2777
2789
بچه هامن اینقدرفکرکردم هنگ کردم شمابهم بگین کدوم بهتره وانجامش منطقی تره من خونمودوست ندارم اتوبوسی ...

عزیزم اینکه میگین تا یکسال نمی‌تونین پس‌انداز کنین

من بودم ماشین می‌خریدم هم یکسال استفاده میکردم هم سال بعد اگه گرون نشده بود باز به همین مبلغ می‌فروختم خونه رو تعویض میکردم

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
بچه هامن اینقدرفکرکردم هنگ کردم شمابهم بگین کدوم بهتره وانجامش منطقی تره من خونمودوست ندارم اتوبوسی ...

من جای شما بودم ماشین میخریدم و برای تعویض خونه هم کم کم طلا میخریدم و وقتش که شد لازم شد ماشین رو میفروختم.

چون به هرحال ماشین داشتن رفاه و راحتیه و این روزهایی هم که میگذره عمر آدمیه که دیگه برنمیگرده پس بهتره تا میشه راحتتر زندگی کرد.

ماشین هم درسته به اندازه طلا کالای سرمایه ای نیست ولی اندازه خودش افزایش قیمت رو داره.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم لطفا توضیح بدین شما و کاربر عالیه بانو برای صندوق امانت بانک چکار میکنید ؟ متوجه نشدم

عزیزم  من صندوق امانات نذاشتم

بانک ملی یه طرحی داره به اسم بانک کارگشایی در اصل روی طلا بهتون وام میده طلا میشه گروی بانک تا یکسال ٢٠ تومن میده که سال بعد باید ٢۵ پرداخت کنین و طلا رو پس بگیرین

هر شهر گرم طلایی که میگیره فرق داره من تهرانم ١١٠ گرم گذاشتم فکر کنم دوستمون ۴٠ گرم گذاشتن باز از شهر خودتون بپرسین

توضیح هم دادم من نگهداشتن طلا برام استرس داره در وهله اول برای امنیت اینکار رو میکنم اون بیست تومن رو درجا طلا میخرم میمونه 

اون ٢۵ تومنی که تا یکسال باید پس بدم هم فکر میکنم ماهانه هست ماهی دو و پونصد رو هم هر ماه تبدیل می‌کنم 

اینجوری سه تا نفع برای من داره

١. طلام جای امن مونده خیالم راحته

٢. با بیستم یکجا طلا خریدم پس‌اندازم زیاد شده

٣. ماهی دو و نیم تبدیل به طلا کردم در عرض یکسال هم اینجا سود کردم

سال بعد هم میرم طلا رو از بانک درمیارم

اونایی که می‌خوام روزانه استفاده کنم رو از روش برمی‌دارم بقیه رو میذارم روش دوباره میدارم بانک و وام میگیرم

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
سلام عزیزم میشه بگی چطور ادمین ر اموزش دیدی ؟و اگه جای معتبر سراع داری بهم بگو من هم شرایط کار بیرو ...

عزیزم این پیامی که فرستادم از دوستم بود که من می خواست معصومه جون برنامه بریزن من اطلاعی ندارم متاسفانه 🙏

2805

سلاام

برای باشگاهم می خواستم یه کوله ورزشی بخرم ، میخواستم خرید اینترنتی کنم ، ولی بعدش به خودم گفت تو که کوله داری و تو کمدت مونده و کم ازش استفاده می کنی همون خوبه دیگه ، امروزم وسایلم ریختم تو کوله که برم سرکار و بعدش باشگاه 

جاش رفتم امروز ۵۰۰ عیار خریدم

البته در این مورد بیشتر روحیه ی مینیمالیستیم تاثیر گذار بود تا پس انداز کردن😁

در راستای تفریح رفتم اپارک ، کلا پارک آبی خیلی خوبه و به شدت توصیه می کنم حدود ۲ تومن هزینمون شد.

خیلی دوست دارم پارک آبی با همسرم برم که انشالله خارج رفتیم میریم😁

منو هم راهنمایی کنید لطفا 

من خیاطم مغازه دارم  

سوال اول.:من هر چی کار میکنم همش خرج بچه ها و خونه میشه ک بیشترش هم خرج الکی. خیلی کم میمونه از درآمد ماهانه ام با وجود اینکه بیشتر خرج خونه باشوهرمه.. بنظرتون درآمد من کاملا خرج بشه وپس انداز رو بزاریم واسه درآمد شوهر؟ 

سوال دوم:شوهرم میگه خیاطی رو بیار تو خونه ک هم بیشتر پیش بچه ها باشی هم اجاره واینا ندی. بنظرتون چی کار کنم. خودم کار کردم بیرون رو بیشتر می‌پسندم  

