2777
2789
سلام دوستان الان چند روز پيامك ويپاد نمياد براي شما هم اينجوري شده؟

سلام.عزیزم داخل خود اپلیکیشن هست نوشته دیگه پیامک ارسال نمیشه وفقط اعلام درون برنامه ای داره..بایدبری داخل برنامه بعدعکس زنگوله هست بزن روی اون مشخص میشه برداشت وواریزیتون.

وخیلی بده..

خانوما من ۱۳۰ میلیون نقدی دارم.

۵۱ تومن هم از رسالت وام گرفتم قراره چندروز دیگه برام بریزن.

ماشین رو بهمن ماه پارسال فروختم میخوایم هفته ی بعد که پیش‌فروش میاد یکی ثبت نام کنیم .

حدودا ۵۰ میلیون کم دارم. 

خواستم بدونم این وام ۵۰ تومنی دی جی پی چطوریه میشه تو این چندروز گرفت ...

چطور میشه نقدش کرد.؟

ارزش داره .

همسرمیخواست موتورش رو زیر قیمت رد کنه یعنی همون حول و حوش ۵۰ اینا بفروشه اما خریدار نیست موتور رو پارسال نو خریدیم .خواستم ببینم این دیج ی پی رو میتونم سریع بگیرم ونقدش کنم. 

بار اولمه اطلاعات ندارم کسی راهنمایی می کنه منو

قانون کارما میگه: وقتی کسی برای تو مناسب نیست...خدا کاری میکنه که اون آدم بطور مداوم بهت آسیب میزنه تا تو اونقدر قوی بشی که به میل خودت رهاش کنی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانوما من ۱۳۰ میلیون نقدی دارم.۵۱ تومن هم از رسالت وام گرفتم قراره چندروز دیگه برام بریزن.ماشین رو ب ...

عزیزم اگر بهتون اعتبار تعلق میگرفت میتونست تا یکم قبل تر هم سکه بخرید از خود دی جی کالا بعد بیرون بفروشید 

ولی الان گویا این امکان رو هم برداشتن حالا شما قبل اینکه بخوای بری سراغ گرفتن وام دی جی کالا 

حتما تماس بگیر با پشتیبانی بپرس دقیق 

اگر که اوکی بود که وام رو درخواست بده بردار 

در غیر این صورت بیخیال اش  شو 

خانوما من ۱۳۰ میلیون نقدی دارم.۵۱ تومن هم از رسالت وام گرفتم قراره چندروز دیگه برام بریزن.ماشین رو ب ...

عزیزم همین چند روز تا پیش فروش بیاد کل پول تون رو به نظر من بزارید ویپاد بالاخره یه امتیازی جمع میشه با اون امتیاز از خود ویپاد وام بردارید

سلام به همه خانوما من ۵ سال پیش یه کاپشن مشکی خریدم که ۵ سال دارم میپوشم حقیقتا هم خسته شدم و هم رنگ مشکی اش رفته حالا هر چقدر به شوهرم میگم پول بده نمیده هم با حالت هم با حیلت میگم خسته شدم مدلش قدیمیه اصلا زیر بار نمیره چ کنم ؟؟؟؟

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
سلام عزیزم به نظرم وسایلی که خیلی واجبه بگیرید یا تعویض کنید و بقیه وسایل رو بذارید برای زمانی که خو ...

ستاره عزیز چه حس خوبی از پستتون گرفتم.یعنی یه لحظه خودم رو تصور کردم که تو خونه جدید دارم وسایل نو واسه خونه میخرم.من فقط مبلم خراب شده بقیه چیزا نو نو هستن،چون هم مارک خوب گرفتم و هم با سلیقه استفاده میکنم.ولی به قول شما مبل رو هم با ۳،۴ تومن میشه یه دستی روش کشید.عزیزم میشه بگید چند سال مستاجر بودین و اینکه چه جوری خونه خریدین؟🌺🌺🌺

ستاره عزیز چه حس خوبی از پستتون گرفتم.یعنی یه لحظه خودم رو تصور کردم که تو خونه جدید دارم وسایل نو و ...

خداروشکر که حس خوبی منتقل شد بهتون ❤️

بله واقعا حس خوبیه من تقریبا بیشتر وسایلم رو با خودم نیاوردم دلم تغیر میخواست یه تغیر حسابی حس کردم دارم تازه جهاز میخرم

این خونه عزیزم استارتش از بیش از 4سال پیش بود پیش خرید کردیم قسط دادیم و  خداروشکر امسال تحویل گرفتیم 

اقساطش سنگین بود و 2سال اول خیلی تحت فشار بودیم جوری که گاهی هیچی نبود اما ارزششو داشت 

میشه شما کمکم کنید چیکار کنم حداقل نیازهای اولیه ام تامین بشه ؟؟

عزیزم من پدرم مرد حسابگر متمایل به خساست هستن مامانمم هم اصلا اهل ولخرجی و خرید زیاد نیست وقتی خیلی مجبور میشه مثلا میگه دیگه خجالت میکشم با این مانتو کهنه جایی برم یا مثلا زشته همه جا همین یه دونه مانتو رو میپوشم پدرم هم راضی میشه با شدید ترش نمیدونم چه جوری باید برخورد کرد اما اگه هر روش دیگه ای رو امتحان کردی رو نشد با درآمد خودت بخر که خودت تو دنیا از همه چیز مهم تری

خدایا پشت و پناهم باش💕❤
سلام به همه خانوما من ۵ سال پیش یه کاپشن مشکی خریدم که ۵ سال دارم میپوشم حقیقتا هم خسته شدم و هم رنگ ...

عزیزم مهربونی وسیاست ومظلوم نمایی جواب نداد  کولی بازی 

جوابه

بعضی مردا دچار سوتفاهم میشن یه تایمی زن بخاطر زندگیش خرج نمیکنه فکرمیکنن نیاز نداره وکوچیکترین هزینه ای برای اون زن فشارخونشون میبره رو صد

راههای جدید امتحان کن سروصدا کن بگو ماهیانه وظیفته برام ان تومن بریزی بگی یه تومن همونم نمیریزه مبلغ بالابگو که حداقل ماهی دوسه تومن عادت کنه بریزه

شوهرم‌منم از بس واسه خودم خرج نکردم یه مدت، وقتی چیزی میخرم حالت شوخی وجدی میگه خانم هزینه تیکه میندازه ولی این ماه برای اولین باز توعمرم یه مبلغ ثابت گرفتم مبلغ کمی گرفتم ولی برای شروع خوبه 

[QUOTE=362011560]از راهم دور شدم😫داشتم خوب پيش ميرفتم دستم ول شد باززز😩😩😩😣😣[/QUOTE چی شده ؟

سلام عزيزممم تا چندماه پيش خيلي خوب داشتم پيش ميرفتم با تاپيكككك خيلي رو برنامه شده  بودم ديگه ولخرجي نميكردممم. الان مدتيه اصلا قدر پولمو نميدونم باز برگشتم به قديم😖 

الهم صلي علي محمد و آل محمد💖