2777
2789
عنوان

یه جمله راجب خدا بهم میگی

94 بازدید | 22 پست

یه جمله راجب خدا بهم میگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تاحالا غیرممکن رو  برات ممکن کرده؟

تاحالا  شده همه بگن نمیشه ولی خدا برات درستش کرده باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

میشه بگی چجوری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

هستی که نیست

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع

خدا بالای سرت نیست خدا کنارته 

به کاراش به اتفاقاتی ک میفته به هرچی ک تو رندکیت رخ میده توجه کن تو تک تکش حضور خدارو حس میکنی 

خدا هیچوقت به ضررر بندش عمل نمیکنه:) به خدا اعتماد کن 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

سلام خواهر بله شده الحمدلله

اما تو زندگی یاد گرفتم بزرگترین لطفی که در حق خودم میتونم بکنم اینه که بهش اعتماد کنم

چه تو شدنها

چه نشدنها

نگاهمو از زمین برگردونم سمت آسمون، اینه راز قشنگی زندگی حتی تو سختی ها

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

تو بیمارستان دولتی بودیم بودیم ای سی یو و سی سی یو همه پر

مادرم سکته رو رد کرد بود

سوم چهارم  عید بود 

ساعت سه بعد از ظهر

هرچی به پدرم گفتم زنگ بزن به فلان دوستت کمکمون کنه

می گفت روم نمی شه هنوز عیده فلانه 

اصلا امید نداشتم باهاش تماس بگیره

یهو دوست پدرم خودش تماس گرفت

خدا خدای لحظه های ناامیدی و قطع امیدیه

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
هیچوقت حضورش رو حس نکردم حتی ۱ ثانیه

پس نیازه یک جوره دیگه بهش نگاه کنی عزیزم

از اول، واقعی تر، عمیق تر و زیباتر

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
2810