چطوری واس خونم پس انداز کنم

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍

سلام دوستان

من کلا ماهیانه یک و دویست یارانه دستمه

و اختیارش و دارم

و خرج هام به عهده ی همسرمه

حالا بماند که چجوری یه وقتهایی دست و دلبازی و یه وقتهایی خسیس و زورگو میشه همسرم سر مسائل مالی و خرج های ماهانه ی من و زندگی

سوال من اینه با ماهی یک و دویست میشه یه حرکتی زد یا نه

دلم میخواد سته النگو دارم و بفروشم که جمعا ۱۱ گرم هست

و یه النگوی خوشگل و درست وحسابی که دیدم و بخرم که حدودا ۲۱ گرمه

تقریبا ۵۰ میلیون پول لازمم

میشه واقعا با این چندرغاز یارانه یه حرکتی زد که به این النگو رسید یانه؟

شوهرمم با اینکه درآمدش خوبه ولی برام طلا نمیخره

منو هم راهنمایی کنید لطفا من خیاطم مغازه دارم سوال اول.:من هر چی کار میکنم همش خرج بچه ها و خونه می ...

اگه درآمدت خوبه 

از این قرعه خونگی های مطمئن ده ماهه بزار

که زیادم طولانی نباشه

مبلغ بالا بزار 

هر زمان به اسم شما دراومد یه تیکه طلا بخر 

هم روحیت خوب میشه و هم پس انداز میشه

حالا خواستی پس انداز مخفی از کارکرد خودت داشته باشی

و همسرت و بقیه اطلاع نداشته باشن

طلا بدون اجرت بگیر و یا گوشه ی خونه پنهونش کن

انشاءالله آینده به خوشی استفاده کنی و محتاج کسی نباشی

یا اگه درآمدت توپ باشه ماهیانه بیشترش و بخرید طلای بدون اجرت پس انداز کن و در آخر یه زمین یا یه خونه ی کوچیک به اسم خودت بخر و بده اجاره

فکرهای اقتصادی من خوبه فقط حیف شاغل نیستم😁 

منو هم راهنمایی کنید لطفا من خیاطم مغازه دارم سوال اول.:من هر چی کار میکنم همش خرج بچه ها و خونه می ...

مخارج با همسرتونه دو سوم درآمد رو باید بی چون و چرا تا بحال تبدیل ب طلا میکردید

اگه بیای خونه اجاره مغازه میمونه جیب ات ک خوبه

ی اتاق باید خالی کنی براش 

راست میگه شوهرت هم. کار میکنی هم حواست ب زندگیت هست

مخارج با همسرتونه دو سوم درآمد رو باید بی چون و چرا تا بحال تبدیل ب طلا میکردیداگه بیای خونه اجاره م ...

ببینید من یه وام 100 تایی دارم  مال خودمه بنظرتون یه گوشه از حیاطو مغازه درست کنم؟ یا یکی از اتاقا رو خالی کنم ... آخه بدم میاد خانوما بیان سرک بکشن تو خونه زندگیم

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
عزیزم چطوری تونستین 5سال بدون ماشین بمونیدخیلی سخت نبودماالان یکساله بدون ماشین هستیم الان درحال گرف ...

خیلی خیلی زیاد 

شاید باورت نشه ولی چه شبهایی ک من بخاطر ماشین نداشتنمون گریه کردم،😅 با دخترم دلممون میگرفت تو خونه دوست داشتبم بریم بیرون، همسرم میگفت ماشین نداریم با چی بریم

وقتی متوجه میشدم مثلا دوهفته دیگه عروسی دعوتیم از همون موقع دپرس میشدم که خدایا با چی بریم با کی بریم؟ 

حالا باز مهمونی و اینا خوبه حداقل خونه ها داخل شهر هست اسنپی آژانسی چیزی پیدا میشه

ولی عروسی اکثر باغ تالار ها بیرون از شهره اژانس هم نداشتن و هرچی ام اسنپ میزدیم کسی قبول نمیکرد 

با لباس مجلسی و آرایش کرده توی اون هوا سرد و تاریکی هوا میموندیم تا بالاخره بعد از کلی زنگ زدن ب این اون، یکی پیدا میشد میومد دنبال ما

جالب اینجاست وقتی با خانواده همسرم میخواستیم بریم عروسی

هیچکس یک تعارف کوچیک نمیکرد ک شما ک ماشین ندارین بیاین با ما☹️

در صورتی ک وقتی ما وسیله داشتیم هرجا میخواستیم بریم، میدیدیم کسی ماشین نداره ، بزور بنده خدا رو سوار ماشینمون میکردیم  با خودمون میبردیمش😅😁

