2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733849 بازدید | 90151 پست
ممنون بابت همدردیت... سر زایمانت برام دعا کن ان شاالله یکی دیگه خدا طبیعی عنایت کنه به منم

الهی قربون دلت بشم من. حتما دعا میکنم. خواهر منم متولد ۷۷ئه. منو جای خواهر خودت بدون هر کمکی ازم برمیومد بهم بگو. اگر غرغری هم داشتی من در خدمتت هستم.

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
سلام دوستان این پیامی که از خودم ریپلای کردم مال ۱۳روز پیشه... متاسفانه همون شبی که این پیام گذاشتم ...

😭😭😭😭😭😭😭😔😔😔چی بگم کاری ازم بر نمیاد جز همدردی و اینکه از ته دلم برات ارزوی صبر کنم انشاله ذخیره اخرتت این بچه و این غم بزرگ. متاسفم واقعا انشاله بحق عید پیش رو سال دیگه این موقع دامنت سبز شده باشه و این غم فراموش کرده باشی.

حالت بهتر شد عزیزم بگو علتش چی بود مشاورت بدرد بقیه بخوره دعای مادرا هم دنبالت باشه🙏💐

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من فقط سه شب شیاف گذاشته بودم....اما دکتر بهم گفت که دهانه رحمم انقد شل شده بوده که نمیتونستن جمش کن ...

ببین من هرچی سنم بالاتر میره پژوهش محور تر میشم.

توی مورد شما واقعا نمیشه بدون‌ تخصص نظری داد.

معلومم نیست دقیقا علتش چی بوده.

اما حالا که فتح بابی شده سه اشکالی که قبلا مطرح کرده بودم در مورد نحوه مصرف روغن_گل_مغربی# رو دوباره تایپ میکنم باز با دوستان هم فکری کنیم:

اول اینکه این گل بومی ایران نیست و توی کشور رویشی نداره. خودتون میدونید توی طب سنتی به تناسب هوا و خاک و گیاهان و محصولات یک منطقه با بدن فرد متولد شده توی اون ناحیه، معتقد هستن. حتی بعضا منع میکنن از میوه های غیربومی ایران استفاده بشه. من این استدلال رو متناسب با حکمت خداوندی میدونم.

(جالبه بدونید این گیاه بومی قاره آمریکاست.)

(جهت تفکر# و تحلیل#  نه نتیجه_گیری# )

دوم اینکه بعد از گشت و گذار فراوااااان توی صفحات خارجی زبان، متوجه شدم مصرف شیافی و خوراکی این دارو عوارض جانبی ممکنه داشته باشه، از جمله پارگی زودرس کیسه آب، خونریزی های جنینی، رقیق شدن خون و...

اونقدر تاثیرش توی رقیق شدن خون زیاده که اگر شما جراحی داشته باشی ممنوعه قبلش این دارو رو بخوری

متوجه شدم پزشکان خارج از کشور به جهت عوارض جانبیش بعضا منع مصرف جدی میدن

مصرف خوراکی: فقط_۱۴_عدد# مجموعا مجازه. (طبق الگوی تجویز پزشکان خارجی که گفتم)

تاثیرش هم گفتم ۵۰-۵۰ئه. واقعا تعداد بالایی از خانم های امریکایی بودن که از هفته های پایین تر شیاف گذاشته بودن و لیبر طولانی و بعضا دیر شروع شونده ای داشتن!

سوم اینکه تا جایی که مطلعم پزشکان و ماماهای کشور خودمون هم معمولا با شروع دردهای زایمانی یا نهایتا روزهای آخر این دارو رو تجویز میکنن.

اونها تخصص این کار رو دارن. قطعا اگر چیزی اونقدر تاثیر داشت، توصیه میکردن.

در نهایت بگم هیچ کدوم از مزایا و معایبی که گفتم ثابت نشده. یعنی اصلا روی این گیاه پژوهش جامع و درستی صورت نگرفته!

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
ببین من هرچی سنم بالاتر میره پژوهش محور تر میشم. توی مورد شما واقعا نمیشه بدون‌ تخصص نظری داد. معل ...

نتیجه گیری نکردم تا هر کس به تناسب افکارش اگر به دردش میخوره از نظر من استفاده کنه‌

ممنون عزیزم...علتش خیلی مشخص نیست...دکتر گفت می‌تونه دلیلش نشستن تو ابزن یا استفاده از گل مغربی یا ز ...

