2777
2789
عنوان

از وقتی واکسن کرونا زدم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1290 بازدید | 83 پست
میشه سوال منو جواب بدین چرا بعد واکسن ،اکثرا وقتی بچه دار میشن یا بچه ناقصه یا قلبش تشکیل نشده،یا زا ...

خب قبل واکسن نبود اینا؟

ایا مطالعاتی وجود داره که نرخ بروز اینها رو قبل و بعد واکسن بررسی کرده باشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله که رو نوزادان تأثیر گذاشت ژن های جهش یافته

خب این از همون اظهارنظرهای بی پایه و اساسه.

دوست عزیز این چیزی که شما میگین یعنیروی ژنها! بخاطر اثر بزاره یعنی ما حداقل یه بیستسالی تحقیقات کردیم. هر انسان حدود 5000تاژن داره. دونه به دونه بررسی کردنشون و بررسی اینکه واکسن روی هرکدوم ایا تغییرات خاصی داشته یا نه، به عمر من یکی کفاف نمیده.

میگم دیگه.متاسفانه باد گرفتن یچیزی میگن فقط. وگرنه بدون دلیل و مستندات معتبر ، همه چیز رو میشه ادعا ...

بدن من تو عذاب اینو چیکارکنم و مسکن کیسه اب گرم ارامبخش وینامین ای مصرف کردم هیچکدوم جواب گو نبود یه مدت خیلی بد دردمیکردا الان بازبهتره ولی سوزش های خیلی بدی داره یکی ازسینه هام ومن همیشه نگرانم بیش از۵تومن دکترسونو اینا خرج کردم فعلا رفع نشده دکترهم دکترهای بنام بوده همشون 

بدن من تو عذاب اینو چیکارکنم و مسکن کیسه اب گرم ارامبخش وینامین ای مصرف کردم هیچکدوم جواب گو نبود یه ...

من متخصص زنان نیستم و نظر خاصی ندارم. ولی کپسول گل مغربی شنیدم  برای موارد مشابه شما خوب بوده. به دکترت بگو، اگر تجویز کرد بخور.

استرست زیاد نیست؟

خب قبل واکسن نبود اینا؟ ایا مطالعاتی وجود داره که نرخ بروز اینها رو قبل و بعد واکسن بررسی کرده باشه ...

چرا خانواده من قبل واکسن مریض نمیشدن،اما حالا یسره مریضن؟؟؟ایا مطالعاتی وجود داره مدرک لیسانس شما اثبات کنه؟ 

خانم این همه ادم دارن از عوارضش میگن خود پزشکها دنیاهم تایید کردن اونوقت شما اومدی با تو تیکه حرف کتابی داری منکر میشی

به نام خداوند رنگین کمان🌈🌈
عزیزم این چه مریضی که من الان چهار روزه گرفتم ویروسه یا کروناست؟ اطلاعی دارین شما که کرونا بازم شیوع ...

کرونا از بین نمیره که.

مثل انفولانزا هر پاییز یه شیوع مختصر پیدا میکنه ولی ان شاالله کشنده نیست. پزشک نیستم، بهتره به پزشک مراجعه کنید.

عفونت ریه به این راحتی نیست

چرا خانواده من قبل واکسن مریض نمیشدن،اما حالا یسره مریضن؟؟؟ایا مطالعاتی وجود داره مدرک لیسانس شما اث ...

من دکترم .

راجع به خاطرات لیسانسم نوشتم.

من نوشتم اگر قرار عوارضی باشه، باید نتیجه تحقیقات علمی معتبر باسه. نه حرفای خاله زنکی موقع صرف چای و میوه تو مهمونی.