2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733734 بازدید | 90148 پست
این تصمیمیه که خودتون باید بگیرید واکسنای سه گانه رو ۵ گانه کردن و معلوم نیست از کجا وارد میکنن که ...

خوب دوماهگي يه فلج اطفال هم داره هم خوراكي هم تزريقي اون رو چي اون هم خطرناكه 

من وهمسرم ودخترم هم كه ١٦ساله است واكسن كرونا رو هم نزديم ولي فلج اطفال ونمي دونم  شما فلج اطفال وهم ميگين خطرناكه؟

واکسن هم نزنیم داستان هاش زیاده خواهر، از داستان هاش بگذریمم چطور مطمئن باشیم بچه بیمار نمیشه. اصلا ...

الان بخشی از واکسنا ژنتیکی و خودمنتشرشونده ن

یعنی وقتی تزریقش میکنی حدود ۹۰ نفر از اطرافیانت انگار همون واکسنو تزریق کردن! و آلودگی شدید ایجاد میکنه و مشکلات ژنتیکی

اومدن این واکسنا رو داخل کشور روی بچه های جنوبی و افغانستانی تست کردن. و عوارض بالایی هم داشت

خب این حق الناس نیست؟

واکسن دیگه یه روش پیشگیری از بیماری نیست

یه سلاحه

یه فناوری هست که داخل واکسنا استفاده میشه به اسم کریسپر یا قیچی ژنتیکی

با این فناوری میتونن هر ژنی که بخوان رو از DNA حذف و ژن جدید رو جایگزین و کدنویسی کنن!

مثلا ژنی که باعث تمایلات خداگرایانه میشه و به اون ژن خدا میگن رو حذف کنن و ژن همجنسگرایی رو جایگزین کنن!

خواستی کلیپ فناوری کریسپر رو برات میفرستم

قبلا به یکی از بچه های تاپیکم قولشو داده بودم🤦‍♀️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوب دوماهگي يه فلج اطفال هم داره هم خوراكي هم تزريقي اون رو چي اون هم خطرناكه  من وهمسرم ودختر ...

واکسن فلج اطفال اگه ایرانیشو گیر آوردید فقط خوراکیشو اجازه بدید

تزریقی ها خیلی پرعارضه ن

مثلا همین اسپایک کرونا که از طریق بینی و دهان وارد دهن میشه و ابتلا ایجاد میکنه و با بهبودی به مرور دفع میشه

وقتی از طریق واکسن تزریقی وارد بدن میشه تبدیل به سم میشه و وارد چرخه دی ان ای میشه و باقی میمونه و به محض تضعیف سیستم ایمنی التهابای شدید ایجاد میکنه

و پروفسور برایدل میگفت ما اصلا نمیدونستیم اسپایک وقتی با تزریق وارد بدن میشه چقدر سمی و پرعارضه میشه

البته میگن واکسن استنشاقی هم عوارض مغزی عصبی ایجاد میکنه

ماها هیچکدوم واکسن فلج اطفال رو تزریقی دریافت نکردیم. همیشه قطره بوده. اینکه اومدن تزریقیشم کردن خیلی شک برانگیزه

مشکلی نداره ورم داره. ورمش بخوابه درست میشه بعد سرویس با دستمال کامل خشک کن طوری که هیچ جراحتی رو ...

رستا جان آلفا رو خودت استفاده کردی؟ از استفاده ش مطمئنی؟

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن. این یکی هم آدرس تاپیک برای گروهی ورزش کردنه ماه های آخره. 👈لینک
الان بخشی از واکسنا ژنتیکی و خودمنتشرشونده ن یعنی وقتی تزریقش میکنی حدود ۹۰ نفر از اطرافیانت انگار ...

آره عزیز. بفرست برام حتما. 

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
رستا جان آلفا رو خودت استفاده کردی؟ از استفاده ش مطمئنی؟

آره

من بعد هر ۲ زایمانم استفاده کردم

هرسری حدود ۴_۳ تا پماد آلفا تموم کردم

و ۷_۶ تا تتراسایکلین ۳٪

حجم خیلی بالا میزدم

اگه احیانا از پد استفاده می کنید یه لایه ضخیم پماد بزنید بعد گاز استریل بزارید روش که آلودگی کمتری بهش برسه

دخترتون چن سالشه؟ کجی پا کدوم قسمته؟ کجی پا با زانوبند و کفش مخصوص رفع میشه اگه شرایطشو دارید تهرا ...

این موضوع واسه دو سال پیشه

دکترش گفت با زانوبند و کفش حل نمیشه

سحر وقت نشد ادامه ش رو بگم

اون دکتری که توی درمانگاه برده بودیم دخترم رو ارتوپد عمومی بود 

وقتی عکس رودید و ابنا گفت بهتره ببرینش پیش فوق تخصص ارتوپد کودکان که توی مشهد فقط دو تاهستن

یکی دکتر عبدی و یکی هم دکتر عارف محمدی و اگه پیش محمدی ببرینش بهتره

شبش توی اینترنت جستجو کردم سایت نوبت دهی عارف محمدی یاز شد و واسه هفته بعدش نوبت گرفتم 

و اینکه دکتر عبدی توی اینترنت آدرس مطبش رو نیاورد فقط زده بود توی دانشکده علوم پزشکی جزء هیئت علمیه

