2777
2789

عروسی خواهرم چند هفته دیگست 

خیلی استرس گرفتم سر آرایشگاه میترسم خوب نشم یا کار آرایشگر خوب نباشه و تغییر نکنم 

اونجایی که رزرو کردم رو قبلش خیلی مطمئن بودم با خیال راحت نوبت زدم ولی الان باز وسواس گرفتم همش با جاهای دیگه مقایسه میکنم ینی از صبح تا شب همش سرم تو گوشیه تو پیجا دارم نمونه کاراشونو میبینم بعد دو دل میشم و خوشم نمیاد همش با خودم میگم کاش میرفتم اون یکی آرایشگاه 

انگار آرایشگاه های دیگه به چشمم قشنگ تر میان 😑

از طرفی میترسم اینجا رو کنسل کنم جای دیگه برم باز پشیمون بشم 

پیر شدم انقدر استرس کشیدم 

موندم چیکار کنم 😔 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دیه اگه حضوری دیدی فقط گل گاوزبان دم کن بخور خخخخخپس چته؟

حضوری دیدم عروساش انگار زیاد تغییر نکرده بودن و ساده بودن نمی‌دونم چه عقلی کردم با این وجود رزرو کردم 😂

اخه میترسم جایی که میرم خوب نباشه بخاطر همون همه رو چک میکنم 😓

مطمئن جایی که رزرو کردی از رو هوا و همینجوری نبوده گشتی چک کردی بعد رزرو کردی الان احتمالا سرت خلوت و کارت سبک زوم کردی رو این داستان و وسواس طور شدی...

مطمئن جایی که رزرو کردی از رو هوا و همینجوری نبوده گشتی چک کردی بعد رزرو کردی الان احتمالا سرت خلوت ...

خدا کنه.

چشمام میسوزه انقدر که گوشی دستم گرفتم و تو پیجای اینستام 😂🤦🏼‍♀️