2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733807 بازدید | 90151 پست
دوستان... دختر خوب دهه هفتادی سراغ دارید؟ متولد ۷۷-۷۲ ... معتقد ، مقید  و خوش خلق باشه...&n ...

سلااااام. خوبی؟

خیییلی خندیدم، خدایی همچین پستی تا حالا تو تاپیک نداشتیم   

ایشالا که پیدا کنی  

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان نمیدونم من رو یادتون هست یا نه... من سال 95سزارین اورژانسی شدم اسفند98فهمیدم خدا دوباره ...

سلام عززززززیم، من که کاملا یادمه،چقدر با سفالیک شدن نینیت ذوق کردم،دیدم خبر ویبکتو خیلی خوشحال شدم موفق شدی،بعدش دیدم هیچ خبری ازت نیست گفتم حتما سخخخخت مشغول نی نی داری هستی   خیلی بهت تسلیت میگم،ان شاءالله به خواست خدا یه نی نی سالم مجددا تو بغلت بزاره ،نمیدونم حکمت بعضی اتفاق ها چیه؟ حتما خدا عالمه،جای شکر این باقی هست که حداقل عمل سخت سزارین رو متحمل نشدی! همین هم یه نعمت بزرگه ! فرشته کوچولوت در آغوش خانم حضرت فاطمه است،الهی که صاحب یه هدیه دیگه ازجانب خدای قادر بشی عزیزم.

دوستانم به کمکم بشتابید دو تا سوال   مولتی ویتامین طبیعی کسی میشناسه؟ منظورم داروی طبیعیه. ...

سلام ، ببخشید میدونم نظر من تو تاپیک طرفدار. چندانی نداره، چون اکثریت به طب سنتی و داروهای طب سنتی معتقدن تاکید میکنم اکثریت!تجربه شخصی خودم تو هر دو بارداری مولتی ویتامین کامل مصرف کردم قرص داروخانه ای حتی خارجی! پسرم تا حدی کولیکی بود ! دخترم تا یکماه سااااکت بعدش تا حدودی اونم با یکم ننو سریع آروم میشد! اینم تجربه دیگمه با اینکه  تخت ننونی داشتم ولی جفت بچه هام موقع درد شکمی تو اون قرار نمیگرفتن! با یه پتو دولایه  یه مستطیل آماده میکردم  بچه رو با تشک کوچک میزاشتم وسطش یه طرف من یه طرف همسرم تاب میدادیم بچه آرررروم میخوابید.البته شرایط هر بچه با بچه دیگه بازم فرق میکنه.

راستی دوستان یه کانال هست، پیام رسان بله... متعلق به مدرسه قرآن و عترت دانشگاه تهرانه.  ...

سلام رستا جان، چه خوب که باز هم پیام میزاری،می دونم شناختی نسبت به من نداری از صفحات اول دنبال کننده ی خاموش بودم لحظه به لحظه ولی بعدا زایمان دومم عضو شدم،پسر و دختر گلت خوبن ان شاءالله،خیلی هم دلم واسه خانم مهربانو تنگ شده.

@niknaz_jun    

باران جانم 

اول سلام به همگی

اینقدر به تاپیک سر نزده بودم پیامها زیاد شده بود تا الان خوندم برسم اینجا که صدام زدی

چند تا نکته هم بگم خدمت دوستان 

اول اینکه پریوش جان بستنی عامل زایمان نکردن بعیده باشه یادمه تو یک خاطره دکترها خانمی رو جواب کردن و گفتن الا بلا سزارین باید بشی ایشونم از حرصش دیده این همه رعایت کرده بچه درشت نشه ...خلاصه میره دو کیلو بستنی میخوره همون شب طبیعی زایمان میکنه 

دوم ...باران جانم من دوماه به کوچیکه نئو زینک دادم طبق صلاح دکترش گفت زینک دل درد میاره نئوزینک بگیر شربته حدودای یک سالگیش بود دو روز میون ۲.۵ سی سی 

قدش جزو بلند قدهاس مولتی همیشه دادم تا پیدا میشد ویواکید الان ایرانی ویتو کید دوز ۴۰۰ واحد روزانه ویتامین د تا دوسال واجبه قطره اهن فروسیس خوشمزس و بچه ای که اهن ندی اشتهاش کوره 

خدارو شکر دخترم خوش غذاس فقط دکترش میگه مینیاتوری بهش نازکه بچم😂😂 ولی سالمه شکر خدا همه چیم میخوره

درباره یبوست ... من همه چی امتحان کردم حتی اب جوشیده پاسخ نداد که نداد ....من بعد زایمانم هی یبوستم عود میکنه خوب میشه دوباره گرفتار میشم ...ماه غریبستان ی نسخه داد خداروشکر اثر کرده شبها یک استکان گلاب و یک استکان عرق نعنا و یک قاشق چایخوری بارهنگ ده دقیقه ی قل میزنه با عسل میخورم صبحم خاکشیر ناشتا 

پماد ونوپلنت (کروکتوژل ) هم گرفتم برای درمان بیرون زدگی ...

نتونستم ریپلای کنم چیزهایی که تو ذهنم مونده بود گفتم 🙏

نکات و راه کارهای مهم جهت زایمان طبیعی و زایمان طبیعی بعد از سزارین (ویبک ) را در این تاپیک بخوانید.
سلام دوستای خوبم. ممنون از همه دوستانی که واسم دعا کردن خدا خیرتون بده. من امروز پیش یک پزشک دیگه سو ...

