2777
2789
سلام دوستان حالتون خوبه لطفا جو تاپیک رو بهم نریزین معصومه خانم نیومدنشون اصلا به اون دلیلی که شماه ...

عزیزم چیزی که شما میگی متاسفانه قانون کشور هست شما نگران نباش قانون اگه عوض بشه هیچکس به این احکام حتی فکر هم نمیکنه

بعدم من متوجه ربطش به مسأله شخصی یک انسان نشدم

من ناخن دارم مژه دارم نماز هم نمیخونم خب؟ چه ضرری به بقیه میزنه؟

هرکس هرجور دوست داره خدای خودش رو می‌پرسته 

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
عزیزم،میسه بیشتر و با جزئیاتش بگی،خرید از آنلاین شاپ رو که میگی،محصولاتش خارجیهپیج اینستا یا یاکانال ...

سلام عزیزم چند بار توضیح دادم که😂

ببین عشقم محصولات برندهای خارجی تا چند سال پیش ایران بود تا تحریم شد متاسفانه

الانم هست اما تقریبا به اندازه‌ی قیمت خودش روش سود میکشن که خب طبیعیه بغیر از اون اکثر برندهای آرایشی تو ایران پر شده کویت و دوبی هست این باعث شده که مردم بیشتر تمایل داشته باشن از سایت‌های خارجی خرید کنند 

میشه انلاین‌شاپ‌ها

اینجور خرید رو میشه همیشه انجام داد اما متاسفانه چون قیمت‌ها به دلار یورو و غیره هستند برای ما که تو ایرانیم سخت میشه بهترین زمان برای خرید آخر هر فصل هست که تخفیف آخر فصلی میخوره خود برند میاد تخفیف میزنه 

از اون بهتر که من هر سال خرید میکنم این یک هفته هست تقریبا از اول آخر تا ٩ آذر بیشتر تخفیف رو روی همه‌ی جنس‌ها شما میتونی ببینی از شکلات تا لباس حتی گوشی و لپ‌تاپ

آنلاین شاپ خیلی زیاد هست که اینکار رو انجام میدن هر کدوم هم یک کشور هستند من قبلا از ترکیه و دوبی می‌گرفتم بعد دیدم جنس یه برند که ترکیه شعبه داره از همون جنس تو اروپا یک پله ضعیف‌تر هست پس الان از انگلیس میگیرم

جایی که من میگیرم از یه گروهی هست به اسم تیتیش بریتیش که خودشون همه‌ی محصولات پر تخفیف رو می‌ذاره هم شما هر محصولی که بخوای بخری رو برای میفرستی می‌خره

حالا اینجا شما باید خودت محاسبه کنی ببینی چه محصولی از نظرت به‌صرفه هست

اول بگم همه‌ی محصولات از ایران کیفیت بهتر داره پس حتی اگه گرون‌هم باشه شما پول کیفیت رو میدی

اما خب چون بودجه‌ی ماها کمه دیگه انتخاب با خودمونه من هر سال برای این هفته پول میذارم کنار یه خرید کلی از لوازم آرایش و بهداشتی لباس کفش و کیف انجام میدم در طول سال دیگه خیلی نیاز به خرید ندارم مگه اینکه حالا از چیزی خوشم بیاد

یه مثال دقیق هم بزنم که کاملا متوجه بشی

پوما تخفیف داشت من یه کفش انتخاب کردم قسمت اصلی کفش ٧۵ پوند بود پوند الان ١٠۵ تومنه حدودا میشه ٧۵٠٠ حالا تخفیف داشت شده بود ٢٨ پوند یعنی دو میلیون و نهصد و چهل هزار تومن قیمت عالی

میرم سایز رو نگاه میکنم که همه‌ی برندها جدول سایز خودشون رو دارن ولی من سایز ۴٠ هست که توی انگلیس میشه سایز ۶.۵ انتخاب کردم به ادمین تیتیش بریتیش پیام دادم مدل و رنگ و سایز رو اعلام کردم بعد یکی از افراد تیمشون پیام میده که قیمت با پوند ١٠۵ تومن میشه ٢٩۴٠٠ شماره کارت برام می‌فرسته من این مبلغ رو واریز میکنم منتظر میمونم تا جنس برسه ایران

حدودا بین ١ تا ٣ ماه زمان هست که اکثر وقت‌ها اگه باربری بیاره ۴٠ روزه میرسه اگه با مسافر بیاد که یک هفته

جنس که رسید ایران دوباره به من پیام میدن عکس محصول رو روی ترازو میذارن که وزنش مشخص بشه به نسبت وزن محصول پول باربری حساب میشه هر کیلو جنس دو میلیون باربری داره

حالا الان من کفش خریدم نزدیک ٣ تومن یه تومن هم باربری درنظر میگیریم یه کفش برند خوب رو با ۴ تومن خریدم که تو ایران جنس ایرانی از این کفش گرون‌تر هست

بقیه محصولات هم به این صورت 

من تقریبا همه‌چی رو به این صورت خریدم تنها چیزی که به نظرم خیلی به صرفه نمیشه خرید شکلات هست چون وزنش بالاست باربری زیادی می‌گیره

از این گروه تیتیش بریتیش هم چندین بار خرید کردم که به دستم رسیده و خیلی راضی بودم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

صحیح هیچوقت ناپرهیزی نمیکردم اما خب خیلی دلم پیشش مونده بودو😆گول خوردمممرسی عزیزم لطف کردین🌷🙏🏻خب ...

