم استفاده می کرد خیلی راضی بود میگفت پای بچه ام عین دنبه سفید میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام برای افزایش شیر پست ناتال بهتره یا لاکتاول؟؟؟؟ کسی استفاده کرده تا حالا؟؟؟ من قطره شیر افزا ...

فکر نکنم مکمل ها باعث افزایش شیر بشن

شاید کیفیتش رو بیشتر کنه

به نظرم برای افزایش شیر ، مایعات گرم زیاد، آب گوشت و استراحت خیلی موثر هستن مخصوصا استراحتتتتت🤷‍♀️

عزیزم راستی حالت چطوره؟ محمدحسنت خوبه ان شالله؟ 

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....
چیزی که واسه من خیلی تاثیر داشت کاچی پرچرب بود😋 منظورم از پرچرب اینه که روغن روش وایسته تا ۴۰ روز غ ...

دقیییییقا 

عزیزم معلومه خیلی هوس کردیاااااا 

دووم بیار رفیق چیزی نمونده🤣

این کاچی انقدر شیرم رو خوب و با کیفیت می کنه...شیرمم چرب میشه بچه سیر میشه

چقدم خوشمزه ست لعنتی😬😋😋 

باورت نمیشه یعنی بعضی شبا با فکر کاچی سر به بالین میگذارم الانم تو بگو چی کنم که دیگه روغنم تموم شده☹☹☹

خدا بهت صبر بده این دوهفته هم بگذره برات

راستی دوسین رو هم حکیم ضیائیان توصیه کردن که من برای بچه اولم خوردم و واقعا تاثیر داشت

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....
خییییییلی🥺 وازلین که واسش خوب نبود. کالاندولا هم هیچ فرقی با آب نداره. هر سه بچه م اینطور بودن زی ...

ایشاا... خوب بشه  خیلی اذیته اینجوری از جوهر قرمز هم برا پسرم ۲ دفه استفاده کردم پیشنهاد مادر شوهرم بود خوب شد ولی برگشت دیگه استفاده نکردم 

رستاجان پماد روغن کبد ماهی آردن برای سوختگی عالی بوددد

من یه مرتبه برای یکی از بچه هام که هرچی میزدم خوب نمیشد، استفاده کردم همون بار اول جواب داد و خوب شد...واقعا راضی ام فقط قیمتشه که بیشتر از پمادای دیگه ست

رستاجون و بقیه مامانا کمک🤕 ناردونه ما سرش صاف نیست مایل به راسته😐🤪 من این مدلش نشنیده بودم! چیکا ...

خب طبیعیه خواهرجان درست میشه

همون موقع که میخواد بره تو لگن وضعیتش درست میشه

مال منم یه جوری بود که همش فکر میکردم سرش به ران پام میخوره

یه بارم کامل عرضی شد که واقعا دردآور بود خیلی اذیت شدم حس می کردم الانه که پهلوهام بترکه

بیخیال باش

تمرکزت رو بزار رو نرمی دهانه ی رحمت

علیکم بالشیاف المغربی الکثیرا😆

تدابیر زایمان راحت و طبیعی ان شاءالله 🤰🤱

❌بدترین چیز برای یک خانم باردار، خشکی بدن و یبوست و عفونت است

که همه این ها مانع بارداری طبیعی است، و کودک را ضعیف و دچار  ضعف سیستم ایمنی و بیماری های متعدد خواهد کرد❌

🌱🤰اقدامات ماه نهم بارداری :

📌از ماه ۹ روزی یک قاشق مرباخوری کره گاوی میل کنید.

📌داخل ناف یک قطره روغن زیتون بریزید هرشب.

📌در صورت نداشتن واریس درپاها روزی ده الی پانزده دقیقه پیاده روی ترجیحا روی زمین نامسطح.

📌استفاده از اب کله پاچه هفته ای یکبار.

📌حذف کامل ادویه سرخ کردنی و چای سیاه ماکارونی سویا لبنیات صنعتی عدس گوشت گاو و مرغ و آب یخ

📌هفته ای یکبار سوپ اب قلم گوسفند میل شود.

