2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733839 بازدید | 90151 پست
سلام عزیز شما سونو داپلر دادی؟ با بررسی داپلر شریان ها گفتن خونرسانی خوب نیست؟ یا صرفا به خاطر وزن ...

راستی رستا جان نگفتی این شیاف گل مغربی و دمنوشهایی ک گفتین باعث زایمان زودتر از موعد نمیشه...اصن دوس ندارم زودتر از موعد زایمان کنم دوس دارم تا جاییکه میشه بچم وزن بگیره

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

خداروشکر استراحت خیلی مهمه تا زمان زایمان جز سجده های طولانی و خم شدن به جلو فعالیت دیگه ای نداشته ...

فقط از یه چیزی میترسم رستا.... دفعه قبل تا ۴ سانت طول کشید ولی بعدش دو ساعته فول شدم نگرانم یهو سریع همه چی پیش بره به بیمارستان نرسم😅

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون که تو ذهن میمونه😇 راستی کمردردت خوب شد؟ من این ده روز کمی خیاطی کردم کمردردای بارداریم برگ ...

ببین خیاطی می کنی متوجه گذر زمان نمیشی مخصوصا این که اگه علاقه داشته باشی

باید زیاد بینش بلند شی واقعا به کمر آدم فشار میاد

آره عزیزم

اون درد وحشتناک که باعث میشد صبحا مثل عنکبوت راه برم از بین رفت خداروشکرررر   چه درد بدی بود😩

تا امروز خوب بودم ، که چندروز پیش یه عزیزی زنگ زد میخواد بیاد خونمون، خداروشکر که مهمونای من همه راه دورن، چند روزقبل تر خبر میدن🙄 وقت دارم این خونه ی ترکیده رو تمیز کنم ... امروز کمد تشکارو ریختم روی چندتاشون رو هم شستم دوختم دوباره گذاشتم سرجاشون یه عالمه کار کردم

الان به بنایی فکر می کنم🥲😆 میگم این کنده کاری هارو درست کنیم به نقاشی به تعویض اسباب و وسایل.... یعنی خونه ی همه ی بچه زیاد دارا همینه؟؟ یا ماخیلی آزادی دادیم؟؟ 🤔

امروز خیلی فشار اومد رگ سیاتیکم گرفته افتضاح درد میگیره...دردای بارداریم زنده شده، میگم چقدر وحشتناک بوده هاااا..چطوری من تحمل کردم

ای بابا رستا جان

دیگه استراحت نمیشه کرد واقعا

هورمونای زایمان بیچاره ها فرصت جولان پیدا نکردن، اوضاع مارو دیدن رخت بربستن

الحمدلله

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....
اون که تو ذهن میمونه😇 راستی کمردردت خوب شد؟ من این ده روز کمی خیاطی کردم کمردردای بارداریم برگ ...

راستی رستاجان یه چیزی

این بنده خدا که میخواد بیاد خونمون یکی از دوستانمه، باردارم هست هفته ی ۲۰

یه زایمان طبیعی داشته، منتها برغم این که خیلی زایمانش سریع و پیش رونده بوده، خیلی پارگی داشته

...بنده خدا میگه تا مقعدم پاره شده بوده و بخیه زدن

طفلک میگفت انقدر طول می کشید بخیه زدنشون که بهشون گفتم میخواین باچرخ خیاطی بدوزین😅

دوماه طول کشیده بوده خوب بشه

پزشکش بهش نامه داده بوده که پارگی درجه ۳داشته، و برای زایمان بعدیش میتونه اجازه سزارین بگیره

حالا الان یه مقدار تردید داره درمورد نحوه ی زایمانش، با من مشورت میکرد میگفت چی کار کنم....  بیمارستان محب یاس زایمان کرده بوده

هفته ی ۳۹ یه روز که وقت دکتر داشته رفته بیمارستان، معاینه شده بهش گفتن تو چطور هنوز اینجا راست راست داری میچرخی، دهانه ۴سانت بازه باید اورژانسی بستری بشی!!!

هیچی دیگه خوابوندنش منتها تا صبح این درد نداشته تا این که میگه زمزمه ی ماماهارو شنیدم که میگفتن این پیشرفت نداره و اینا..‌.حالا نمیدونم این بین چی شد

تا این که ۴۵ دقیقه درد شدید می کشه و بچه به دنیا میاد... ازش پرسیدم برش زدن؟ گفت نمیدونم نفهمیدم 

گفتم چند تازور زدی اصلا گفتن زور بزن یا نه؟؟، گفت نه نگفتن فقط شکممو فشار میدادن!!

حالا میخواد دلیل این پارگی زیادش رو بدونه آیا از ناکارآمدی پزشک و ماما بوده، یا از شرایط بچه و چیزای دیگه؟؟؟؟

به نظرت چی میتونه باشه؟؟

البته این بیمارستان اون موقع کارآموز داشته

من خودم فکر می کنم کار خرابی ماماها بوده

الان هی خودشو آروم میکنه میگه فوق فوقش یخواد مثل قبلی بشه که من خودمو براش آماده می کنم

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....
عزیزم سونو داپلر دادم هم نشون دکتر دادم هم ماما خداروشکر هیچکدوم نگفتن شریانهای بچه مشکل داره دکترم ...