عشقم اگه میخوای قسطی پرداخت کنی برو کفش رو حضوری از مغازه ببین امتحان کن خوشت اومد بیا از اسنپ‌پی خرید کن اینجوری علاوه بر تخفیف توی ۴ قسط میدی راحت

خانوما من ۱۳۰ میلیون نقدی دارم.۵۱ تومن هم از رسالت وام گرفتم قراره چندروز دیگه برام بریزن.ماشین رو ب ...

عزیز شرایط ثبت‌نام خودرو چیه؟

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 

سلام خانوم ها. من هروقت اینجا سوال پرسیدم شما عزیزان خیلی خوب راهنمایی کردین، الانم مشاوره میخوام 

ماشینم پراید هست مدل۸۶ بیرنگ، یکم ظاهری و باطنی خرج داره شاید ۱۵یا بیست تومن،، از پارسال تا الان با وام صدو بیست جمع کردم که قسمتیش هم ازکار کرد پسرم هست، شوهرم گفت ماشینو بفروشیم، صدو بیست تومنو بدیم سه تا سکه کامل و بفروشیم و ماشین بهتر مثلا تیبا یا ساینا بگیریم درحد مدل ۴۰۰ به بالا، ولی من دو دلم، چون قسمتی از پول و سکه ها از پسرم هست، با برادرم مشورت کردم میگه ماشینت خوبه به همون برس، امروز بردمش نمایشگاه که قرار بود با  تیبا چهارصد معامله کنیم نمایشگاهی گفت ماشینتو صدتومن برمیدارم😰 خیلی زد تو سرماشینم، بعد تیبارو گفت ۳۸۰تازه بردیمش کارشناسی گفت بیست سیتومن خرج داره، درحالی که بنکاه دار گفت ماشین بی خرجه، خلاصه گفتم فکرامو بکنم خبر میدم، من بیشتر دوست دارم خونه ی شهرستانمو که روستا هست بفروشم میشه پونصد تومن اینحا هم که حومه ی تهرانم در حد یک تومن به بالا خونه پیدا میشه، میتونم بدم اجاره چون الان خودم از محل کار همسرم خونه دادن اجاره نمیدیم. دلم اصلا نمیاد تمام سرمایه مو بدم برا ماشین و صفر بشم مخصوصا اینکه مقداری ازین سرمایه مال پسرمه و برا اینده ی خودش، دوس دارم جمع کنم. 

لطفا راهنمایی کنید نظراتونو بکین، بنظرتون صبر کنم چندماه دیگه و خونه رو عوض کنم؟ یا ماشین  ثبت نام کنم؟ 

سلام دوستای خوبم. همسرم از جایی وام گرفته بود و امروز تونستم حدود ۷۰ تومن تو حساب ویپادم بذارم. کسی میدونه چند روز باید بمونه و چند تومن میتونم وام بگیرم؟ من دنبال وام ۵۰ تومنیش هستم.

سلام خانوم ها. من هروقت اینجا سوال پرسیدم شما عزیزان خیلی خوب راهنمایی کردین، الانم مشاوره میخوام ما ...

سلام عزیزم اگر ماشینتون از نظر فنی مشکلی نداره به نظرم همون رو نگه دار و خونه حومه تهران بخر چون میگی پس انداز پسرت هم هست حیفه. بعدا خونه هم یک سرمایه ای میشه برای خودش. وقتی دیدی ماشینتون واقعا به مشکل فنی خوردی خونه ات رو بده رهن و با رهن خونه و پول ماشین الانتون یک ماشین بهتر بگیر. اینم برای این گفتم که الان برای خودتون خونه دارین و احتیاجی ندارین اونجا بشینید.

سلام خانوم ها. من هروقت اینجا سوال پرسیدم شما عزیزان خیلی خوب راهنمایی کردین، الانم مشاوره میخوام ما ...

عزیزم سرمایه پسرتون رو کاملا جدا کنین 

سلام دوستای خوبم. همسرم از جایی وام گرفته بود و امروز تونستم حدود ۷۰ تومن تو حساب ویپادم بذارم. کسی ...

عزیزم برای وام ۵۰ تومانی باید ۴۵ هزار سکه داشته باشید یعنی ۷۰ میلیون باید ۶۵ روز توی حساب باشه تا وام ۵۰ میلیونی براتون فعال شه به ازای هر ۱۰۰ هزار تومان یه سکه داده میشه

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 

سلام خوشگلای مهربون....ببخشید اگه کسی میدونه بی زحمت کمک کنه ...خانما از برگ چغندر چه استفاده ای میشه کرد ...عزیزی زحمت کشیدن چند کیلو برگ چغندر و چغندر دادن،نمیدونم از برگش چه استفاده ای میشه ،راستش روم نشد از بنده خدا بپرسم گفتم از شما بپرسم 

خونه شهرستان و سکه ها و ... رو جمع کنید حومه تهران خونه بخرید

پول رهنش هم بزارید روی خونه که بتونید خونه بهتری بخرید 

فعلا با همین ماشین بسازید 

در ضمن سرمایه پسرت رو‌ جدا کن ، نصف خونه رو به نامش بزن 

خودم همیشه پول های پسرم رو می گیرم براش ارز یا سکه می خرم ، تو یه پاکت جدا نگهداشتم اسمش هم نوشتم روش