عزیزکم اون موقع چند هفته بودی ک داشتی قرص مغربی و ابزن استفاده میکردی؟ زود نبوده بدجوری من ترسیدم منم زود شروع کردم ب ابزن ولی قرص مغربی ن

بچه ها جز دعا یعنی کاری نمیتونیم بکنیم اخه چرا این حجم از خبر بد😔

من هم نگران خودم هم نگران بقیه بچه هام

خیلی اثر بدی روم گذاشت

لطفا بعد نماز صبح دستتون بذارید رو شکمتون و یس رو بخونید برای حفظ جنین

و صلوات فاطمیه 

تا ی ماه دیگه ک من میزام نمیخام خبر بد دیگه ای بشنوم😔

و برای همدیگه هم دعا کنیم مخصوصا قدر ک میخونیم از طرف همه ویبکی ها هدیه کنیم ب فاطمه زهرا🌻

سلام دوستای گلم صبح همگی بخیر  یه سوال داشتم درد سینه تا چه حدش عادیه؟ من دیگه از دردش کلافه ش ...

سلام. تو بارداری پسرم سینه هام خیلی دردناک بودن . متورم و سنگین و دردناک. ولی برا دخترم اصلا

. بخاطر هورموناست. طبیعیه. ولی اگر خیلی اذیت میشین باز یه مشورت بگیرین با دکترتون

سلام دوستان این پیامی که از خودم ریپلای کردم مال ۱۳روز پیشه... متاسفانه همون شبی که این پیام گذاشتم ...

ای وووووای .......  

عزیزممممممممممم

چقققدر ناراحت شدم  

خدا بهتون صبر بده ان شاءالله

چرا این اتفاق افتاد؟؟؟؟؟ دلیلش چی بود؟؟؟ کدوم بیمارستان رفتی؟

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.

عزیز دلم 😭 تسلیت بهت میگم ان شا الله خدا بهت آرامش بده و به موقعش یه نینی سالم و صالح بذاره تو بغلت. آفرین بهت که همت کردی خاطره ات رو تعریف کردی ممنونم ازت. اگر فرصت کردی میگی چجور جفتی داشتی؟

فک میکردم فقط خودمم که حال روحیم ریخته بهم ولی میبینم تنها نیستم پس طبیعی شاید بخاطر بارداری و هم ب ...

یکی از دلایلی که ویبکی ها میریزن بهم نبود حمایت عاطفیه.  به شخصه من یه تنه با همه خونواده خودم و شوهرم جنگیدم. و همش هم این جمله ی "این همه سختی میکشی اخرش هم سزارین میشی" میشنیدم. ولی سپردم به خدا. چله زیارت عاشورا برداشته بودم و اتفاقی روز چهلم زایمان کردم. 

ازین استرس داریم که نکنه حرفشون راست بشه

اگه برا بچه اتفاقی بیوفته خودم نمی بخشم

نکنه از لجاجته

و هزارتا فکر مسخره ی دیگه 

واقعا توکل سخت میشه و باید ایمان آمنین داشت تا کم نیاریم

بچه ها من تاپیک ک برگشتم عقب دیدم بعد خبر بدی ک از اون مامان ویبک۲ و مرگ نوزادشون تو گروه شنیدیم کاربر زی۷۷ خیلی استرس بهشون وارد شد و ... ممکن بعد اون کلی فکرای بد کرده باشن و انرژی منفی اون قضیه اینجوری خودش نشون داده؟😔

پناه بر خدا

آره عزیزم منم خیلی دوست داشتم طبیعی باشه واسه همین سعی و تلاش بیهوده زیاد کردم اما آخرش نه تنها طبیع ...

اینی که میخوام بگم برای دلداری نیست. به نظرم میاد تلاش اضافی نکردی. چون خیلی ها این کارارو انجام دادن و منی که ندادم از روی ترکیبی از مشغله و تنبلی بوده. اما الآن بدن خودت رو بهتر شناختی و میدونی تا نزدیکای زایمان (شاید هم کلا) ان شا الله نیازی به این چیزا نداری. ان شا الله موفق میشی خوشحالم که دلت روشنه ❤