2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خونه شهرستان و سکه ها و ... رو جمع کنید حومه تهران خونه بخریدپول رهنش هم بزارید روی خونه که بتونید خ ...

بله عزیزم حواسم هست پول، زحمت پسرم برای خودش بمونه، اکر برای خرید خونه به پولش دست بزنم، سعی میکنم از کارکرد خودمو شوهرم فورا برای پسرم بزارم کنار. 

ممنون گلم  اگر امسال بخوام خونه در حد یه تومن بگیرم، هشتصد میتونم جور کنم و دویست هم خونه رهن بشه تا سال اینده خونه رو باز رهن بیشتر بدیم، حالا امسال نشد سال دیگه انشالله خونه رو میگیرم

عزیزم سرمایه پسرتون رو کاملا جدا کنین

دلم نمیاد به سرمایه اون دست بزنم ولی اگر هم برداشتم، به عنوان قرض بهش نگاه میکنم و سعی میکنم فورا برکردونم 

مرسی عزیزم، نظرات همتون برام ارزشمنده 

سلام عزیزم چند بار توضیح دادم که😂ببین عشقم محصولات برندهای خارجی تا چند سال پیش ایران بود تا تحریم ...

ممنونم عزیزم،چقدر خوب و کامل توضیح دادی،

خوشبحالت همه اینچیزارو بلندی،

دو سال پیش کلی پوله لوازم آرایشی بهداشتی دادم،اصلا به دلم نبودن،دیگه بی خیالشون شدم

ایکاش شما یه تاپیک جدا بزنید،این اطلاعاتتون رو اونجا بزارین،آدم راحتره، اینجا ممکنه اعتراض کنن شما و کاربره یاس بیوتی،مریم کویین و بقیه دوستان

از اطلاعاتتون استفاده کنیم،چون اطلاعاتتون تو یه تاپبک میشه و هر کی هم سوالی داشته باشه ،ارجاع داده میشه به تاپیک شما

حداقل چیزی میخریم بدونیم که پولمون و دور نریختیم

ممنونم عزیزم،چقدر خوب و کامل توضیح دادی،خوشبحالت همه اینچیزارو بلندی،دو سال پیش کلی پوله لوازم آرایش ...

من تو ایران زینک اکساید ۱۵ هزارتومنی میزدم به صورتم هم سفید میکرد هم نرم کننده هم ضدآفتاب بود همه تو کف بودن به صورتم چه کرمی میزنم😆

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
ممنون عاطی جونم🙏🙏🙏

خواهش میکنم 😘 اونموقع سریع نوشتم یادم رفت بگیم دایی همسرم هم از همین لندو زخم خورده🥴حالا دقیقا یادم نیست ولی اینطور که می‌گفت هزینه های کارمزد و اولیه رو داده بعدش بیشتر از دوماه بهش وام ندادن و حتی پیام اومده که باید اقساطشو واریز کنی😳خیلی عجیب غریب بود برا ماها.شوهر من خودش تو بانک آینده بود قبلا کلا این بانک به سختی وام میده.و مزایای خاصی هم نداره😜حتی اپ های مجازی ش هم بدرد نخور هستن.

موفق باشید و بهترین ها براتون پیش بیاد💚

سلام عزیزم من از تیتیش بریتیش خرید میکنم از انگلیسهم اینستاگرام هست هم تلگرام titish_ad به این آیدی ...

ببخشید عزیزم میشه پیج شونو بدی یا اسکرین شات بفرستی یا آیدی دقیق شو بزاری من کپی کنم.مرسی💚

سلام خوشگلای مهربون....ببخشید اگه کسی میدونه بی زحمت کمک کنه ...خانما از برگ چغندر چه استفاده ای میش ...

عزیزم ما چغندر رو نگینی خورد میکنیم و به همراه برگهای خورد شده اش داخل آش رشته استفاده میکنیم عالی میشه🤤

خیلی وقته میخواستم این سوال رو از تو گروه میپرسم و چقدر خوب که شما جواب سوال منو دادین.واقعیتش من حد ...

ببین تصمیم آخر باتوعه فقط من تو کتاب پدر پولدار و پدر فقیر خوندم که آدم های پولدار اول خونه و ماشین و دارایی های لوکس میگیرن بعدش برای خونه و ماشین شون وسایل خوب میگیرن اما مردم عادی اول وسایل گرون میگیرن بعدش اگر بتونن خونه و ماشین خوب میگیرن.درست و غلط و برداشتش با خودت💚

مرسی عزیزم از جوابت بعد چقدر باید پس بدیم تو چه مدت و قسطش چقدره؟

عزیز قسطش ۱۲ماه وماهی ۵ میلیون تقربیا البته هرماه یه کوچولو قسطش کم میشه

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم