2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733798 بازدید | 90148 پست
سلام عزیزم. شما ویبک شدین؟ خانم فخار فعلا نمیذارن ویبک انجام بدن متاسفانه

سلام . نه من طبیعی بودم

چرا خانم فخار رو نمیزارن ویبک انجام بده ؟؟؟ مگه جریان مشکل داری پیش اومده ؟ یا کلا خودشون تصمیم گرفتن انجام ندن ؟

ببین بجز فخار ... نرگس رنجبر ( ماما ) هم انجام میده الان با منشی اش تماس گرفتم و پرسیدم گفت انجام دادن قبلا باید برید مطبشون . خواستی شماره منشی اش رو بزارم تلفنی خودت صحبت کن . شماره خودش هم دارم اگر زنگ بزنی جواب میده

من زایمان طبیعی ام با نرگس رنجبر بود و راضی بودم . 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تقریبا دیگه قید رفتن رو دارم میزنم... با اینکه خیلی برام سخته ولی دارم راضی میشم... منتها از نماز صب ...

صفاجون ناراحت شدم 

پاشو برو بیمارستان یه سونو اورژانسی بده 

مگه فعالیتی داشتی که به خونریزی بیفتی 

خونریزی با لکه بینی فرق داره 

درد هم داری صفا؟؟؟

سلام . نه من طبیعی بودم چرا خانم فخار رو نمیزارن ویبک انجام بده ؟؟؟ مگه جریان مشکل داری پیش اومده ؟ ...

عزیزم توی صفحه ۴۲۶۸ همین تاپیک یه پست گذاشتم و کامل راجع به این مساله توضیح دادم. بی زحمت بخونش

ممنون از لطفت عزیزم. لطف میکنی اگر شماره منشیشون رو برام بفرستی. اطلاع داشتم که خانم رنجبر هم قبلا انجام دادن، منتها شنیدم که تبحر و صبر و تجربه خانم فخار خیلی بیشتر هست. تعداد ویبک هایی که انجام دادن خیلی زیاد بوده تا الان. بخاطر اعتقاد و صبری که دارن خیلی برای موردشون وقت میذارن و همه تلاششون رو میکنن که کیسشون بتونن ویبک کنن. بخاطر همین میخواستم ایشون عامل زایمانم باشن.

الان یکی تا دکتر هم هستن که ویبک قبول میکنن، اما انقدر وقت نمیذارن و دلسوزی به خرج نمیدن.

شما کدوم بیمارستان زایمان کردین؟ یعنی عامل زایمانتون خانم رنجبر بودن یا به عنوان مامای همراه کنارتون بودن؟

از طرفی خیلی خوبه ولی راستش هم بخاطر اینکه ویبکم هم اینکه نمیدونم شرایط چطور پیش میاد ترجیح میدم واس ...

سلام عزیزم

حالت خوبه؟ فکر کنم سه هفته بود نی نی سایت نیومده بودم تا اینکه دم صبح خوابت رو دیدم که زایمان کردی

اومدم نی نی سایت تیکرت رو دیدم ۲ روز باقی مونده... 

کلی صفحه اومدم ببینم خبری ازت هست یا نه

خوبی؟ چی شدی؟ زایمان کردی؟

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‌ وَ نِعْمَ النَّصیرُ
عزیزم توی صفحه ۴۲۶۸ همین تاپیک یه پست گذاشتم و کامل راجع به این مساله توضیح دادم. بی زحمت بخونش ...

خوندم چه قدر بد 

شماره خانم نرگس رنجبر 

۰۹۱۷۷۰۷۹۳۳۴

منشی شون 

۰۹۱۷۶۰۱۹۳۳۴

من بیمارستان میرحسینی بودم

کلا عامل زابمان خودشون بود ایشون مامای همراه نمیشن 

سلام عزیزم حالت خوبه؟ فکر کنم سه هفته بود نی نی سایت نیومده بودم تا اینکه دم صبح خوابت رو دیدم که ز ...

سلام به روی ماهت خوبی؟ فاطمه ضحی خوبه؟ سومین نفری هستی که امروز گفتی خواب زایمانم دیدی😊❤ کیسه آبم نشتی کرد بالام جان منتظر شروع دردام ۱۲ به بعد خانم صابریان گفت برم بیمارستان ولی ترجیح میدم تا دردا جدی نشده نرم

خودت چطوری؟ نی نی خوبه؟ 

چی از این بهتر؟!😅😅 نگران‌نباش... بسپر به حضرت رقیه(س) ان شاءالله بهترین خاطره ی زندگیت بشه🥰

بآلام جان کیسه آبم نشتی کرد ساعت ۸ شب.... دردام ولی نه جدی هست نه منظم همون دردای کمر و زیر دله.... چه کنم؟

سلام به روی ماهت خوبی؟ فاطمه ضحی خوبه؟ سومین نفری هستی که امروز گفتی خواب زایمانم دیدی😊❤ کیسه آبم ن ...

ما خوبیم شکر خدا، فاطمه ضحی هم ی مشکلی پیش اومده براش، خیلی محتاج دعای خیرت هستیم...

نی نی هم خوبه الحمدالله😍😍 سلفری انجام دادم،. دو تا سونوی دیگه هم رفتم خداروشکر همه چی اوکی بود. خطای سونوگرافی اولی بود اون همه ما رو تو استرس انداخت

راستی دارم دختر دار میشم دوباره😍😍

ان شاءالله فردا این موقع نی نی صحیح و سلامت تو بغلته عزیزدلم

برات ی زایمان راحت و سریع، با کمترین دردسر آرزومندم

تو‌ اون لحظه ها و حال ناب، برای سلامتی فاطمه خیلی دعا کن🙏🏻♥️

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‌ وَ نِعْمَ النَّصیرُ
ما خوبیم شکر خدا، فاطمه ضحی هم ی مشکلی پیش اومده براش، خیلی محتاج دعای خیرت هستیم... نی نی هم خوبه ...

ای جان 🥰 مبارک باشه الهی به سلامت دنیا بیاد. الحمدالله که همه چی بخیر گذشت❤ دختر گلمون چی شده نگران شدم، جشم حتما دعا میکنم زودتر عافیت و سلامتی باشه براش ان شاءالله 😘

ای جان 🥰 مبارک باشه الهی به سلامت دنیا بیاد. الحمدالله که همه چی بخیر گذشت❤ دختر گلمون چی شده نگران ...

عزیزم دعا میکنم به راحتی زایمان کنی 

موقع زایمانت ماروهم فراموش نکن 🤗

خیلی التماس دعا دارم

سلام،من تازه وارد هفته ۳۸ شدم،از غروب زیر شکمم یهو درد میگیره،طوریکه فقط وقتی میرم دستشویی آروم میشم،بعد دوباره همینطوره،به نظرتون اینا دردهای زایمانه؟؟؟حتی در حالت عادی هم میشینم درد دارم.