منم سر بارداری اول فکر میکردم مقاومت شریانی یعنی حتما بچه به خطر می افته

ولی بعدها فهمیدم خیلی ها با وضعیت بدتر از من طبیعی زایمان کردن... اما تحت مراقبت

فعلا عکسشو بفرست ببینم اصلا مقاومت دارن یا صرف ریز بودن بچه میگن خونرسانی خوب نیست!

فقط از یه چیزی میترسم رستا.... دفعه قبل تا ۴ سانت طول کشید ولی بعدش دو ساعته فول شدم نگرانم یهو سریع ...

چی از این بهتر؟!😅😅

نگران‌نباش... بسپر به حضرت رقیه(س)

ان شاءالله بهترین خاطره ی زندگیت بشه🥰

ببین خیاطی می کنی متوجه گذر زمان نمیشی مخصوصا این که اگه علاقه داشته باشی باید زیاد بینش بلند شی وا ...

فکر میکردم فقط خونه من موشک خورده😁

خداروشکر که هستی😂

منم قبل خیاطی افتادم به جون آشپزخونه و گلخونه و اتاقا که از تمیزیشون فارغ بشم ، ان‌شاءالله بعد اربعین اتاقا رو نقاشی کنیم و دستی به پذیرایی بکشیم! 

به دیوارا نگاه میکنم از زندگی سیر میشم. وضعیت خونه طوریه که در بهترین و تمیزترین حالت ممکنم روم نمیشه کسی رو راه بدم🤦‍♀️

رویه چرمی مبلا رو کندن باید مبل جدید بخریم. کشوهای میز تلوزیونو شکستن... کشوی دراور... وضعیت پرده ها😶‍🌫️

ظرفامون که دیگه تموم شده🤣🤣

خلاصه باید یه خرج اساسی کنیم تا رومون بشه به کسی سلام بدیم😅

حالا کارات تموم شد؟

با نوزاد یه ماهه و ۲ بچه ی قد و نیم قد چطور به خونه رسیدی؟!🤕

راستی رستاجان یه چیزی این بنده خدا که میخواد بیاد خونمون یکی از دوستانمه، باردارم هست هفته ی ۲۰ یه ...

وزن بچه و سایز دور سرش چقدر بوده؟!

بعد زایمانش از بخیه ها درست مراقبت کرده؟ 

چن تا بخیه خورده؟ 

متوجه نشده برش زدن یا خودش دچار پارگی شده؟

اصلا نگران بخیه نباشه. از ماه ۸ پرینه رو ماساژ بده. و به دکترش بسپره که در صورت لزوم به برش، واسش کج برش بزنن. که دوباره از پرینه دچار پارگی نشه

اگه یبوست هم داره قبل زایمان درمان کنه

زایمان دوم اگه بخیه بخوره مثل زایمان اول اصلا اذیت نمیشه چون عصب پوست از قبل برش خورده

بعدشم..‌. به خاطر تجربه زایمان و شل شدن عضلات کف لگن کمترم بخیه میخوره

...

الان نمیدونم چرا خیلی از بیمارستانای دولتی و خصوصی جای برش کج، قسمت پرینه رو برش میزنن! درسته پوستش نازکتره و زودتر جوش میخوره. اما به همون اندازه م حین دفع بهش فشار میاد و در صورت یبوست دیرتر جوش میخوره! نشستنم سخته‌

پسرم بستری بود، چن مادر طبیعی زایمان کرده بودن همه این مدلی برش خورده بودن

البته قسمت پرینه چون نازکه اگه حین تولد نیاز به برش باشه و دکتر برش کج نزنه، فورا دچار پارگی میشه

اگه قبلش برش کج نزدن و با فشار زیاد شکم بچه دنیا اومده، بله... ممکنه همون فشار ناگهانی باعث پارگی زیاد شده باشه

معمولا وقتی که نوزاد و مخصوصا دور سرش بزرگه ، پارگی زیاد میشه

یا زمانی که بچه بالاس و با زور و فشار و... پایین میاد

یه علتشم زور زدن بیش از حد حین زایمانه

خشک بودن و عدم انعطاف پوست هم تاثیر داره

با این حال... درد بخیه طبیعی هرقدرم زیاد و سخت باشه، در برابر درد بخیه های سزارین یه شوخیه😁

وزن بچه و سایز دور سرش چقدر بوده؟! بعد زایمانش از بخیه ها درست مراقبت کرده؟  چن تا بخیه خورده ...

به نظرتون خودش حین زایمان دچار پارگی بشه بهتره یا خودشون برش بزنن ؟؟

من ماما که زایمانم رو انجام داد گفت من برش نمیزنم میزارم پارگی خودش صورت بگیره 

میخوام بدونم کدام بهتره 

منم سر بارداری اول فکر میکردم مقاومت شریانی یعنی حتما بچه به خطر می افته ولی بعدها فهمیدم خیلی ها ب ...

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

منم سر بارداری اول فکر میکردم مقاومت شریانی یعنی حتما بچه به خطر می افته ولی بعدها فهمیدم خیلی ها ب ...

نه . نگران‌نباش

سلام رستاجان عکسارو برات فرستادم فقط خداکنه باز بشه برات