2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733862 بازدید | 90151 پست
من که خاطره ام رو گذاشتم ،‌ولی نمیدونم صفحه چنده، بخوای برای خودت تو شخصیت بفرستم

عهههه اگه گذاشتی پس شاید تو لپ تاپ ثبت کردم . چون اول تو ورد آماده میکنم بعد میذارم تو تاپیک 

بذار اونجا رو ببینم دوباره بهت خبر میدم

قربون دستت😘🌞

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.
رستاجون و بقیه مامانا کمک🤕 ناردونه ما سرش صاف نیست مایل به راسته😐🤪 من این مدلش نشنیده بودم! چیکا ...

فککنم همون سجده و‌۴دست و پا رفت برای اینکه بچه تو موقعیت درست قرار بگیره خوب باشه 

حرکت خرگوش یا رنگین کمان هم برا جنین های عرضی خوبه. حالا این طفلک عرضی نیست ولی شاید باز براش مفید باشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من هنوز تصمیم نگرفتم چه مدلی زایمان کنم😭😭 خسته شدم اینقدر فکر کردم. هفته بعد نوبت سزارین ز ...

سلام خب بذار دردت شاید خودش شروع شده 

چرا عجله میکنی 

حتی اگر ان.اس.تی خوب باشه بالای ۴۰ هفته هم میشه صبر کرد 

اگر حرکات جنین بصورت قابل توجه و غیرعادی کم یا زیاد نشد، ان.اس.تی خوب بود صبر کن 

شاید با درد زایمان طبیعی سزارین بشی 

ولی فکرنکنم بی فایده ست.  فایده ش اینه که با اون دردها کلی هورمون های مفید تو بدنت ترشح میشه، که به بدنت کمک می‌کنه با شرایط بعد زایمان بهتر کنار بیاد و خودشو سرپاکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام همشهری😍😘 ماشاءالله به این حافظه ،ماشاءالله لاحول ولاقوه الا بالله دیگه چندوقته با لهجه مشهد ...

الهی شکرررررر🥰😍😍😍

ان شاء الله که به سلامت بارتو زمین بذاری مامان جان 🤩

اگر امکانشو داری تو بارداری سنگهای فیروزه، دُر نجف، عقیق همراه داشته باش. تو روایات اومده برای محافظت جنین و مادر موثره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فیروزه جان خاطرات رو مایل نیستید در کانال تلگرامی یا ایتا ثبت کنید که امکان سرچ داشته باشه؟

سلام سادات جان مایل هستم 😊 ولی افراد باید رضایت داشته باشند خاطره شون تو یه بستر دیگه منتشر بشه.اونا نوشتن و گذاشتن تو نی نی سایت. شاید راضی نباشند ما جای دیگه منتشر کنیم

بعضی خاطرات هم خیلی با جزییات نوشته شده و شاید مناسب با فضای پیام‌رسان ها (که احتمال حضور آقایون توش بیشتر از نی نی سایته) نباشه...

بیشتر کاربران هم الان نیستن که بخوایم رضایت بگیریم یا بگیم ویرایش کنند نسخه مناسب با پیام اینها رو بنویسید....

خلاصه اینکه نتیجتاً تمایلم نم میکشه😅

خاطره شما چی شد؟؟

شما فککنم خاطره نذاشتی آخر سر، درسته؟! 😒🤐🤕

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام خانوما هفته پنج بارداری هستم.خیلی اعصابم داغونه،سریع عصبی میشم.داد میزنم.شما اینطوری نبودید؟

سلاااام عههه شما باردار شدی ؟؟؟ 🤗

به سلامتیییییی🥰🤗

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام خانوما هفته پنج بارداری هستم.خیلی اعصابم داغونه،سریع عصبی میشم.داد میزنم.شما اینطوری نبودید؟

به خاطر هورمون هاست احتمالا 

خسته نیستی؟ 

بدن به یه ضعف و خستگی خاصی دچار میشه این اوایل بارداری 

اگر شرایطشو داری یکم استراحتتو بیشتر کن 

خودتو نکش واسه کارای خونه 

من به شخصه خسته باشم بیشتر عصبی و کلافه میشم و داد میزنم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام رستاجان برای سرماخوردگی نوزاد چه پیشنهادی داری؟ پلکای بچه م ورم کرده یکمم قرمز شده  از چش ...

