2777
2789
عزیزم داره شبها میخوابه  رسما اونجا منتظره 🤦‍♀️💔 از عشوه  گلایه نون  تولدم میگیرن ...

منم همبنطور 

این خانم  اومده پرستار بشه نه عاشق بشه 

بعدشم  عاشق شدی   دیگه  چیه بزه ب اون اقا بگه 

ب خدا ابروریزی بزرگی میشه و از شرکت هم اخراج میشه

همین هم از دست میده

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والاهیچ مردی ندیدم  اینقدسفت باشه  اینا فقط توی داستانهاست  مردو اینقدمحجوب ؟؟ ح ...

من که نمیدونم تو زندگیشون کسی هست یا نیست ولی فعلا چیزی ندیدم خیلی ام ایشون خجالتی و سر به زیر هستن اصلا از این مردای پررو که سریع با هر کی میریزن رو هم نیست 

تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی از نسل خاکی ها خودت را جدا دیدی
چی بگم. وقتی اون هیچی نشون نمیده یکم سخت میشه

خب من بهش بگم از احساسی که نسبت بهش دارم؟؟مثلا تو یه پیام؟ اگه بگه نه منم از فکرش میام بیرون اما کارم و نمیخوام از دست بدم اصلا چون هم حقوق خوبی داره د هم خیلی راضی ام از شرایط کاریم 

این داستان کاربری خودم نیست دیگه خیلی هندی شده ضمن اینکه یک نگاه به محتوای تاپیکهای گذشته شون بندازی چند تا در میون یکیش غیر واقعی بنظر میاد 

پر بازدید شدن هم شد دغدغه ؟! خوش به حالتون 🤦

به طور مبهمی آرزوی زمین لرزه یا صاعقه آسمانی داشتم تا بتوانم در دنیای آرام و روشنی به دنیا بیایم 
اووووف     این  ماجرا  ته خوبی نداره   اگرم  زنش بشی مطمئن باش خانواد ...

اتفاقا من بشدت از کارم راضی از حقوقم خیلی راضی ام از شرایطم و واقعا بت پول این کار نیاز دارم مگه کار پیدا کردن اونم با حقوق خوب به این راحتی گیر میاد اصلا اونم با امکانات رفاهی 

خب من بهش بگم از احساسی که نسبت بهش دارم؟؟مثلا تو یه پیام؟ اگه بگه نه منم از فکرش میام بیرون اما کار ...

عشق وعاشقی روول کن ..پول روازدست بدی عشق وعاشقی کلااااا یادت میره 

اون بایدپاپیش بزاره 

تجربه نشون داده مردبایدبیشترمشتاق وعاشق باشه

لطفا هیچکس درخواست دوستی نده 
اتفاقا من بشدت از کارم راضی از حقوقم خیلی راضی ام از شرایطم و واقعا بت پول این کار نیاز دارم مگه کار ...

اخه تهش بی ابروییه 

مطمئن باش مردی که   بعد سه سال هنوز نکاه هیچ زنی نمیکنه 

و هیچ زنی رو ب خونش راه نداده مطمئن باش نگاهِ پرستار  بچش هم نمیکنه 

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫

حس میکنم اون آقا هیچوقت ازدواج نمیکنه و حتی ب روح زنشم متعهده🥲🥹💖

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