یکبار یادمه دخترم کوچیک بود، جمعه دعوت شدیم باغ برادر شوهرم، 

همسرم ب داداشش گفت نه داداش ما نمیایم وسیله نداریم سختمونه

برادرشوهرم گفتش ک اشکالی نداره حاضر شین خودم میام دنبالتون

از اونورم ماشین خواهر برادرا هستش دیگه 

با یکی برمیگردین خونتون

همسرمم گفت داداشم درست میگه حاضر شین بریم پس

یکم حالو هوامون هم عوض میشه

از صبح اومدن دنبالمون رفتیم و 

سرشب موقع برگشت بود که هوا کلا تاریک شده بود 

ک میخواستیم برگردیم خونه

هممون چراغ قوه گوشی هامون رو روشن کردیم که جلومون رو ببنیم😅 یعنی اینقدر تاریک بود و هوا هم سرد شده بود 

ب هرکدوم رو زدیم که مارو با خودتون ببرین گفتن نه 🤦‍♀️

یکی گفت سر راه میخوام برم تا جایی

یکی گفت ماشینم سنگین میشه 

یکی گف ماشینم لاستیکش پنچره

یکی گفت کمک های ماشینمو خوابوندم اگه سنگین بشه گیر میکنه

با اینکه چهار تا از داداش و خواهراش مسیرشون با با ما یکی بود

ولی هبچکدوم بهمون تعارف نزدن ک شما که ماشین ندارین بیاین با ما

فقط یکی از خواهر شوهرام  گفتش خب حالا که شما وسیله ندارین بیاین با ماشین ما، که شوهرش برگشت گفت جا نداااریممم 😐کجا میخواااان بیاااان (حالا هرکدومشون فقط یکی یا دوتا بچه دارن ها) 😐😐

( یعنی داخل هر ماشین 3 یا 4 نفر بودن) 

دیگه خواهر شوهرمم بنده خدا ساکت شد و هیچ نگفت

یکی یکی خواهر برادرای همسرم سوار ماشین هاشون شدن و راه افتادن و رفتن

و ما موندیم و یک باغ بزرگ تاااریک و سرد با همون برادرشوهرم ک صبحش اومده بود دنبالمون و خانوادش و خانواده خانمش ک داشتن در باغشون رو میبستن

دخترم اونجا کوچیک بود سه چهار ساله بود، دید ک همه یکی یکی رفتن و ما موندیم یهوو نمیدونم ترسید یا چی همچیییین زد زیر گریه 

زااار میزد زااار میزد مگه ساکت میشد حالا🤦‍♀️

دیگه برادرشوهرم دید ک ما موندیم گفت بیاین خودم میبرمتون

با هر سختی بود توی ماشینشون نشستیم اخه خانواده خانمشم بودن، نفرات مون زیاد شده بود همه روی هم دیگه

خلاصه دخترم توی باغ ،توی راه داخل ماشین، و وقتی برگشتیم داخل خونه حتی

یعنی درست 4 ، 5 ساعت تمااام گریه کرد و جیغ میزد

چند روز بعدش پرسیدم چرا گریه کردی گفت توی باغ هاپو سیاه دیدم که بمن نگاه میکنه (منظورش سگ)

درصورتی ک اصلا داخل باغ اونا سگی نبود😢🤦‍♀️🤦‍♀️

خلاصه الان ک دارم اینارو برات تعریف میکنم دوست گلم واقعا جیگرم میسوزه 😅 خیلی خیلی روزای تلخ و بدی رو گذروندم

اینم بگم ما همیشه ماشین داشتیم یک ماشین خیلی آبرومندانه ای و سالمی هم داشتیم

ولی بخاطر ندانم کاری های همسرم فروختیم و دیگه هم نتونستیم جاشو پر کنیم تا الان، ک منتظریم یه وام دیگه هم بگیریم بزاریم روی پولمون و ماشین دلخواه مونو بخریم ان شاالله

و نظر شخصی خودم اینه، بی ماشینی از مستاجری سخت تره

خدا برای هممون بسازه ان شاالله 😍🥰🙏❤

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼
آهان آره یادم عزیزم ❤️ انشالله که خیر حتما برام خبر بده منتظر پیشرفت های بزرگ و کوچیکت هستم گلم ❤️

میشه یه راهنماییم به من بدی بنظرت باچهارصدمیلیون چه کاری راه بندازیم خیلی تحقیق میکنم ولی به نتیجه ایی نرسیدم اگه کسی نظر دیگه ایی داره بگه

خیلی ممنون عزیزم ❤ولی نمیدونستم باید شاغل هم باشیم🤔

شاغل بودن نیاز نیست

دوست من شاغل نیست ولی وام زوجین گرفتن،نصف خونه هم به نامش شد ،همش به من میگه تو خودت پول دادی نصف خونه به نامت هست من پول نداده به نامم شده 😄😄😄😄

حتما پرس و جو کنید

اون روز که من پرسیدم گفتم اگر شاغل نباشید باید ضامن بیارید

فکر کنم شما چون ماشین سنگین دارید و میدونن میتونید قسط بدین راحت بهتون وام بدن

2810