🌱🤰دو هفته اخر بارداری:

📍یک روز درمیان کف پا و کل کمر و شکم از دو هفته اخر بارداری با روغن سیاهدانه و کنجد چرب شود.

📍نوره کشی هفته ای یک الی دوبار واقعا سودمند است ان شاءالله. قبل و بعد نوره روغن مالی با روغن زیتون بنفشه یا نارگیل  انجام شود.

📍کیسه کشی هفته ای یکبار انجام شود ان شاءالله.

📍دمکرده خاکشیر گل خطمی گل محمدی از هرکدام یک قاشق مرباخوری در یک لیوان آب جوش ریخته ده دقیقه دم بکشد صاف کنید با شکر سرخ یا عسل میل کنید  روزی یک بار صبح ها.

🌱🤰اقدامات  هفته اخر:

✅در یک لیوان آب جوش یک قاشق غذاخوری تخم رازیانه ۵ عدد عناب یک قاشق مرباخوری تخم شوید ریخته بالای کتری ده دقیقه دم بکشد صاف کنید با عسل میل کنید .شب ها

✅بادکش کل پا هفته اخر یک روز درمیان. با درجه متوسط نه خیلی سفت انجام دهید.

✅آبزن مهم:

روزی دوبار، گل محمدی،گل بنفشه  گل خطمی ازهرکدام یک مشت داخل قابلمه اب جوش مسی ریخته ، چندقل زد بردارید داخل تشت ده دقیقه دهانه رحم و مقعد داخلش باشد بنشینید.

بعد از هرابزن کشاله ران و دهانه رحم با روغن رازیانه یا روغن کنجد و سیاهدانه چرب شود.

✅هرشب داخل دهانه رحم یک قاشق غذاخوری عسل با دو قاشق غذاخوری روغن زیتون قاطی توسط سرنگ واژینال تزریق شود.

✅حتما هفته اخر روزی پنج عدد خرما و ۷عدد زیتون میل شود.

✅کباب گوشت گوسفندی ولو شده یک سیخ که ترجیحا با زغال کباب شده باشد هرروز میل شود.

✅اب کله پاچه مهم ترین غذای مادر باردار در دو هفته اخراست. که بشدت رحم را نرم و مقاوم میکند.  

🤱🤲❤مادران عزیز نذرفرج دعاکنید

ان شاءالله خبرای خوش بارداری زود و کم درد رو اطلاع بدید به ماهم

دقیییییقا  عزیزم معلومه خیلی هوس کردیاااااا  دووم بیار رفیق چیزی نمونده🤣 این کاچی انقد ...

نوش جونت قوت بدن خودت و نی نی جانت😊

خداروشکر که تاثیر داشته تا ۴۰ روز مرتب بخور

عصاره قلم هم خیلی خوبه روزی یه پیاله کوچیک سر بکش

ممنون عزیز. لطف کردی کالاندولا اصلا به بچه های من نمیخوره

رستا جون کالاندولا یکی بود مال شرکت دینه رنگش زرد هست حالت کرمیه اون واسه پسر من خوبه، اما یکی دیگه بود مال یه شرکت دیگه بود رنگش زرد شفاف بود مثل وازلین ولی زرد اون اصلا به پسرم نساخت

سلام عزیزم ممنون، اینجا رو گم کرده بودم، فقط اسم شما تو ذهنم بود سرچ کردم پیدا شد، پسرا خوبن ؟

سلاااام چه جالب 😊 باعث افتخاره 😊

الحمدلله خوبیم 😘

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.
سلام خانوما هفته پنج بارداری هستم.خیلی اعصابم داغونه،سریع عصبی میشم.داد میزنم.شما اینطوری نبودید؟

عههه 😍

بسلامتی باردار شدین🥰

اصلا نگران نباش 

اقتضای شرایطت هست. هورمونا رو دست کم نگیر🥴

اگر فکر منفی هم میاد بهش دامن نزن. هر جوری بودی به خودت بگو من فقط حامله م و این حالتا موقتیه

این حرفا که به خودم خیلی کمک کرد.