2777
2789
عنوان

از وقتی واکسن کرونا زدم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1290 بازدید | 83 پست
پس چرا انتظار دارین پاسخ چیزی رو بدم که بقولتون نبودم و ندیدم؟سواد خواندن و نوشتن دارین، کامنت اولم ...

شماروسوادتون کارکنید تاهرچی به ذهنتون میرسه روکاغذنیاریددرموردواکسن استرازنکاسقوط سهامش میتونیدسرچ بزنید یکی ازدوستان خبرشوبالاترگذاشت 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شما با من هم رشته ای؟ نیستی؟پس چی واست سواله دوست عزیز

سوالم اینه من عوارض واکسن باتمام وجودم حس کردم اونم نه عوارض کم  چرامیگیدعوارض نداشت؟؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
گفتم دیگه، یا مستند علمی معتبر بگین ، میپذیرم وگرنه بقیش حرفای حاله زنکیه، که جواب نداره

کتاب فریب قرنو یه پزشک نوشته. تا دلت هم بخواد مدارک علمی داخلش آورده. هم چاپیش هست هم فایل pdf. اگه واقعا دنبال جوابی نه صحبت یه مشت تاجر و هوچی برو بخونش. 

کتاب فریب قرنو یه پزشک نوشته. تا دلت هم بخواد مدارک علمی داخلش آورده. هم چاپیش هست هم فایل pdf. اگه ...

والا ما مستندات علمی رو در مقالات علمی چاپ شده در  ژورنالهای معتبر علمی که توسط دانشمندان و محققان معتبر در دانشگاه های معتبر دنیا نوشته شده اند رو حساب میکنیم.

تازه همون مقالات باید کاملا از روش های درست و ثابت شده، استفاده کرده باشه.

بقیش واسه من مهملاته.

ژورنال معتبر مثل science direct. scopus.pubmed 

سوالم اینه من عوارض واکسن باتمام وجودم حس کردم اونم نه عوارض کم چرامیگیدعوارض نداشت؟؟

یبار دیگه کامنت اول این تاپیک رو با صدای بلند بخون و با خودت تکرار کن.

اگه یکی به علت حساسیت پنیسیلین ، بمیره.

پنیسیلین ممنوع میشه؟

خیر، چون یکنفر در بین ده میلیون نفر، حساسیت داده و بخاطر عوارضش فوت کرده. در واقع در حد مجازش، عوارض داشته.

ولی کسی هم نمیتونه بگه پنیسیلین عوارض نداره و کسی هم نمیتونه بگه چون ینفر مرده، پس استفاده از پنیسیلین اشتباهه.

درکش سخت نیست 

والا ما مستندات علمی رو در مقالات علمی چاپ شده در ژورنالهای معتبر علمی که توسط دانشمندان و محققان م ...

ببین این حرفا مثل اینه که گوشاتو بگیری بگی من هیچی نمی‌شنوم. حالا کل دنیا هم داد بزنن تو خودتو میزنی به نشنیدن. 

همین دکتره که نویسنده کتاب فریب قرنه اوایل کرونا از جیب خودش خرج کرد و با آزمایش متوجه شد از سطوح هیچکسی کرونا نمیگیره. میگفت حتی از قاشقی که بیماران کرونایی باهاش غذا خورده بودن نمونه گرفته بود. سعی هم کرد تحقیق‌شو ثبت کنه.

میدونی مسئولین بهداشت کشور چی بهش گفته بودن؟ 

کل دنیا نفهمیده فقط تو فهمیدی... 

بنده خدا بیخیال شد. آزمایشاتشو منتشر کرد توی اینستا و بعدا توی کتابش. 

فقط این نیست. بحث واکسن که میشه آدمایی ردش کردن که نه از فروش واکسن پولی به جیبشون میرفت نه از بیمار شدن و مرگ آدما. دکترهایی مثل دکتر خزائی یا دکتر اصلانی ذکریا. اینا برو ببین. جالبه هیچکدوم هم تحصیل‌کرده ایران نیستن. مثلا دکتر اصلانی ذکریا هنوز مرتب میره آمریکا و برمیگرده. توی یکی از همین نشریات معتبر علمی ایشون داوره. توی اینستا میتونی ببینی. 

مخلص کلام فکر نکن اون مجلات علمی خیلی شاخن. اینجور مجلات دست شرکت‌های داروسازی و واکسن‌سازیه نه دست آدمای معتبر. 

همین دکتر اصلانی ذکریا که گفتم داروه اون دوره ایمیلی که بهش داده بودن منتشر کرد که بهش گفته بودن اگه مقاله‌ای بر علیه واکسن براش ارسال شد هیچ پاسخی نده بهش تا منقضی بشه.