آخ آخ... بلا دور باشهههههه ⁦☹️⁩⁦☹️⁩⁦☹️⁩⁦☹️⁩

من بودم قطره پلارژین (که برای زیر ۶ ماهه) و قطره بینی براش استفاده میکردم 

ولی اگر سرفه داره حتما و سریعا ببر دکتر. من شنیدم سرفه زیر ۳ماه خطرناکه و ممکنه حاد بشه. سریع باید براش اقدام مناسب انجام بشه. 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بله بله چشم الحمدالله نرمی دهانه رحم خوب بود ولی  رفتم تو کار مغربی و ابزن ها👌😉

دارو زایمان آسان یادت نره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خانمها عزیز یکم در مورد شیر دهی تو بارداری صحبت کنید، بچه ام 18 ماهه و مدام در حال شیر خوردن برا رش ...

میگن تا ۵ ماه میتونید همراه با بارداری شیر بدید

بعضی ها هم میگن تا آخر بارداری میتونید بدید و مشکلی ندارد 😅

من خودم تا ۴ ماه تونستم شیر بدم. بعدش هم شیرم تقریبا تموم شد هم نوک سینه م خیلی اذیت می‌شد

واسه تقویت هم آب کله پاچه. سویق سنجد مخصوصا صبح ها ناشتا. کاچی

فککنم اینا خوب باشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عههه 😍 بسلامتی باردار شدین🥰 اصلا نگران نباش  اقتضای شرایطت هست. هورمونا رو دست کم نگیر🥴 ...

آفففرین این جمله خوبیه 

منم یادمه به خودم میگفتم من حساس شدم. به خاطر بارداریه. بگذره خودمم میفهمم حساسیت بی جا بوده . 

ان شاء الله خدا کمک کنه سخته حفظ کردن تعادل، ولی مثل یه قایق کاغذی رو‌موج های دریا باشی....

خدا باید حفظ کنه ادمو😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خانمها عزیز یکم در مورد شیر دهی تو بارداری صحبت کنید، بچه ام 18 ماهه و مدام در حال شیر خوردن برا رش ...

عزیزم بچه منم ۱۷ماهش بود که فهمیدم باردارم

چون خیلی نوک سینه هام حساس شده بود دیگه از شیر گرفتم تا پروسه ش تموم بشه ۱۸ماهش شده بود

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....
آخ آخ... بلا دور باشهههههه ⁦☹️⁩⁦☹️⁩⁦☹️⁩⁦☹️⁩ من بودم قطره پلارژین (که برای زیر ۶ ماهه) و قطره بینی ب ...

ممنونم عزیزم

نه ...اگرم داشته باشه تک سرفه ست

خداروشکر  اوجش دیروز بود امروز از ظهر خیلی بهتره الحمدلله نمیدونم حالا چرا یه دفعه اینجور شد... شایدم چون کلاهشو یه روز برداشتم سرماخورده به سرش...آخه بچه م کچلم هست موشوتراشیدیم🤓 احتمالا باد کولر خورده سرش

اشک چشماشم خوب شد

بلا از خودت و خانواده ت دورباشه

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....
آفففرین این جمله خوبیه  منم یادمه به خودم میگفتم من حساس شدم. به خاطر بارداریه. بگذره خودمم ...

بچه ها هورمونای بارداری به لطف خدا منو زیاد نگرفت

الان هورمونای شیردهی ولی گرفته ولم نمیکنه🤪

یه کوچولو توخودم هستم و یکمم خجالتی شدم نمی دونم چرا🥲

آیا تدبیری میدانید؟؟

نگید خوردن گرمیجات که خودمو می کشم

سلام رستاجان برای سرماخوردگی نوزاد چه پیشنهادی داری؟ پلکای بچه م ورم کرده یکمم قرمز شده  از چش ...

سلام عزیزم

خوبی؟ واسه سرماخوردگی باید مرتب شیرش بدی

خودت آب سیب و ویتامین سی زیاد بخور. قرص ACC رو هم هر ۱۲ ساعت بخور

ریه ها و پشتشو با روغن زیتون یا روغن سیاهدونه ماساژ بده. دمرش کن و آروم آروم بین دو کتفشو ضربه بزن

خس خس سینه نباید تشدید بشه. سرفه م میزنه؟

اگه احساس میکنی تنفسش سخته حتما ببر دکتر آنتی بیوتیک بنویسه

دور از جون دخترت ، بچه دوستمم ۱۱_۱۰ روزگی از خواهرش آنفولانزا گرفت. دکتر نبردن. یه شب نفسش شدید تنگ شده بود یه دقیقه تا مرز خفگی رفته بود. با یه وضعیت پریشونی رسوندنش بیمارستان. آنتی بیوتیک تجویز کردن خوب شد

ریه نوزاد خیلی حساسه. اگه خدایی نکرده حس کردی سرفه میکنه و نفس کشیدنش مشکله ببر دکتر