2777
2789
عنوان

از وقتی واکسن کرونا زدم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1290 بازدید | 83 پست
متابولیت های ثانویه ممکنه اثر طولانی مدت بذاره دوست عزیز . قطعا خودتون اینو میدونید. به عنوان یک دان ...

متابولیت ثانویه ؟ تا جایی که من یادمه به پروداکت های تولید شده توسط میکروارگانیزم میگن. نه واکنش ایمنی. البته حتی اگر واکنش های متقاطع هم داشته باشیم بنظرتون یه ریسرچ درست نمیخواد؟

من خودم واکسن نزدم نه به خاطر بحثای پیش اومده چون اون زمان دخترم کوچیک بود خودمم افسردگی داشتم وکلا ...

منم واکسنو نزدم، ولی خانوادم زدن و همسرمم آسترازنیکا زده. من خودم اصلا کرونارو نگرفتم. ولی خانواده ام ته هفته سرهفته یسره مریضن 

به نام خداوند رنگین کمان🌈🌈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم واکسنو نزدم، ولی خانوادم زدن و همسرمم آسترازنیکا زده. من خودم اصلا کرونارو نگرفتم. ولی خانواده ا ...

من شوهرمم نزده بود اصلااااا نگرفت حالا بابام که تا مرحله بعدش اعلام میشد از ترسش زود میرفت میزد بنده خدا همش مریض بود به منم میگفت تو بدنتم ضعیفه واکسنم نزدی میگیری میمیری😂😂😂

دو دوز فایزر زدم ، ۲ ساله یکسره سرماخورده ام 😑

اخه بهم ارتباطی ندارن. قرار نبود جروی س ماخوردگی تونو بگیره که.

ولی اگر زیاد سرمامیخوری،مکمل های تقویت ابمنی بخور.

میزان ویتامین دی رو هم چک کن

متابولیت ثانویه ؟ تا جایی که من یادمه به پروداکت های تولید شده توسط میکروارگانیزم میگن. نه واکنش ایم ...

میشه سوال منو جواب بدین چرا بعد واکسن ،اکثرا وقتی بچه دار میشن یا بچه ناقصه یا قلبش تشکیل نشده،یا زایمان زودرس.من پارسال زایمان کردم،کلا دوتا زایمان بود ۴تا سقط بخاطر اینک جنین قلب نداش

متابولیت ثانویه ؟ تا جایی که من یادمه به پروداکت های تولید شده توسط میکروارگانیزم میگن. نه واکنش ایم ...

عزیزم این چه مریضی که من الان چهار روزه گرفتم ویروسه یا کروناست؟ اطلاعی دارین شما که کرونا بازم شیوع پیدا کرده؟

هیچ علائمی ندارم جز اینکه حالِ گلو و ریه‌م شبیه زمانیه که کرونا دلتا گرفته بودم و ریه‌م درگیر شده بود، سرفه هام از گلو نیست، سرفه هام از قفسه سینه‌م میاد و گلوم یه طوریه،

گوگل زدم به نتیجه عفونت ریه رسیدم😔 فعلا این چند روزم بهتر نشدم اصلا😔

ژن ها وقتی وارد بدن موجود زنده بشن میتونن متابولیت ثانویه تولید کنن نمونه اش رو تو گیاهان تراریخته میتونیم ببینیم که متابولیت های ثانویه شون سرطان زا هستن و این مسئله توسط پزشکان و دانشمندان تایید شده . خیلی از دکتران میکروبیولوژی و ایمونولوژی کشورمون و حتی دنیا هم در مورد عوارض بلند مدت واکسن ها صحبت کردن.

بشقاب که آرایش مارا نتراشی ... ( اشرف حجت زاده! )😁 /// خدا یکی زن یکی بچه یکی یکی یکی 🥰 نه به تک فرزندی /// خوشگل خانومای زیر ۱۸ سال لطفاً کامنت های منو ریپلای نزنید من برای تبادل با بزرگسال ها میام سایت ❤️ /// اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
من شوهرمم نزده بود اصلااااا نگرفت حالا بابام که تا مرحله بعدش اعلام میشد از ترسش زود میرفت میزد بنده ...

منم حالا هی عذاب وجدان گرفتم،میگم کاش منم میزدم یه موقع خدای نکرده چیزی بهشون نشه من تنها بمونم🫤

حرفات کاملا حق درست ولی سینه من ازاون موقع که زدم درد میکنه دکترزنان جراح عمومی داخلی غدد رفتم همشون ...

میگم دیگه.متاسفانه باد گرفتن یچیزی میگن فقط.

وگرنه بدون دلیل و مستندات معتبر ، همه چیز رو میشه ادعا کرد.حتی ممکنه حق با پزشکتون باسه ولی وقتی رفرانس علمی وجود نداره،بنظرم ارزشی نداره

منم حالا هی عذاب وجدان گرفتم،میگم کاش منم میزدم یه موقع خدای نکرده چیزی بهشون نشه من تنها بمونم🫤

منم😂😂😂همش میگفتم وای نکنه واکسن نزنم کرونا بگیرم بمیرم حتما این سری میرم میزنم ولی باز مشغول بچه میشدم ودیگه یادم میرفت الان میگم خوب شد نزدم