2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733839 بازدید | 90151 پست
رسوب کلسیم توی جفت همون پیری جفت هست که باعث خوب رشد نکردن بچه میشه... ولی برای من رسوب کلسیم نداشت ...

واقعا یک وقت هایی برای یک همچین رویداد های تلخی هیچ علتی جز خواست و حکمت خدا پیدا نمیشه کرد

ان شاالله خدا به دلت آرامش بده

و مجدد یک فرشته مهمون وجودت بشه و سالم بیاد بغلت

دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊
چه جوری متوجه سکسکه میشید🤔 من اصلا متوجه نمیشدم یا احتمالا کلا بچه هام سکسکه نمی کردن

عین ضربان قلب ریتمی   بطوری که شکم بالا و پایین میره  برای منم سر این اینطوری حتی تو خواب وموقع nstسکسکه میکرد البته این ماه اخر زیاد ترشده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام . خوبید؟ اومدم عید ولادت و روز مادرو به دوستان بهتون تبریک بگم، این پستو دیدم خیلی ناراحت ش ...

سلام عزیزم ممنون بابت همدردیت

بچه دومم بود

یک بار تو ماه پنجم رفتم سونوگرافی همه چیز نرمال بود و حتی سفالیک شده بود....

سونوگرافیش هم تو مشهد خیلی معتبره خانم دنیافرخ تو خیابان کوهسنگی 

هفته ۳۵هم وقت دکتر گرفتم برا آزمایشها و سونوهای آخر بارداری که متاسفانه نشد که برم...

ممنونم...راستش جفتم نرمال بود حالا خلفی و قدامیش یادم نیست...ولی در کل دکولمان ربطی به طریقه قرار گی ...

چون گفته بودی جفت متلاشی شده بوده نه صرفا جدا بشه گفتم شاید تحت فشار بوده. مثلا میگم به جفت قدامی موقع سجده فشار نمیاد؟ جهت همفکری

سلام دوستان نمیدونم من رو یادتون هست یا نه... من سال 95سزارین اورژانسی شدم اسفند98فهمیدم خدا دوباره ...

بله قطعا هست..تسلیت میگم عزیزم. وقتی خبر ویبکت رو فیروزه جان بدون شور همیشگیش داد حدس زدم یه اتفاقی افتاده ولی نخواستم خلاف میلت توضیحی بدی به خاطر همین پی اش رو نگرفتم. جیگر فداکاریت برم.. ممنون که خاطره ات رو باهامون در میون گذاشتی. استفاده کردیم. ان شا الله خدا تو بهترین زمان و با بهترین شرایط یه نینی سالم و صالح بهت ببخشه.

سلام . خوبید؟ اومدم عید ولادت و روز مادرو به دوستان بهتون تبریک بگم، این پستو دیدم خیلی ناراحت ش ...

سلام رستاجان من آزمایشات ایمنی انعقادی رو دوماه بعداز زایمانم انجام دادم خداروشکر مشکلی نداشتم فقط ptt خونم 31بود و روز زایمانم 26بود...پریناتولوژیست گفت غلظت خون نداری و ازمایشاتتم نرماله جفتم دادیم ازمایش نرمال بود تا هفته 35کاملا رشدش برابر سنش بود 37هفته که ایست قلبی کرد سونو نشون داد که رشدش از 35هفته متوقف شده کاملا...آزمایش سلفری هم رفته بودم براش... غربالگریهامم خوب بود... نمیدونم واقعا دلیلشو...

خدایا بی نهایت بار شکرت...
چون گفته بودی جفت متلاشی شده بوده نه صرفا جدا بشه گفتم شاید تحت فشار بوده. مثلا میگم به جفت قدامی مو ...

بعید می دونم، فککنم فقط واسه جفت سرراهی یه سری ورزش ها ممنوعه

مواردی که دکتر ها میگن جفت پایینه

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.

از نازنین خبری نیست..........

ایشالا با خبرهای خوب بیاد  

@نازنینn    کجایی؟ چه خبر؟؟؟  

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.
سلام رستاجان من آزمایشات ایمنی انعقادی رو دوماه بعداز زایمانم انجام دادم خداروشکر مشکلی نداشتم فقط p ...

عزیزم ببخشید میون کلامتون

من هیچ اطلاعاتی تو این زمینه ندارم

فقط میخواستم بگم خانم صادقی مادر هشت فرزنده ای که قبلنم ازش حرف زدم یه دوقلو دختر رو توی ماه ۷ از دست میدن. با اینکه هیچ مشکلی نبوده. دکترشونم میگه یه اتفاق نادر افتاده و اون تب و لرزی هم که داشتن قبل فهمیدن فوت دوقلوها، لحظه مفارقت روح دختراشون بوده.

همین طوری به ذهنم رسید. گفتم بگم اگر دلیل پیدا بکنید یا نه، بهرحال مدت زندگی هر آدمی رو خداوند مشخص میکنه. و کار پیچیده ایم هست. به هزار تا فاکتور بستگی داره که خود خدا خبر داره و تقدیر میکنه.

پیدا کردن دلیل و مراقبت های پزشکی صرفا وظیفه ماست، وگرنه در اصل خداوند رأی خودش رو اجرا کرده.

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
سلام رستاجان من آزمایشات ایمنی انعقادی رو دوماه بعداز زایمانم انجام دادم خداروشکر مشکلی نداشتم فقط p ...

توی روایت هست اجل نگهبان آدمه!

خیلی پر‌معنی و آرامش بخشه. یعنی ما روزانه انواع بلاها از سرمون دفع میشه توی دنیای پر از تزاحم

ولی نظر خداوند که کی قراره از این دنیا ببره مارو، به همه چیز می چربه و ما تا روز موعود زنده میمونیم.

در‌مورد پزشک هم اگر تهرانی من دکتر گلشیرازی رو معرفی میکنم. ظاهرا تشخیصش خوبه.

پیش دو سه تا پزشک کارکشته ویزیت بشو قبل بارداری بعدی. بنظر من در همین حد کفایت میکنه.‌ اگر هم دلت رضا نداد تحقیقاتت رو ادامه بده

ولی مهم تر از همه اینه که از خداوند بخوای.

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست

دوستانم به کمکم بشتابید

دو تا سوال

مولتی ویتامین طبیعی کسی میشناسه؟

منظورم داروی طبیعیه. نه صرفا تغذیه. حالا تغذیه ایشم بگید جز بادوم. میخورم معدم اذیت میشه  

مکمل های شیمیایی رو کولیکی و ریفلاکسی شدن بچه چقدر تاثیر دارن بنظرتون؟ چه تجربی چه علمی اگر اطلاعاتی دارید ممنون میشم بهم بگید

آره عزیزم منم خیلی دوست داشتم طبیعی باشه واسه همین سعی و تلاش بیهوده زیاد کردم اما آخرش نه تنها طبیع ...

عزیزم .. ان شاالله تا سال دیگه ب خواست و رضایت خداوند و ب حق حضرت زهرا سلام الله علیها دامنت دوباره سبز میشه و قطعا بچه ی خیلی خیلی بهتری از هر لحاظ خداوند نصیبت میکنه و مزد صبر جمیلت رو میگیری.. یادت باشه چه با بچه چه بی بچه تسلیم امر خدا بودن لذت بخش ترین قسمت زندگی هر آدمیه.  برای تو هم ارامش میخوام از خدا😘😘 لحظاتت سرشار از یادخدا🍃🍃

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن. این یکی هم آدرس تاپیک برای گروهی ورزش کردنه ماه های آخره. 👈لینک