2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733839 بازدید | 90151 پست

دوستانم فکر میکنم خونسازهایی که مصرف میکنم موثر بوده و ریزش موی فجیعی که گرفته بودم تا ۸۰درصد درست شده.

تجربه_شخصی#  

من‌ یه پیشنهاد دارم از این به بعد برا تجارب صرفا شخصیمون، یه هشتگ بذاریم. که خدایی نکرده مدیون کسی نشیم.

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
سلام عزیزم ممنون بابت همدردیت بچه دومم بود یک بار تو ماه پنجم رفتم سونوگرافی همه چیز نرمال بود و ح ...

سلام گلم. خدا رو‌شکر که یه بچه‌ی نازنین دارید... روزتون‌مبارک

متاسفانه فاصله ی بین سونوهاتون خییلی زیاد شده. بیشتر مشکلات مربوط به جفت و تاخیر رشد و... از‌ اواخر ماه ۶ ، اوایل ماه ۷ بروز پیدا میکنه.

واسه پسر من از هفته ۳۱ شروع شد.

ولی سر دخترم از هفته ۱۸ ... که دکتر گفتن اگه تشخیص داده نمیشد، منجر به مرگ درون رحمی میشد.

که خدا رو‌شکر با تزریق انوکسا و مصرف شبانه آسپرین، وضعیتم کاملا نرمال شد. 

نباید نگران باشید. برای بارداری بعدتون حتما پزشکی انتخاب کنید، که فلوشیپ یا فوق تخصص نازایی باشه و مهارت و تجربه ی خیلی بالایی داشته باشه. 

این‌پزشکا بهترین انتخاب واسه باردار های پرریسک هستن.

ان شاءالله به‌زودی فرزندی همه چی تموم روزیتون شه ...

نظر اولیا و عرفا هم اینه‌که بچه ها از زمان جنینی تا ۷ سالگی، چشم ملکوتیشون بازه... و اگه بلایی بر پدر و مادر نازل شه‌، خودشونو سپر بلای پدر و مادر میکنن... و علت مرگ و بیماری بیشتر جنین ،‌نوزاد و بچه های زیر ۷ سال اینه... و توصیه خیلی زیادی دارن از زمان شروع بارداری تا ۷ سالگی بچه، خیلی دعا کنید... به دفعات، قربونی انجام بدید... صدقه بدید و... کارهایی که باعث دفع بلا میشه...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چون گفته بودی جفت متلاشی شده بوده نه صرفا جدا بشه گفتم شاید تحت فشار بوده. مثلا میگم به جفت قدامی مو ...

سلام عزیزم. خوبید؟ 

جفت قدامی هرمقدار برای زایمان راحت خیلی خوبه و باعث تسریع روند زایمان میشه... به همون میزان به ضربه خیلی حساسه.

احیایا زمین نخوردید؟ یا شکمتون به جایی نخورده؟

قبلش سونو داپلر انجام‌داده بودید؟ از سلامت جفت و عروق رحمی مطمئن بودید؟

دوستانم فکر میکنم خونسازهایی که مصرف میکنم موثر بوده و ریزش موی فجیعی که گرفته بودم تا ۸۰درصد درست ش ...

سلام عزیزم... خوبی؟ روزت مبارک.

تبریک‌میگم... دوباره بارداری؟

ریزش مو در ایام بارداری، بعد زایمان، و بعد از شیرگیری ریشه ی هورمونی داره و به خاطر بالا پایین شدن میزان استروژن‌،‌پروژسترون، پرولاکتین ... و در بچه های پسر میزان تستوسترونه

سلام عزیزم... خوبی؟ روزت مبارک.  تبریک‌میگم... دوباره بارداری؟ ریزش مو در ایام بارداری، ...

سلام رستا جان

چطورییییی

چه خبرا

آره عزیزم باردارم

نی نی دخترههههههههههه     

روز شما هم مبارک گلی

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
سلام فیروزه جان... متاسفانه من تاهمین چندماه پیش فکر میکردم میزان پلاکت همون نشان دهنده غلظت خونه... ...

سلام عزیزم.  PT و PTT فاکتورهای ساده ی خونن.

خیییلی از مادرا‌مثل من تو این فاکتورا وضعیتشون کاااملا نرماله، ولی وقتی تست ژنتیکی واسه انعقاد میدن، جهش ژنی مشهوده...

من هیچی‌وقت تو فاکتورای ساده ی انعقادی مشکلی نداشتم... با تست ژنتیک مشخص شد.

متاسفانه خیلی از‌پزشکا سهل انگارن. و اگه دانش‌ ، تجربه و مهارت کافی داشتن، هیچ وقت این اتفاقا نمی افتاد.

سلام عزیزم.  PT و PTT فاکتورهای ساده ی خونن. خیییلی از مادرا‌مثل من تو این فاکتورا وضعیتشون ...

