2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باید تست بدید اگه بتونید بله

متولد ۸۶ ام تا جایی که می‌دونم باهاش گروه خونی متفاوتی دارم ولی تست ندادم فعلا 

ببخشید شما درباره لنفوم فولیکار اطلاعات دارین؟ 

احتمال خیلی زیاد بیماری مامانمه

2805
متولد ۸۶ ام تا جایی که می‌دونم باهاش گروه خونی متفاوتی دارم ولی تست ندادم فعلا ببخشید شما درباره لنف ...

عزیزدلم به گروه خونی ربطی نداره باید تست مغزاستخوان داد معمولا والدین و فرزند و خواهربرادر میتونن بهم اهدا کنن 

علائنشون چی بوده خواهرشوهر منم مشکل لنفوم داشت 

متولد ۸۶ ام تا جایی که می‌دونم باهاش گروه خونی متفاوتی دارم ولی تست ندادم فعلا ببخشید شما درباره لنف ...

سلام عزیزم انشالله شفای عاجل. پیوندربطی به گروه خونی نداره فاکتورهای خاص دیگه ای باید جور باشه

با اینهمه اگر عمری باقی بود طوری از کنار این زندگی میگذرم که نه زانوی آهوی بی جفت بلرزد و نه این دل ناماندگار بی درمان!
من کسیو دیدم کل خانوادش بهش نخوردن از غریبه گرفته.نگران نباشید احتمال زیاد بهش می خورید اگرم نخوردید ...

توروخدا دعا کنین بیماریش چیزی که تو پاتولوژی نوشته نباشه احتمال زیاد گفتن لنفوم فولیکار داره 💔 

ولی باز هیچی معلوم نیست چند روزه فقط دارم اطلاعات جمع آوری میکنم 

عزیزدلم به گروه خونی ربطی نداره باید تست مغزاستخوان داد معمولا والدین و فرزند و خواهربرادر میتونن به ...

ببینین مامان من اسفند ماه متوجه این شد که تو گردنش  یک توده مانند هست چند تا جا بود که گفتن غذذ های لنفی بزرگ شدن شدید  تو سیتی اسکن نشون  داد زیر بغلش هم خیلی بزرگه بعد بیوپسی انجام شد که منفی بود الان باز زیر بغلش آورد کرد دکترش گفت همون نمونه قبلی یک پاتولوژی دیگه ببر که اون خیلی بد در اومده و لنفوم فولیکار احتمالش و دادن الان بذاره زیر بغلش هم تخلیه کنن ببینن چیه

سال بعد دارم بله

اول که همه احتیاج به پیوند ندارند اول باید توده تخلیه بشه بعدم شیمی درمانی بعدم اونایی که لنفوم هستند میتونن ازخودشون به هودشون پیوند بزنند چون مغز استخوان احتمالا سالمه البته اطلاعاتم درهمین حده اگر کسی بهترمیدونه راهنمایی کنه

با اینهمه اگر عمری باقی بود طوری از کنار این زندگی میگذرم که نه زانوی آهوی بی جفت بلرزد و نه این دل ناماندگار بی درمان!
اول که همه احتیاج به پیوند ندارند اول باید توده تخلیه بشه بعدم شیمی درمانی بعدم اونایی که لنفوم هستن ...

عزیزم متاسفانه توده ای نیست غدد های لنفی خودشون اونقدر بزرگ شدن که مثل توده از رو دیده میشه 🥲

حالا زیاد مطمئن نیستیم ولی خیلی دوست دارم بدونم مغز استخوان نیاز باشه مشکلی نباشه برای پیوند بهش