خلاصه که بردیمش مطب محمدی 

عکس رو دید و بهش گفتم دکتر قبلی گفته باید عمل بشه و اینا

گفت لباسای دخترت رو در بیار و بذار راه بره

یه کم راه رفت توی اتاق بعد معاینه ش کرد دست و پاش رو

گفت ببین مفصل دستاش و پاهاش ورم داره و این نشونه ی نرمی استخوان هستش و فقط با دارو رفع میشه

بهش گفتم پس عمل و نمی خواد؟؟؟

گفت نه اون دکتر نتونسته تشخیص بده که گفته باید عمل بشه

بعد آزمایش خون هم واسش نوشت 

هفته بعد آزمایش رو بردم پیشش توی آزمایش هم کمبود ویتامین Dو کلسیم رو نشون داد

واسش دارو اولترا ویتامین D و شربت اُستِئوکِیر نوشت

گفت ۲ ماه دیگه بیارش

یک روز در میون یک و نیم سی سی اولترا و روزی دو مرتبه صبح و شب ۵ سی سی استئوکِیر نوشته بود که روز اول وقتی صبح و شب استئوکیر رو بهش دادم دخترم اسهال شد و تمام باسنش قرمز شد

زنگ زدم مطب 

دکترش گفت دزش رو نصف کن و ۲ و نیم سی سی صبح و شب بده

که خوب شد

بعد از دو ماه دوباره بردمش

اینبارهم گفت لباساش به جز پوشکش رو در بیار و یه کم راه رفت و معاینه که کرد گفت نگاه کن ورم مفاصلش خوابیده

بعد گفت ۴ ماه دیگه بیارش

۴ ماه بعدش که بردم گفت دیگه استئوکیر بهش نده چون مصرف زیادش باعث رسوب توی کلیه و سنگ کلیه میشه و فقط ا‌ولترا بهش بده

ازش پرسیدم چند وقت طول میکشه خوب بشه؟؟؟

گفت باید هر ۹ ماه تحت نظر باشه و عکس بگیریم که این کجی ساق پا عود نکنه

اگه عود کنه باید یک طرف صفحه رشد جای مچ پاش رو ببندیم تا اون طرف دیگه رشد کنه و پا صاف بشه و اگه عود نکنه تا ۷ سالگی و با رشد قدی خوب میشه و زمان می بره

بعد از ۶ ماه هر کسی که می دید دخترم رو می گفت پاش خیلی خوب شده

یعنی اینقدر محسوس بود

بعد از ۹ ماه یعنی اسفند سال۹۹ که بردمش دوباره عکس نوشت و نسبت به عکس اول بهبودی رو خیلی خوب نشون داد و گفت همون اولترا روادامه بده

بعد گفت نگاه کن اون پایی که انحراف داره یه کم کوتاه تره 

گفتم آزه وقتی راه میره گاهی اوقات بی دلیل روی زمین صاف بدون اینکه پاش به جایی بخوره میفته زمین

دکتر گفتباید هر ۹ ماه زیر نظر باشه تا کنترل کنیم و ان شاالله تا ۳ سال دیگه پاش حالا صاف صاف نه ولی انحرافش ۹۰ درصدخوب میشه

الان خداروشکر راه رفتنش خیلی بهتر شده

تا پارسال خیلی زودخسته میشد و باید بغلش می کردیم

یا پارک که می بردیمش یه کم که بدو بدو می کرد خسته میشد 

ولی الان خیلی خوب شده

تقریبا انحراف پاش ۷۰ درصد خوب شده

الان خداروشکر راه رفتنش خیلی بهتر شده تا پارسال خیلی زودخسته میشد و باید بغلش می کردیم یا پارک که ...

خداروشکر

اکثر بچه ها درصدی از کجی و انحراف رو دارن. مشکلی نیست

راستی کجی کدوم قسمت پاش بود؟

پسر منم چن ماه بریچ بود. میخوام چک کنم

ظاهری فهمیدید یا با عکس؟

الان خداروشکر راه رفتنش خیلی بهتر شده تا پارسال خیلی زودخسته میشد و باید بغلش می کردیم یا پارک که ...

عزیزم چطور تشخیص دادی؟ من فکر میکنم کوثر هم مقداری مشکل داره. ولی هیچ کس جدی نمیگیره. البته خودم مطمئنم ولی نمیدونم چطوری بدون همکاری بقیه دست تنها ببرم بچه رو دکتر 

یکی از پاهاش رو به سمت داخل میذاره. به شدت نگرانش میشم. فقط گذاشتم ویار تموم بشه برم پیگیری کنم. با این توضیحاتی که دادی خیلی مهمه دکتر درست حسابی ببرم. اونم نمیدونم اینجا پیدا میشه یا نه. باید حسابی بررسی کنم. 

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست

پایی ساق پاش بالای مچ

به سمت بیرون کج بود

یعنی از همون اول که به دنیا اومد پاش کج بود

هر وقت میبردمش بهداشت بهش می گفتم پای دخترم این جوریه

می گفت عادی هستش خوب میشه

تا اینکه وقتی راه افتاد همه متوجه میشدن و هی می گفتن پاش چرا کجه؟؟؟

که بردیمش دکتر