2777
2789
سلام معصومه جون من هم از طلای کهن خریدم ولی بازار رو آدرسش رو دقیق بگومنم یکی رو بگم خوبه نصف راه پا ...

حتما عزیزم ...شب آخر وقت اینستامو باز میکنم 

اسم پیج ها رو می‌فرستم دقیق از رو اون برو پیدا کن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلامعصومه جون طلایی که خریدم ۷ درصد بود ولی مثل شما تو مغازه طرف اینقدر چک و چونه زدم که ۵ درصد حساب ...

سلام عزیز دلم 

آفرین اتفاقا خوب کاری می‌کنی 

همون پول های ریز و به چشم نیا ...جمع بشند ...سرماه میشه ان مبلغ که فردا میتونی موقع حرکت های بزرگ و کوچیکت روش حساب باز کنی 

باید طرز فکرم و تغییر بدم ویدیوهای انگیزشی ببینم . بزرگترین سرمایه رو دارم سلامتی ،‌ ولی قدر نمیدونم ...

آره عزیزم طرز فکرت رو عوض کن پول قراره در خدمت ما باشه نه ما در خدمت پول 

طلا هم برای همین چیزا جمع می کنیم دیگه اینکه خونه بهتری بخریم ماشین بهتری سوار بشیم آسایش بیشتری نصیبمون بشه خدا رو شکر کن که طلای داشتی که بفروشی والا به خواسته ات نمی رسیدی الانم کوچولو کوچولو جمع کن  

دیگه پول هم یه جوری خرج میشه دیگه(شاید هم دزدیده بشه😂😂حکمتی توشه) با خودمون که نمی‌توونیم ببریم اون دنیا تا تو این دنیا هستیم باید استفاده کنیم حالا چند تومن کمتر و بیشتر ارزش غصه نداره

با برنده شدن ترامپ 400 میلیونی که گذاشته بودیم وام بگیریم به فنا رفت کاش طلا میخریدیمخسته شدم انقد ا ...

میشه یه کم توضیح بدی ترامپ برنده شد دقیقاا چه اتفاقی افتاد ؟زیاد ازسیاست سردرنمیارم 

[QUOTE=359621140]❤️سلام عزیزم برای خرید طلا هیچوقت دیر نیست.(بلندمدت) تو زندگی پراز فراز ونشیب من و ...

در مورد حساب خواستن شوهراتون یه جورایی غیر مستقیم حرف بندازید جلوشون .مثلا بحثو در مورد کسی که شرایطش مثل شماست پیش بکش بگو چقد زشته که شوهر ادم ازش حساب میخواد ...ادم باید زنشو غرق پول کنه که چشم و دلش سیر باشه ...پایبند زندگیش بشه ..‌امید و انگیزه داشته باشه ،به مردش افتخار کنه...زن اگه بخواد حساب پس بده پس چرا ازدواج کرده

میموند خونه باباش سنگین رنگین بدون دغدغه باباش خرجش میکرد...اینا رو همه باهم نگید تابلو بشه...اروم اروم هر سری یه حرفی بنداز...سیاست منم همینه اینقد گفتم و گفتم تا شد ملکه ذهنش که عاشق دست و دلبازیشم..‌.همیشه جلوش میگم مرد باید پای زنش پول و طلا بریزه و زنش جمع کنه....دست به پس انداز زنا بهتره ...دستشون برکت داره ...بهتر میدونن برای خونه و بچها چی نیازه...هیچ وقت برچسب خسیس به شوهراتون نزنید 

تا میتونید هندونه بذارید زیر بغلشون...حتی اگه خسیسن پول نمیدن ،حساب میخوان بازم  شما برعکسشو جلوشون بگید ...

اینقد تکرار کنید تا بلاخره جواب بده...هیچ مردی در مقابل زبون ما خانوما نمیتونه مقاومت کنه...شاید زمان بر باشه مخصوصا برای تازه عروسا ولی نتیجه میده

خانوما من خیلی تنبلم دلم میخواد خودم درامد داشته باشم ....بچه ها دارن بزرگ میشن کوچیکه رو میزارمش مه ...

ریحانه بانو عزیز دل خواهر حالا نفهمیدیم شما قوی هستی یا تنبل ؟

خط اول نوشتی من تنبلم 😀خط آخر نوشتی قوی هستم 

حالا خواستم یه شوخی باهات کرده باشم عزیزم ❤️ 

ببین قربونت برم ..برای کار کردن حتما حتما باید چرایی داشته☘️

یه انگیزه ای داشته باشی 

که بتونی کسب در آمد کنی 

من از خودم شروع میکنم عزیزم مثال میزنم 

من معصومه اگه چرایی نداشته باشم ...به نظرت دستم به کار می‌ره 

به نظرت میشنم ساعت ها پشت کارم ؟

به نظرت چشم و گردن و کمر میذارم واسه کارم 

اونم نه یه روز نه دوروز  نه ماه ها نه سالها ...

صبحت نوزده سال کارو تلاش شبانه روزی 

آیا فکر می‌کنی تا به این سال که کار کردم نشده که من خسته بشم ؟یا کم بیاورم ؟اگه بگم نه اصلا و ابدا بدون که راست نگفتم 

تو فکر می‌کنی 

به نظرت چی منو اینقدر مصمم نگه داشته ؟

چی باعث شده که من استمرار داشته باشم در کارم ؟

چی باعث شده که چشمم رو از بقیه ی هم سن و سالهام و بقیه ی دوستانم 

که اونا  خانه دار هستند هی خواستن دلسردم کنند ناامیدم کنم 

چشمم رو ببندم ....

