2777
2789
سلام دوستان . من دوروز پیش اپلیکیشن تارا برای خودم و شوهرم نصب کردم و یک کشف بزززززرگ !! میزان اعتبا ...

نه عزیزم فکر نمیکنم اینطور باشه، من با پشتیبان صحبت کردم گفتن با توجه به گردش حسابی که بانک مرکزی ازتون میده اعتبار میدیم ،، و هردفعه بیشتر میشه 

ماهم ۳نفریم باحقوق ۱۸ ، دفعه اول ۱تومن داد تا ۳ماه ۱ میداد، بعدش ۱۵۰۰ داد دیشبم ۲تومن ،من قسطو زودتر ازموعد میزنم اعتبارمو زود افزایش داد و این ماه گردش حسابمم بالا بود

سلام .بسلامتی عزیزم انشالله که موفق میشی..فقط یه چیزی ..الان دیگه کسی کتاب آیین نامه رونمیخونه سوالا ...

سلام عزیزم ممنون از پیشنهادات ولی من کلا همه کلاس هارو شرکت کردم از شنبه شروع میشه ولی کتاب همسرم هست اونو نگاه میکنم قدیمی و میخونم 

میشه لطفاً بهم بگی سوالات مهم و 

درخواست دوستی میدم لطفاً قبول کن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نباید پیشنهاد میکردی باید طرح نیاز خالص میکردی همون میگفتی واااای چقدر گشنمهصوت های دکتر حبشی تو نت ...

شاید باورت نشه ولی تو همچین موقعیت هایی میگه خب پاشین بریم خونه غذا بخوریم ، یعنی جوری جواب میده که از رفتارش حالم به هم میخوره ، دلم نمیخواد اصلا صداشو بشنوم

2805
عزیزم هیچ سختیی نداره مثل دوچرخه سواری یه کار ناخودآگاهی هستیک هفته بشینی پشت ماشین راحت راه میوفتیف ...

میگم همه میگن با مربی مرد کلاس بردار خوب یادت بده 

بعد اینکه شماره ی مربی مرد و بهم دادن گفتن این خوب آموزش میده دل و جرات داره نمیترسه ماشینش و بزنی اینور اونور همه جا هم می‌بره آریا بریزه 

شما هم موافقی؟؟؟ 

ما الان ماشین داریم ولی چون من گواهینامه ندارم دست اقوام 

فعلا استفاده می‌کنه 

ماشین همسرم اتومات گفت برو اول با دنده ای یاد بگیر 

ماشین دنده ای و میدم دستت راه بیفتی رانندگی کنی...

شاید باورت نشه ولی تو همچین موقعیت هایی میگه خب پاشین بریم خونه غذا بخوریم ، یعنی جوری جواب میده که ...

همه مردها  ی رفتارهای آزاردهنده ای دارند رو اعصاب خانمشون راه میرن 

شما صوت های دکتر حبشی رو مکرر گوش بده انشاالله که خیره 

درست میشه 

عزیزم من دو سال پیش مادرم رو از دست دادم ۶ ماه آخر زندگیش شبانه روزی بیمارستان کنارش بودم ماه آخر دی ...

خدا مادرتون و بیامرزه 

به شما هم صبرو آرامش و خوشبختی عطا کنه إلهی آمین 🙏🙏

اره باید یه کار شروع کنم من همش فکر میکنم پول دراوردن سخته ....اصلا روم نمیشه از کسی پول بگیرم ....۱ ...

شما ب نظرم ترس شروع از کار داری 

پیشنهاد میکنم کتاب قدرت شروع ناقص رو بخونی

انشاالله خدا کمکت می‌کنه 

همیشه هم سعی کن نه گفتن بلد باشی و پر رو باشی ارزش کارت و بدونن اگه کسی خواست چیزی براش بدوزید بگو اینقدر دستمزدم میشه 

یوگا عالیه منم یوگا کار میکردم یه مدت ول کردم حس میکنم عضله‌هام تحلیل رفته

منم دیسک گردن خفیف دارم دکتر گفته یوگا کار کن 

البته برنامه‌ریزی کردم کم کم ب الویت ها و کارهام برسم 

فعلا باید رو رانندگی تمرکز کنم 

و ی سری اهداف زیبایی و ..

سلام دوستان خوبینبه راهنمایی تون سخت نیازمندممعصومه جون لطفا تگ کنید پایین پیامم ببینه🙏🏻🧡من صرفه ...

همینه دیگه

زنی که خودش پول در نیاره و شاغل نباشه

هررر چقدر هم مدیریت کنه و صرفه جویی کنه و پول و زندگی جمع کنه به چشم آقایون نمیاد

تهش میکه پولای خودم بوده 

مگه چیکار کردی ؟ مگه تو پول درآوردی؟

میگم همه میگن با مربی مرد کلاس بردار خوب یادت بده بعد اینکه شماره ی مربی مرد و بهم دادن گفتن این خوب ...

عزیزم راننده‌ی مرد حتما باید همراه داشته باشی

مسخره بازی ایران

وگرنه خوبه چرا که نه کلاس بردار برو سریع راه میوفتی

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
2810