2777
2789

پرسیدن چرا هنوز دوسش دارم؟؟

چون میدونم با همه اخلاقام با بدیام با نق نقا غر غرام ساخته و تا اینجا اومده چون خاطره ها دارم باهاش.. چون بابای خوبی برا بچه هام و همسر دلسوز و تکیه گاه امنی هستش برام

خلاصه چون میدونم دوسم داره و منم به همون غلظت دوسش دارم❤

💜متاهل و متعهد💜ببین بگرد بخور بخواب خلاصه عشق و حال کن دنیا دو روزه!!!

روانشناسی چه ربطی به مذهب و دین داره؟

چطورمیشه بی ربط باشه معنویت خیلی نقش مهمی توعلم روانشناسی داره ارتباط اینا خیلی وقته ثابت شده است البته نه گه هرگی از راه برسع مثل این آقای محترم حرف های بی اساس وچرت بگه 

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مادعوا لفظی خیلی داریم کتک شوخی هم داریم اون لحظه نمیزنم ولی یوقت دیگه میزنم میگم یادته فلان روز زدی اره دوسش دارم چون اگه بزنه میزنم اگه فحش بده فحش میدم😬🤣

کتک واقعی که کبود درد زخم خون باشه نه مثلا اروم روی پام بزنه به صورتم بزنه داریم

جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖
خب اگ فقط ی بار بوده باشه. بزنه تو سرت. چون بهش گفتی غلط کردی. و بعدش با کارهای دیگ ثابت کنه ک عاشق ...

من خودم زود به دل میگیرم الانم باهاش هستم ولی دلم باهاش نیست اصلا هرچقدر کار عاشقانه کنه به دلم نمیشینه نمیگم بایه بار همه چی تموم این که نشد حرف آخه ...ولی تکرار میشه دیکه واقعا مسخره اس این کارا ذرت خوردن وتخمه بردن مگه برده ایم ما!!!!!

2805
مرد خوبیه همیشه پشتم بوده جلو خانوادش نمیزاره کوچکترین حرفی بهم بزنن هر چی بخوام نه نمیگه تمام هزین ...

اینایی که گفتی وضیفشه اکثر مردا همینن دلیل نمیشه بگی مرد خوبیه..

چطورمیشه بی ربط باشه معنویت خیلی نقش مهمی توعلم روانشناسی داره ارتباط اینا خیلی وقته ثابت شده است ال ...

کاری ندارم ولی مرد سالاریه 

هر چی خوندم نشونه مرد سالاری بوده

روانشناسی انقدر فراره میشه از دین و مذهب جداش کرد

ربطی نداره منکه ربطی نمیبینم خیلیا روانشناس هستن مذهبی نیستن اصلا به دین و مذهب اعتقادی ندارن

اینجا تمام حنجرهها لاف میزنند✻هرگز کسی هر آنچه که میگفت نبود ✿ برای کسی که میفهمد هیچ توضیحی لازم نیست و برای کسی که نمیفهمد هر توضیحی اضافه است⛔              آنان که میفهمند عذاب میکشند، آنان که نمیفهمند عذاب میدهند ➦➦➦➦➦➦➦ در این شهرصدای پای مردمیست که: همچنان که تو را در آغوش میگیرند❅طناب دار تو را میبافند❃صادقانه دروغ میگویند❋خالصانه خیانت میکنند✾ این مردم از دور دوست داشتنی ترند در این شهر هرچه تنهاتر باشی  خوشبختری❁  ↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯               هر چقدر آدمهارو بیشتر میشناسی تنهائیت، دلچسبتر میشه☞ هرگز با انسانهای احمق و نادان بحث نکنید متاسفانه بعضیها رو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت                   𓊉مردم شهری که همه در آن میلنگند به کسی که راست راه میرود میخندند انسان عادت دارد چیزی را که نمیفهمد مسخره کند𓊈                                                           ⦅به راهی که اکثر مردم میروند شک کن، چون بجای فکر کردن تقلید میکنند از متمایز بودن نترس انگشت نما بودن بهتر از  احمق بودن است  ───༺♡༻─── ╚═══✮❁•°❀°•❁✮════╝
خب اگ فقط ی بار بوده باشه. بزنه تو سرت. چون بهش گفتی غلط کردی. و بعدش با کارهای دیگ ثابت کنه ک عاشق ...

نه عزیزم اگه یک بار بوده پشیمون شده باشه البته که نرو

برای من صدهابارزده و هیچوقت پشیمون نشده

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
کاری ندارم ولی مرد سالاریه هر چی خوندم نشونه مرد سالاری بودهروانشناسی انقدر فراره میشه از دین و مذهب ...

الان حرف‌های اون کارشناس مذهبی مرد سالاری نیست؟ متوجه نمیشم منظورت چیه 

دوست صمیمیم شوهرش دو سه بار بهش خیانت کرده ولی بخشیدش میگه چون خیلی دوستش دارم،نمیدونم‌با وجود این موضوع چطور میتونه هنوز دوسش داشته باشه البته ب غیر از این موضوع اذیتش نمیکنه و بهش احترام میزاره 

من وایسادم پای زندگیم

پای زندگیت ؟!! چه زندگی؟!! اون اگه میخواستت ک میزدت ! چه جالبه افردادی مث تو که با ازدواج خودشونو صاحب تمام و کمال اون زندگی میدونن تا ابد . و به هر قبمتی میخوان نگهش دارن

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
2810