2777
2789
عنوان

نمیدونم عفونته زنانه هست یا چی

84 بازدید | 5 پست

من پریود شدم بعد پریودم یه هفته ست ک لکه بینی دارم اولش نداشتم یهو شروع شد بخصوص زمان تخمک گذاری و حس میکنم عفونت دارم نمیدونم عفونته یا چی بخدا دارم دیوونه میشم سونو فروردین دادم چیزی نبود 

کاربری دست دو نفر

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مصرف نیکردم گذاشتم کنار

بخاطر همونه احتمالا منم مصرف میکنم عوارض زیاد دارن مصرف کردنشون ی دردسر داره نکردنشونم ی دردسر دیگه

ولی بازم پزشک غدد یا زنان در میون بذارین

امّیدِ رهایی نیست، وقتی همه دیواریم ...
مصرف نیکردم گذاشتم کنار

ممکنه بخاطر اون باشه لکه بینی حین تخمک گذاری بعید میدونم عفونت باشه عفونت داشته باشید حتما دچار خارش یا سوزش میشید ولی اگه ادامه داشت به متخصص مراجعه کنید

ممکنه بخاطر اون باشه لکه بینی حین تخمک گذاری بعید میدونم عفونت باشه عفونت داشته باشید حتما دچار خارش ...

ندارم دیگه موندم چیکار کنم تو پروسه اینکه پریودیم تموم شد مخمر ابجو خوردم چند روز بعدش دیگه شروع شده 

کاربری دست دو نفر