2777
2789

۴ هفتس با بابام قهرم از تو اتاقم بیرون نیومدم فقط برا سرویس و حمام غذا هم مامانم میاره تو اتاقم 

خسته شدم از این وضعیت سه هفتس حتی چشم تو چشم هم نشدم باهاش

ی روز قبل شب یلدا بحثمون شد سر چیز الکی چون ۵۰۰ هزار تومن پول خواستم همه چی بارم کرد گفت کاش سقط شده بودی 

خسته ام از این وضعیت دلم میخواد زندگی عادیمو بکنم ولی نمیتونم اشتی کنم از طرفی از این وضع هم خسته ام..‌

چیکار ‌کنم😭

من از فرودین پ فکر کنم زیاد زیادش در حد ۲۰ تا ۳۰ جمله با پدرم حرف زدم انگار وجود نداره اونم برای اینکه بپرسم داروهاش رو داره یا نه همین

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
من از فرودین پ فکر کنم زیاد زیادش در حد ۲۰ تا ۳۰ جمله با پدرم حرف زدم انگار وجود نداره اونم برای این ...

من یه کلمه هم باهاش حرف نزدم از ۳ هفته پیش

خسته ام از این وضعیت چیکار کنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای من تو مجردیم یه بار با بابام دعوام شد و دو هفته باهاش قهر بودم بعدش به مامانم گفتم آشتیمون بده

الان ۱۲ ساله که بابام فوت شده و من همیشه به خاطر اون دو هفته عذاب وجدان دارم.

چند بار سر قبرش گریه کردم و خواستم که حلالم کنه.

وای من تو مجردیم یه بار با بابام دعوام شد و دو هفته باهاش قهر بودم بعدش به مامانم گفتم آشتیمون بدهال ...

پدر من اصلا من ارزشی براش ندارم 

بهم گفت کاش سقط شده بودی

هیچوقت نمیبخشمش

یه دیکتاتور به تمام معناس

من یه کلمه هم باهاش حرف نزدم از ۳ هفته پیشخسته ام از این وضعیت چیکار کنم

بابای من تا ی زمانی خیلی خوب بود خیلی بعدش یهو اتفاقی افتاد ک کلا با ما چپ شد و یعد مدتی سکته کرد. من و خواهرم شدیم بارکش خانواده بعد همون پدر ک ما خدمتش رو کردیم ب من و خواهرم میگفت الهی بدتر از من شید. سر  ی موضوع کوچک الان خواهرم نزدیک ی سال زیر خاکه منم کلا خونه نشبنم اوایل‌بهش میگفتم دعات گرفت خوشحال باش‌راضی شدی. هیچ وقت نمیبخشمش هیچ وقت حتی حاضر نیستم کنار من و خواهرم دفنش کنن.

بخاطر مریضی ک‌پنهون کرد و داد ب ما و تو خواهرم سرطان شد.

حق داری ناراحت شی حرفش بده حتی اگر از روی عصابنت گفته واز ته دل نباشه

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
پدر من اصلا من ارزشی براش ندارم بهم گفت کاش سقط شده بودیهیچوقت نمیبخشمشیه دیکتاتور به تمام معناس

خوب تو قبلش چی گفتی و چیکار کردی؟؟؟

الان اگه باباتم تاپیک بزنه برمیگرده میگه یه عمری زحمت دخترمو کشیدم برگشته بهم میگه فلان......

هیچ وقت هیچ کی نمیگه من مقصرم

هممون همینجوری هستیم.تا وقتی هستن هر قدر بهمون بگن تو اشتباه میکنی که قهری ، قدر بدون ، محبت کن ، صبور باش ، قبول نمیکنیم ، اما امان از وقتی که برای همیشه میرن....پدر ازدست داده ها میدونن چی میگم.باید توی خوابها دنبال شنیدن اهنگ صداش باشی.تو خیابونم کسی رو شبیهش ببینی دلت میخواد بغلش کنی و های های گریه کنی

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
خوب تو قبلش چی گفتی و چیکار کردی؟؟؟الان اگه باباتم تاپیک بزنه برمیگرده میگه یه عمری زحمت دخترمو کشید ...

تو تاپیکام هست برو ببین مال ۲۹ اذر

خلاصش اینه ازش ۵۰۰ هزار تومن پول خواستم

وای من تو مجردیم یه بار با بابام دعوام شد و دو هفته باهاش قهر بودم بعدش به مامانم گفتم آشتیمون بدهال ...

بستگی داره دعواتون سر چی بوده باشه، پدر واسه دخترش نفرین مرگ کنه خیلی دل آدم میشکنه مگه نمیگن دخترها بابایی ان انتظار ندارن همچین حرفی بشنون

هممون همینجوری هستیم.تا وقتی هستن هر قدر بهمون بگن تو اشتباه میکنی که قهری ، قدر بدون ، محبت کن ، صب ...

من هیچوقت دلم براش تنگ نخواهد شد

پدرم از من متنفره بارها اینو ثابت کرده

ی بار قلبم درد گرفته بود داشتم میمردم نصفه شب با زحمت زنگ زدم گوشی مامانم اومد بالا سرم ولی هرچی بابامو صدا کرد نیومد گفت حتما درساشو نخونده الان داره .... به خودش 

🙂🙂

۳ هفته پیشم  چون ۵۰۰ هزار تومن پول ازش خواستم گفت کاش سقط شده بودی

بستگی داره دعواتون سر چی بوده باشه، پدر واسه دخترش نفرین مرگ کنه خیلی دل آدم میشکنه مگه نمیگن دخترها ...

ادمیزاده دیگه معصوم که نیست.گاهی تو عصبانیت یه چیزی میگیم که خودمون همون لحظه به خدا التماس میکنیم حرفمو نشنیده بگیر

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
من هیچوقت دلم براش تنگ نخواهد شدپدرم از من متنفره بارها اینو ثابت کردهی بار قلبم درد گرفته بود داشتم ...

عزیزم قشنگم این روزای نوجوانی و اوایل جوانی که بگذره خیلی نظرت تغییر میکنه مطمئن باش