سلام خونما یبار طولانی تایپ کردم پاک شد
من تو روزای بدون خرج نمیتونم شرکت کنم،چون من اکثر روزا بدون خرجم
من خریدام دوماه یکبارو سالیانه یا۶ماهه هستش،همیشه توخونم وسیله دارم خونم پربرکته زیر دستم همش پره.درسته برای اینجوری خرید کردن باید خانم خیلی مدیریتش خوب باشه که اسراف نکنه و وسیله خریداری شده رو خراب نکنه.
حبوبات تو فصل خودش میخرم حتی لوبیا دارم برای دوسال پیش که اصلا نه دیرپز شده نه جوجو افتاده،اینم از طرف کسی اومده بود برام وگرنه خودم به قدر سال میخرم.الان لوبیا از کشاوز میخرم ۹۰ تومن کیلویی که فردا از فروشگاه بسته ۹۰۰ گرمی و ۱۶۰تومن نخرم یا از خشکبار فروشی کیلویی۱۴۰،۱۵۰ نخرم..اینا صرفه جویی های من هستش.
نگهداری حبوبات حتی اگر جای انچنان خنک نداشته باشی:داخل بطری های ۴لیتری یا بطری نوشابه یا سرکه و دلسترو...مهم نیس چه بطری باشه به قدر حجم حبوباتتون یکیشو انتخاب کنید حبوبات پاک کنید برای استفاده راحت بشه داخل بطری سیر بندازید حبوباب بریزید بطری درشو ببندید و خیالتون راحت تضمینی ماندگاری بالا..
برنجم همینطوز تقریبا برنجور هر شیش ماه میخرم چون بیشتر بخرم داخل بطری خیلی جاگیر میشه نزدیک ۱۰ کیلو دم دستم نگه میدارم داخل سطل و داخلش سیر میندازم ،باقی برنج رو پاک کرده و تمیر داخل بطری های ۴ لیتری چند حبه سیر پوست کنده ته بطری چند حبه روی بطری روی برنج میندازم و درشونو میبندم هر بطری تقریبا ۴ الی ۵ کیلو برنج جا میگیره .عالیه اصلا تو جای گرم هم جوجو نمیزنه درسته وقت گیره و خیلیا حوصلشون نمیشه اما هزینه ها به نظر نصف هم نشه به دوسوم میرسه...
خریدهای دوماهه ام شامل گوشتو مرغ وروغن و اینچیزامم از فروشگاه میخرم.گوشتو از قصابی اشنا میخرم یه ران یا یه سردست میگیرم گوشت گوساله و گاو نمیخوریم،از همین ران گوسفند اول خورشتی جدا میکنم بعدش هرچی باقی مونده رو جدا میکنم برای چرخ کرده با دویا سه بسته سنگدان چربیش متعادل میشه.باهمین هزینه میتونم چرخکرده گوساله بخرم اما چون ضرر داره مصرف نمیکنیم گوسفندی خالص هم خیلی گرون میشه برامون پس اینجوری ترجیح میدیم،بعد استخونای این ران گوسفندم تبدیل میشه به ابگوشتی.گوشتش زیاد نمیشه اما چون بسته های بزرگ میزارم یجورایی قلم محسوب میشه خیلی خوشمزه میشه ابگوشتش.اگر وسط راه کم اوردم ابگوشتی گوساله میگیریم ناچارن،ولی ابگوشت کم میپزیم و بیشتر خونه مامانا میخوریم...
سعی میکنم کامل توضیح بدم که خرده نگیرید یا ازم آتو نگیرید😆
خریدای روزانه ام که نونو سبزی و شیر و میوه ومتفرقه که هزینه ی زیادی ام ندارن.
