2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733839 بازدید | 90151 پست
منم سر بارداری اول فکر میکردم مقاومت شریانی یعنی حتما بچه به خطر می افته ولی بعدها فهمیدم خیلی ها ب ...

https://s6.uupload.ir/files/20230819_102004_ak19.jpg

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

سلام آره عزیز. عکسشو بذار

https://s6.uupload.ir/files/20230819_101326_cd60.jpg

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم سر بارداری اول فکر میکردم مقاومت شریانی یعنی حتما بچه به خطر می افته ولی بعدها فهمیدم خیلی ها ب ...

https://s6.uupload.ir/files/20230819_105026_eojg.jpg

مشهد که خیلی دوره. رفتن تا اون جا خودش ریسکه شهرای نزدیکتون چی؟! رادیولوژیست خانوم ندارن؟ ان شاءال ...

شیاف خارجی فکر کنم دیگه نیست ، بازم شما بگردین ببینین پیدا میکنین 

من فقط یکی که تحت لیسانس آلمان بود به زور از هلال احمر پیدا کردم که اونم به بدنم نساخت انداختمش دور ،خیلی هم گرون بود😕

همین ایرانی خودمون خیلی سازگاری داره با بدنم

دله دیگه... با عشق پر میکشه😭... همین که نیت کردی، زیارتو واست نوشتن... مواظب این بچه باش که مثل من ...

نه عزیزم خودتو ناراحت نکن 🤗

جنینی که نخواد بمونه و مشکل داشته باشه تو هزارجور قرص و شیاف استفاده کن و استراحت کنی بازم میوفته

من سه بار تجربشو داشتم ، با کلی شیاف و آمپول و استراحت مطلق که همش درازکش بودم بازم  به خونریزی میوفتادم و سقط میشد

حالا مورد هم داریم طرف با خونریزی و کلی وجه ووجه کردن و اینطرف و اونطرف رفتن آخر بچش سالم بدنیا میاد

فقط از یه چیزی میترسم رستا.... دفعه قبل تا ۴ سانت طول کشید ولی بعدش دو ساعته فول شدم نگرانم یهو سریع ...

اشکال نداره میشی مثل مامانم😂😅✋

مامانم سر من که باردار بود و من اینقدر عجله داشتم دیگه بنده خدا به بیمارستان نکشید من توی خونه بدنیا اومدم😁😁

اشکال نداره میشی مثل مامانم😂😅✋ مامانم سر من که باردار بود و من اینقدر عجله داشتم دیگه بنده خدا به ...

از طرفی خیلی خوبه ولی راستش هم بخاطر اینکه ویبکم هم اینکه نمیدونم شرایط چطور پیش میاد ترجیح میدم واسه زایمان بیمارستان باشم که هرجور امکاناتی واسه شرایط خاص هست، دل و جرات زایمان تو خونه اصلا ندارم😁

عزیز طرز تهیه کاچی رو میزاری لطفا

بآلام جان ببخشید پیام شما اصلا یادم رفت جواب بدم!

آرد گندم تفت میدم تا رنگش عوض بشه و بوی خامیش گرفته بشه برای یه پیمانه آرد(لیوان دسته دار فرانسوی سر خالی) یه قاشق غذاخوری قاووت ۴۰ گیاه میزنم روغن زرد گاوی اضافه میکنم مقدار روغنی که من میزنم برای کاچی بعد زایمان زیاده یکم آرد و روغن باهم تفت میخورن بعدش آب اضافه میکنم. بعضیا شکر یا نبات با آب مخلوط میکنن شهد درست میشه اونو میریزن. مقدار شلی و سفتی کاچی بستگی به آبی داره که میریزی و اون مقدار روغن من معمولا ۵ یا ۶ برابر مقدار آرد آب میریزم سفت دوست ندارم مثل حلوا.... زیرش کم میکنم که حدود یه ربع بپزه. خاموش که کردم شیره انگور اضافه میکنم و پودر ۴ مغز.

حالا بعضیا ادویه های مختلف میزنن من چون قاووتو میریزم دیگه ادویه دیگه نمیزنم

مشهد که خیلی دوره. رفتن تا اون جا خودش ریسکه شهرای نزدیکتون چی؟! رادیولوژیست خانوم ندارن؟ ان شاءال ...

فردا از یه دکتر وقت گرفتم که البته امیدی بهش ندارم هویجوری الکی برای دلخوشی میرم پیشش.

امروز هم پیامکی با خانم صابریان حرف زدم. غی  از استراحت هیچ چیز دیگه نگفتن. 

ما تا مشهد ۶ ساعت راه داریم. مادرشوهرم اینا اونجا هستن. نخوام اونجا برم دیگه جایی نیست. یا باید برم شهر خودم اصفهان که دورتره و ۸ ساعت راهه یا مشهد...

فعلا که تصمیم به استراحت دارم. 

چندتا مقاله خوندم که خیلی صریح نوشته بود شیاف هیچ تاثیری در درمان هماتوم نداره. 

با خانم دکتر موحد هم مشورت کردم. ایشونم گفتن از نظر طب نوین فقط استراحت درمانشه. یه چندتا هم تدابیر طب سنتی رو گفتن..

فعلا صبر تنها کاریه که ازم برمیاد...

برای حمایت از وی‌بک و رفع موانع زایمان طبیعی بعد از سزارین در کشور لطفا کلیک کنید و حمایت کنید:  https://www.farsnews.ir/my/c/98954
من اومدم یه خبر خوب برای یزدی های تاپیک داشته باشم....اون خبر خوب اینه که بیمارستان مجیبیان مجهز به ...

سلام

ممنون از لطفتون. اینطور که من از ماماها پرسیدم و تحقیق کردم خانم مجیبیان ویبک ۱ فقط قبول میکنن اونم خیلی به سختی، خانم سلطان پور هم همینطور و هردو هم مجیبیان هستن که کلا سمت سزارین هست ظاهرا، نمیدونم تا چه حد اطلاعاتم صحیح باشه ولی من از دکترها و ماماهای اینجا ناامید شدم راستش و چون ۲بار سزارین شدم واقعا میترسم بازم مثل سری قبل من رو تا آخر بکشونن و بعد نذارن...

کاش میتونستم بیام تهران 

الحمدلله علی کل حال...
دله دیگه... با عشق پر میکشه😭... همین که نیت کردی، زیارتو واست نوشتن... مواظب این بچه باش که مثل من ...

تقریبا دیگه قید رفتن رو دارم میزنم... با اینکه خیلی برام سخته ولی دارم راضی میشم... منتها از نماز صبح تا حالا خونریزیم شدت گرفته. دیگه لکه و قهوه ای و اینا نیست. خون قرمز و گرمه... البته روون نیست که خودش بیرون بیاد ولی مثل قبل هم نیست....

چی کار کنم؟

برای حمایت از وی‌بک و رفع موانع زایمان طبیعی بعد از سزارین در کشور لطفا کلیک کنید و حمایت کنید:  https://www.farsnews.ir/my/c/98954