برا همه مادرا لازمه این تست ها؟ و اینکه چه زمانی باید این تست رو داد

سلام رستا جان چطورییییی چه خبرا آره عزیزم باردارم نی نی دخترههههههههههه       ...

قربونت برم عزیزم.

خدا رو‌شکر که ‌دختردار شدی...  

تجلی عشق و لطافت و محبت خداوندی رو تو راه داری  

ان شاءالله یه دختر همه چی تموم روزیت شه و به سلامت بغلش بگیری. 

خیلی خوشحال شدم‌  ... خدا روزی همه ی دختردوستا کنه.

سلام عزیزم.  PT و PTT فاکتورهای ساده ی خونن. خیییلی از مادرا‌مثل من تو این فاکتورا وضعیتشون ...

حالا که اومدی اگه درباره کم‌ شدن آب دور جنین اطلاعاتی داری بگو

من توی هفته ۱۷متوجه شدم آب جنین حداقل نرماله

حالا که اومدی اگه درباره کم‌ شدن آب دور جنین اطلاعاتی داری بگو من توی هفته ۱۷متوجه شدم آب جنین حداق ...

بعضی وقتا مشکل خیلی عادیه... به خاطر مصرف کم مایعات توسط مادره

که معمولا پزشک‌توصیه به مصرف بیشتر مایعات میکنه، بعد چن‌وقت دوباره سونو میفرسته.

اگه کمبود مجددا وجود داشته باشه، تست سلامت میفرستن.‌که از بابت سلامت کلیه ها و بقیه اعضا مطمئن شن

واسه دوست منم اینطور بود‌ ... شهرستانن. کلللللی طفلکو نگرانش کردن...که باید آنومالی بدی ... آمنیوسنتز بشی و...

بهش گفتم بیاد تهران پیش دکتر گلشیرازی

رفتن. دکتر آزمایشات و سونوهای قبلو دید.. فرستادش سونو آنومالی مجدد ... گفت طبیعیه و مشکلی نیست. 

خدا رو‌شکر بچه شم به سلامت دنیا اومد.

به نظرم تو انتخاب پزشکت حساس باش... که با خیال راحت بارداریتو بگذرونی.

که نه استرس بیمورد داشته باشی... نه آرامش خاطر ناشی از بی خیالی...

هیچکدومش خوب نیست.

احتیاط خوبه... نه استرس و بی خیالی...

راستی دوستان

یه کانال هست، پیام رسان بله... متعلق به مدرسه قرآن و عترت دانشگاه تهرانه. 

https://ble.ir/va_ankeho

این کانال مشخصات پسر رو بر اساس فرم ثبت میکنن... و لینک معرف رو‌ میذارن(معرف یا خواهر آقاپسرن... یا مادر یا آشنا و...)

هرکسی با توجه به شناختی که از دختر خانوم داره... و خصوصیاتی که در فرم پسر می بینه، اگه کفویت وجود داشت، به لینک پی وی معرف میره و اگه گزینه ای بهشون معرفی نشده بود، گزینه ی مدنظرشو معرفی می کنه.

مدل واسطه گریشون خیلی خوبه. میتونید به دخترایی که ‌تو‌ سن ازدواجن، معرفیش کنید... یا خودتون با توجه به شناختی که ازشون دارید، واسطه بشید.

برا همه مادرا لازمه این تست ها؟ و اینکه چه زمانی باید این تست رو داد

PT / PTT فاکتورای انعقادی ساده ن و با یه تست خون معمولی قابل تشخیصن.

من سر هر دو بارداری با اولین نسخه ای که به پزشکم مراجعه کردم، همه ی فاکتورای انعقادیمو داخل آزمایش نوشت و چک کرد

سی بی سی،‌ آنزیمای کبدی، تستای کلیه، تورچ، فاکتورای انعقادی ، هپاتیت، ایدز ، توکسوپلاسمو و... جزو آزمایشاتی بودن که دکتر برام‌ نوشت.‌

این دوره به دلیل کم تحرکی و تغذیه نامناسب، اکثرا درجه ای از غلظت خونو دارن... یا اینقدر زیاد میشه که داخل تستای ساده م خودشو نشون میده

یا نه... اواسط بارداری با تاخیر رشد و بقیه مشکلات خودشو نشون میده و برای تشخیص دقیقش باید تست ژنتیک داد.

اگه این تستای ساده نرمال بود و رشد بچه طبق هفته پیش رفت و سونو داپلر هم مشکلی نداشت، دلیلی برای نگرانی وجود نداره.

هفته ۲۸ به بعد یه سونو داپلر بده، که هم از بابت خونرسانی و سلامت عروق رحمی خیالت راحت شه... و هم سلامت جفت (نداشتن چسبندگی و...) 

بهترین زمان واسه‌سونو داپلر ماه ۸ هست... مگه اینکه رشد بچه نرمال نباشه... که زودترم چک‌میکنن

ولی رادیولوژیستای باتجربه حداقل سن مناسب داپلر برای تشخیص دقیق رو هفته ۲۸ میدونن.