الان فصل پیاز سیب زمینی کرفس و ...اینا هستش
عاشق کرفسیم هم سرخ شده داخل فریزر میزارم هم خام.ساقه های درشت داخل مرغ میندازم فوق العاده خوشبو میشه مرغ.کسی ام نخوره خودم میخورم کرفساشو چون درشته راحت جدامیکنم.پیاز چرخ کردم و کمی تفت دادم گزاشتم فریزر برای خورشت راحت و بی دردسر و اینجوری هرسری برای یه پیاز رنده کردن چشمام نمیسوزه،ارزونتر میخرم لعاب خورشتم زیاد میشه پیاز برای سالاد و خوردن هم کم کم میگیریم یا پدرشوهرم این فصل چندکیلو پیاز وسیب زمینی میخره و به مام میدن،الان کیلویی ۱۰ تومنه یه ماه دیگه کیلویی ۴۰ ۵۰ تومن میشه..گوجه پوره کردم فریز کردم، رب پختم داخل همین بطری های ۴ لیتری میریزم تا دوسالم خراب نمیشه الان از پارسال دارم هنوز ،شیره میپزم و خیلی چیزارو خودم درست میکنم..درسته یه شغل کوچیکی دارم اما بنظر خودم خانه دار محسوب میشم و خانم خونه دار باید اینکارارو خودش بکنه اینجوری میتونه صرفه جویی کنه.هم از خانه داری لذت میبره هم کدبانو وباسلیقه میشه.خیلیا میگن کار نکن مگه چقدر جوونی مگه چقدر جون داریو فلان...اما باور کنید این کارا سخت نیست اگر کار کنید روش کار دستتون میاد مگه ۵کیلو سبزی قورمه حاضر کردن چقدر سخته که یه خانم بالغ نتونه انجام بده..خانمای قدیم که بیشتر کار میکردن چرا سرحال تر بودن چرا همین الانش از خیلی از جوونا سالم ترن..
چون فعالیت خودش باعث سرحالی میشه فکر نکنید باماشین میرید همه جا یا تو خونه هیچ کاری نمیکنید به خودتو لطف میکنید.
من تو خونه یوگا کار میکنم با برنامه های گوگل پلی فوق العااااده راضی ام سه ماه کار کرده بودم بدنم خیلی محکم و رو فرم بود که بخاطر دلایلی و از دست دادن دوتا عزیز وقفه افتاد تو ورزشم و مدت خیلی طولانی رها کردم و چند وقت اخیر دیدم بدنم زود خسته میشه زود دستو پام و پشت و کمرم کوفته میشه دوباره شروع کردم به یوگا متاسفانه میبینم که حرکتایی که پارسال راحت انجام داده بودم باز امسال برام سخته و باید دوباره از اول و مبتدی شروع کنم ...
خلاصه دیگه نمیدونم حرفام بداموزی داشت یا بدرد نخور بود یا چراغی برای کسی اما همینجور از دلم گذشت بگم..چون حس میکنم باهمین روش موفقیت قابل قبولی کسب کردیم.
باقی پیشرفت ما میرسه به تبدیل کردن پول و گرفتن وام و قرعه خونگی ...
اوایل ازدواج واقعا تا اخر ماه پول تموم میشد درسته خونمون پر بود گرسنه نبودیم ماشین و خرجش و بیمه ماشین نداشتیم درسته بچه و خرجش و دکترشو ...نداشتیم اما خب نمیشه که هیچی پول نمونه دستت..بعد انقد خوش خیال بودیم و اول ماه حقوق که میگرفتیم رستوران و کافه و تفریح و شمالو ...به راه بود😁درسته نادون بودیم اما همین وام ها مارو نجات داد.قسط دادیم وام گرفتیم خونه ساختیم قسطشو دادیم طلا فروختیم ماشین خریدیم وام گرفتیم طلا خریدیم قسطشو دادیم خونه گرون شد.دقیقا بعد ساخت خونه،خونه و مصالح به شدت گرون شد سال۹۷_98، ماشین گرون شد طلا گرون شد ما هنوز داریم قسط میدیم و دست از اینکار برنمیداریم و جایگزین میکنیم..اینه روش ما...دو دوتا چهارتا اصلا نداریم من معتقدم اینکار استرس میاره برکت پولو کم میکنه
از وام نترسین مخصوصا اگه ولخرجید و حقوق ثابت دارین وام بگیرید و اول اقساط وام جدا کنید شاید چند ماه یا یسال اول سخت باشه