2777
2789
الان که با دقت میخونم خودت خوب مدیریت میکنی عزیزم بالاخره هر کی قبله ی خونه اش رو بهتر از کسی دیگه م ...

سلام معصومه جان خوبی عزیزم چند روزه نیستی.

شما تجربه داری فداتشم

میخاستم ازت بپرسم مارک توستر و جاروبرقی و اتو چی بگیرم خوب باشه ؟ 

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
معصومه عزیزم ویپاد دیگه وام نمیده ؟ازتون تشکر میکنم خصوصی ازتون راهنمایی خواستم دارم انجام میدم کارم ...

قربونت برم من بابت دعای قشنگت ممنونم عزیزم 

بدرقه ی خونه زندگی خودت باشه این دعای خیرت 

عزیزم من از شما پیامی نمی‌بینم تو خصوصی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا من ۱۵۰ تومن گذاشتم سکه ها زیادبشه ۵۰ تومن بگیرم حالا همسرم میگه پول ازحساب ویپاد در بیاریم میگه ...

شاید امروز این مشکلو پیدا کرده عزیزدلم 

ببخشید 150 تومن رو چند وقت گذاشتید ویپاد که اعتبارشان شد 50 تومن؟ 

2805
قربونت برم من بابت دعای قشنگت ممنونم عزیزم بدرقه ی خونه زندگی خودت باشه این دعای خیرت عزیزم من از شم ...

عزیز دلم شهریور ازتون خصوصی راهنمایی خواستم وشماهم زحمت کشیدیدبرام نوشتيد 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
سلام معصومه جان خوبی عزیزم چند روزه نیستی.شما تجربه داری فداتشم میخاستم ازت بپرسم مارک توستر و جاروب ...

سلام عزیز دلم خوبی فدات شم ♥️ 

قربونت برم چرا تا عصر دیروز که بودم 

شب ها آخر وقت سعی میکنم بیام 

یکم شلوغم عزیزم 

و اما مارک خوب ...فیلیپس هم خوب 

و من مارک وسیله های برقی دخترم 

مارک ایتالیا دلمونته گرفتم 

تعریفش رو کردند این مارک رو گرفتم 

ببین عزیزم با توجه به شرایط بودجه ات ..پرس و جو کن 

مارک خوب بردار 

عزیز دلم شهریور ازتون خصوصی راهنمایی خواستم وشماهم زحمت کشیدیدبرام نوشتيد

آهان آره یادم عزیزم ❤️ 

انشالله که خیر 

حتما برام خبر بده 

منتظر پیشرفت های بزرگ و کوچیکت هستم گلم ❤️ 

سلام عزیز دلم خوبی فدات شم ♥️ قربونت برم چرا تا عصر دیروز که بودم شب ها آخر وقت سعی میکنم بیام یکم ش ...

عزیز دلمی خوبم بخوبیت♥️

پس متوجه نشدم چون تگتون کرده بودم زیر پستم جوابمو ندادین فکر کردم نیومدی سایت🌱

ممنونم که راهنماییم کردی فداتشم 🌹 برا بودجه که مشکلی ندارم عزیزم فقژ برام مهمه سچیری بخرم چند سالی کار کنه برام

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
ویپاد چجوری وام میده؟ چجوریه؟ من خبر ندارم میشه یه توضیح مختصر بدین

گوگل کن فدات شم ...مال پاسارگاد 

به پولی که می‌خوابونی وام بدون ضامن میده 

از یک ملیون تا سی و پنج ملیون نوع وام ( پشتوانه )

و از ده ملیون تا پنجاه ملیون نوع وام ( بر آیند )

عزیز دلمی خوبم بخوبیت♥️پس متوجه نشدم چون تگتون کرده بودم زیر پستم جوابمو ندادین فکر کردم نیومدی سایت ...

ندیدم عزیزم الان رسیدم که تک تک بخونمتون 

حتما میرسم به پستت و جواب میدم عزیزم ❤️ 

آهان آره یادم عزیزم ❤️ انشالله که خیر حتما برام خبر بده منتظر پیشرفت های بزرگ و کوچیکت هستم گلم ❤️

قربون تو دختر عزیز ومهربون برم سلامت شاد باشید در کنار خانواده   چشم حتما

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
نه ببینید اگر اعتبار سنجیتون کمتر از ۲۴ ساعت ازش میگذره قسمت درخولست تسهیلات برید مثلا نوشته ۱۰ ملیو ...

من وام پشتوانه یا پلکانی رو میخوام درخواست بدم

اصلا همچین چیزی که شما فرمودین نداره

سلام معصومه جون شبت بخیر میشه لطفاً راهنماییم کنی؟ من عقدم و هنوز وام ازدواجمون رو نگرفتیم وام من ۳۵ ...

سلام عزیز دلم ❤️ 

من باشم نقد رو میچسبم ...الان با دارایی ام یه کارایی میکنم 

نمیشینم به امید وام بانک ها 

تو این مملکت که از هیچی خبر نداریم 

امروز یه قیمت فردا یه قیمت 

ریسک نمیکنم 

تو بانک پولم رو از ارزش بندازم 

نظریه ی این تحلیل گرا رو که میخونم 

میگن بهمن ماه دلار ۹۰تومنی رو خواهیم دید 

همون‌طور که میگفتن طلا تا مرز پنج ملیون می ره 

هیچ کدوممون باورمون نمیشد 

ولی ببین چه زود رفت اون بالاها 

پارسال همین موقع ها من طلا رو گرمی از دو چهارصد ...پونصد ...گرفته بودم 

ببین به یه سال نکشیده کجاست ؟

خودم هم به تمام املاکی های محله ی قبلی امون دیروز رفتم سپردم که اگه با شرایط من یه خونه ی نقلی بود حتما خبر کنید 

دقیقا وقتی رفتم املاکی که بعد از مهمونی دیروز که خسته کوفته بودم رفتم 🤭دیگه خودت باید عزیزم زرنگ باشی و همسرت رو روبه جلو هل بدی 

من میبینم همسر من اهل ریسک و معامله نیست 

خودم فعلا پیشقدم شدم 

که مابقی اش رو خدا جور کنه برامون 

سلام عزیز دلم ❤️ من باشم نقد رو میچسبم ...الان با دارایی ام یه کارایی میکنم نمیشینم به امید وام بانک ...

آخه ما شهرستانیم 

نمیتونم برم تهران 

خونوادم اجازه نمیدن برم تهران 

نمی‌خوام همسرمم پولش رو دست خونوادش بسپره خونوادش تهران هستش اهل نظر دادن توی همه چیزن

نمی‌دونم چ کنم چون عقدم نمیزارن الان با همسرم برم تهران

2810