حالا جواب این دوستمون 

فکر میکنم تا ۳ هفته تاخیر اوکی باشه 

به من هم iugr رو گفتن و صدک زیر دو نمیدونم چی چی (الان یادم نیست)  

گفتن رشد دور سر دور سینه و دور ی جا دیگه حدود ۳ هفته تاخیر  

وزن بچه هم کم (کلا بچه های من کم وزنن) 

خانم صابریان گفت ژنتیک در نظر بگیر خودتم دور سرت کوچیکه 

امااااا من ترسیدم رفتم ام آر آی مغز جنین (بعد فهمیدم تز دکترم بوده برای پایان نامش) 

هر هفته ۵۰۰ تومن سونو کوفت و درد دادم ...

بچم سالمه لامصب اینقد باهوشه حیرت میکنم 

برای وزنش مویز و پسته و کباب خوردم تو یک هفته نیم کیلو کشید بالا

مغزیجات بخور با کنارش اب لیموشیرین پرتقال انار که زردی نگیره گرمیت نکنه 

کباب بخور تا میتونی 

چیزایی که قند خودتو بالا میبره نون سیب زمینی ماکارونی بستنی نخور بی خاصیته 

اگر تونستی آوا فود سرچ کن اینستا مکمل تقویتی شو بخر برا وزن گیری جنینم خوبه 

یا تو سایتش برو آوا فود دات کام محتویاتش رو بخون بخور 

الهی که به درد بخوره 

دیر دیدم شرمنده 

نکات و راه کارهای مهم جهت زایمان طبیعی و زایمان طبیعی بعد از سزارین (ویبک ) را در این تاپیک بخوانید.
پریوش جان منم خیلی نگران شدم و همش میگم نکنه چون شکمم کوچیکتر شده، آب جنین اوکی نشده و ختم بارداری ب ...

باران جان یادم افتاد دلستر هم خوبه 

اب دور جنین رو زیاد میکنه 

ابهای الکترولیت دار بخور مزه داشته باشه

بله قطعا هست..تسلیت میگم عزیزم. وقتی خبر ویبکت رو فیروزه جان بدون شور همیشگیش داد حدس زدم یه اتفاقی ...

چه دقتی دست مریزاد 

چه من خنگم متوجه نمیشم

دوستانم به کمکم بشتابید دو تا سوال   مولتی ویتامین طبیعی کسی میشناسه؟ منظورم داروی طبیعیه. ...

من طول بارداری فمبیون ۱ تا ۱۲ هفته و بعدش فمبیون ۲ خوردم شاید الان پیدا نشه 

ولی از مولتی بهتره

سلام عزیزم... خوبی؟ روزت مبارک.  تبریک‌میگم... دوباره بارداری؟ ریزش مو در ایام بارداری، ...

چرا اینقد من دوست دارم اخه🥰❤

خدا خیرت بده

من طول بارداری فمبیون ۱ تا ۱۲ هفته و بعدش فمبیون ۲ خوردم شاید الان پیدا نشه  ولی از مولتی بهتر ...

خدایی فمیبیون بهتره. اره بعیده پیدا شه.

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست

سلام عزیزم

منم بادوم میخوردم اذیت میشدم تا اینکه فهمیدم اگر بادوم رو بدون پوست بخورم این مشکل تا حد زیادی رفع میشه

یعنی وقتی بادوم رو شکستی بذار تو یه پیاله آب جوش چند دقیقه بمونه بعد اون پوست قهوه ای روشو جدا کن، حالا بخور چه همینطوری چه شیر بادوم

یا رب نظری
سلام ، ببخشید میدونم نظر من تو تاپیک طرفدار. چندانی نداره، چون اکثریت به طب سنتی و داروهای طب سنتی م ...

سلام وارش جانم

ببین در حال حاضر همین مولتی ویتامین های معمولی ایرانی رو میخورم. دلیل خاصی براش ندارم ولی چه آهن معمولی (فروش سولفات) چه مولتی معمولی فکر‌میکنم از همه گولاخ ترن. ممکنه جذب بیشتری داشته باشن ولی ضررشونم به مراتب بیشترهههههه (حالا دقیق نمی دونم)

مشکلم اینه این دوستان گرامی درست تجزیه تحلیل نمیشن توی بدن. چون سازگار نیستن. درصدی جذب دارن، درصدی هم‌ پدر کبد رو درمیارن.

حالا بینشون فمیبیون درصد جذبش بالاتره که اگر هم موجود باشه بالای یک میلیونه قطعا. با قیمت دلار.

بهتره برم همون بادوم بدون پوست رو تهیه کنم. فکر کنم ارزونتر درارد.  

ولی اگر هیچی پیدا نکنم همین مولتی معمولی رو میخورم. حذفش توی شرایط من معقول نیست.

یه تجربه که با خوندن تجربیات مادران چند فرزندی توی کانال دو تا کافی نیست به دست اوردم اینه که شیر_بادوم# حسابی جان بخش و مفیده. به تنهایی شاید#  بتونه اوضاع آدم رو سر و سامون بده. به شرط ارامش و ایمان.

نتیجه میگیرم بهتره تلاشم رو سر سازگاری با بادوم ادامه بدم

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست