2777
2789

[QUOTE=359602714]خونه نداری حتما خونه بخر کاری به رشد طلا نداشته باش خونه واجبه طلا دوباره سوت سوت می‌خری جمع میشه ول ...[/QUOTE

پول طلا هام به خونه نمی‌رسه ولی شاید با قرض و قوله بتونم زمین بخرم چون ارزونتر 

بنظرتون طلا بهتره یا زمین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام معصومه جان اگه زحمتت نیست یه برنامه به منم بده، که خیلی گیر کردم من مجردم و مغازه دارم میانگین ...

عزیزدلم الان که با دقت میخونم ...میبینم حدود سی ملیون میشه اقساط شما 

ورودی اتون هم که ۲۵

آیا مابقی از شغل ادمینی می‌خواین که برنامه بریزم ؟

سلام عزیزم وقتت بخیر فداتشم 🌹عزیزم صرفه جویی و پس انداز هات رو با سیاست و ریز ریز انجام بده طوری که ...

سلام و شب بخیر 

ممنون از نظر قشنگ 

بسیار کامل و جامع و پرتجربه 

🌻😍🙌🏻

بله عزیزم کارت بلو گرفتم بر اساس امور مالی ماهیانه می‌گذرونم

پس شما موافق این هستید که یکی از کارت های قدیمیم رو زنده کنم و پول های اضافه مثلا ربع سکه بگیرم

همسرم امورمالیش و فکر اقتصادی خوبی داره

حساب مخفی از من داره و اونم سر طلای ابشده و اگر پولش برسه زمین سرمایه گذاری می‌کنه

اما هیچ وقت نشده سر از کارش در بیارم

2805
[QUOTE=359602714]خونه نداری حتما خونه بخر کاری به رشد طلا نداشته باش خونه واجبه طلا دوباره سوت سوت م ...

زمین اگه جای خوبیه و بعداً میخوای بسازی یا خیلی جای پر فروشی هست زمین بخر ولی اگه یه زمین پرت بخری که به زور فروش می ره به هیچ وجه نخر که همش میشه ضرورت همون طلا رو بذار سعی کن بیشترش کنی که بتونی یه واحد بخری هدفت رو بذار رو خرید خونه❤️

زمین اگه جای خوبیه و بعداً میخوای بسازی یا خیلی جای پر فروشی هست زمین بخر ولی اگه یه زمین پرت بخری ک ...

درسته کاملا موافقم اتفاقا همین الان داشتم بررسی نمودار طلا و زمین رو توی ۱۰سال گذشته نگاه میکردم می‌گفت طلا توی ۱۰سال رشد۱۵درصدی داشته و زمین رشد ۹درصدی پس منطقی اینه که طلا جمع کنم تا انشالله پولم به یه واحد آپارتمان برسه.

مرسی که جواب دادین عزیزدلم نظرتون مفید و ارزشمند بود😘😘

سلام به همگیروزتون خوشمن وقتی پول زیادی تو کارتم هست بیشتر خرج میکنموقتی میرسه به 500 تومن قطره چکون ...

از خودم خجالت کشیدم اونروزی حساب کردم سی دونه قابلمه در سایزها و رنگ ها مختلف دارم کلا تو خرید همچی زیاده روی میکنم دیگه با خودم عهد بستم تا یک سال اینده هیچ ورودی لباس نداشته باشم ظرفم که اصلا همون پول طلا بخرم به کارم بیاد الان وسایل چیکار کنم من مث شما همش از سه یا چهارتا قابلمه استفاده میکنم بقیه چپوندم انباری 😔

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...
سلااااااااااام به همه عزیزاندوستاااااان جان مدیریت مخارج بسیار عالی اما افزایش درآمد هم خیلی مهمه ...

سلام عزیز دلم ❤️ سوال بسیار خوبی پرسیدی عزیزم 

من در زندگی ام از لحاظ شغلی همیشه میگم 

کاش با چاقویی که گره هارو می‌زنیم دونه دونه 

نوک چاقو طوری ساخته می‌شد که دوتا گره رو همزمان بر می‌داشت 

تو فرض کن آدم روزی پونصد هزار تومن کار کنه خوبه ؟

یا روزی دوبرابرش که میشه یه ملیون کار کنه خوبه ؟

با طراحی یه چاقوی دو کاره ..چقدر آدم جلو میوفته 

هم از مدیریت زمان ...هم از لحاظ مالی 

سلام عزیز دلم ❤️ سوال بسیار خوبی پرسیدی عزیزم من در زندگی ام از لحاظ شغلی همیشه میگم کاش با چاقویی ک ...

معصومه جون لطفا بگو چطور از خرجی خونه که شوهرم بهم میده کم کنم که همسرم متوجه نشه

استرس اینو دارم حساب جدا باز کنم همسرم متوجه بشه 

و اگر متوجه شد چی بگم 

خانم ها ماهیانه چقدر خرج خودتون میکنید 

می‌خوام حد اعتدال دستم بیاد 

من حدود شیصد میدم لیزر 

چهارصد بزارم لباس و بهداشتی و....برای خودم 

ماهیانه یک تومن بنظرم نرمال میاد

هر ماه که قرار نیست لباس بگیریم 

همون چهارصد چند ماه جمع بشه به وقت لباس خوبی میشه برداشت نظرتون؟

2810