چی باعث شده که گوشم رو کر کنم موقع ناامید کردن و دلسرد کردن اطرافیانم ؟

فقط و فقط هدفی که در زندگی ام داشتم و دارم 

این هدف من که سر و پا نگه ام داشته 

این آروزها و رویاهای من که می‌خوام به واقعیت اتشون بپیوندم 

اینا هستند که من دست از تلاش بر نمیدارم 

اوایل زندگی که خیلی وضعمون ناجور بود ☘️

میگفتم کار کنم که از خانواده ی همسرم ( جاری و خواهر شوهر)

عقب نمونم 

از دور بریا عقب نمونیم ...زودی سر و سامان بدیم زندگیمون رو ❤️

الان به لطف خدا دستمون به دهنمون میرسه 

ولی باز هدف دارم که باز تلاش میکنم ...میگم الان جوونم میتونم 

فردا بیست سال دیگه آیا توانشو خواهم داشت ؟

پس تا سلامتی ام اجازه میده ...نباید کم بیارم 

اینا به کنار ...من همیشه دوست داشتم و دارم دستم تو جیب خودم باشه ...مستقل بودن رو خیلی دوست دارم ❤️

و الان هم با خودم عهد بستم زمانی خودم رو باز نشسته میکنم 

که یه دونه هم مغازه ای کنار مغازه ی قبلی ام داشته باشم 

یا خونه ای ...آپارتمانی از برای خودم باشه که

حداقل در آمد من از مغازه ی خودم و ملکی که خودم برای خودم خواهم گرفت 

ماهی سی چهل ملیون باشه ...که من با خیال راحت خودمو باز نشسته کنم ☘️

منو این اهداف که سر پا نگه داشته عزیزم

تو هم حتما برو دنبال اهدافت عزیزم ...بعد ببینم میتونی یه ثانیه هم بدون تلاش بگزرونی روزت رو ؟

با اجازه شما معصومه جان، از مدیریت خودم بگم

قبلا گفتم که مخارج خونه با من نیست و همسرم خودش خرید می کنه ، البته وقت هم نمی کنم که بدم خرید. هم شاغلم و هم بچه کوچیک دارم.

ولی حافظ مال شوهرم هستم

غذا اضافه بیاد، حتی اگه یه پیاله کوچیک باشه دور نمی ریزم و می زارم فریزر برای روزهایی که بخوایم غذا ساده بخوریم

یه بار گفته بودی یه رون مرغ رو بین ۴ نفر تقسیم کردی، منم این کار رو می کنم ولی اول اون رون رو می پزم و یه سوپ خوشمزه هم باهاش درست می کنم بعد رون مرغ رو ریش ریش می کنم و با پیاز و کشمش قاطی می کنم و با برنج دم میدم

برای ماکارونی همش گوشت نمی زارم، گوشت و سویا می زارم که توی ماکارونی بیشتر طعم گوشت میده

مهمان زیاد برامون نمیاد، ولی اگه بیاد به همسرم میگم دوغ فله ای بگیره و روش نعناع خشک و پونه می زارم، هیچ وقت نوشابه نمی گیرم،  هم ضرر داره و هم قیمتش بالاست.

همسرم دستش به کم نمیره،  همیشه زیاد می گیره، میره ۵۰ تا نون می گیره، میام ۵ تا ۵ تا بسته بندی می کنم می زارم فریزر

و وقتی هر بسته رو مصرف می کنیم، پلاستیکش رو نگه می دارم برای دفعه ی بعد

پلاستیک هایی که پاره میشن، شیشه شامپو و قوطی ها و.... اصلا دور نمی ریزم،  جمع می کنم و بعدش میدم همسرم بفروشه، چون همه ی اینا قابل بازیافت هستند

پیام از طرف دوستمون سودابه هستش 😍 

با اجازه شما معصومه جان، از مدیریت خودم بگمقبلا گفتم که مخارج خونه با من نیست و همسرم خودش خرید می ک ...

ادامه ی صحبت های @سودابه ۶۷
لباس های سر کارم و لباس های مجلسی رو با لباسشویی نمی شورم، با مینی واش می شورم که خراب نشن و موقع اتو کردن یه پارچه می ندازم روشون و اتو می کنم اینجوری بیشتر دوام میارن وسالها سالم هستند و قابل استفاده

لباس زیر هم با دست می شورم.

ترشی رو خودم درست می کنم و هیچ وقت نخریدم

حتی زمانم رو سعی میکنم مدیریت کنم

قانون ۲ دقیقه ای رو اجرا می کنم

هر کاری که زیر دو دقیقه زمان می بره رو همون لحظه انجام میدم

بیدار میشم تخت رو سریع مرتب می کنم

سرویس بهداشتی و روشویی رو در ۵ دقیقه تمیز می کنم

ظرفا رو همون لحظه می شورم و نمی زارم تلنبار بشن که وقت زیادتری ازم بگیره

موقع صحبت با تلفن گرد گیری می کنم و خونه رو جمع و جور می کنم

بعد از درست کردن غذا ۲ دقیقه گاز رو تمیز می کنم

اینجوری گاز همیشه تمیزه و نمی خواد نیم ساعت با انواع مواد شوینده بشورم و بسابم

هر موقع در یخچال رو باز می کنم سعی می کنم مرتبش کنم

وقتی پیش میز آرایشی هستم و موهام رو شونه می زنم و آرایش می کنم، همون لحظه میز آرایشی رو مرتب می کنم

سلام عزیزم وقتت بخیر فداتشم 🌹عزیزم صرفه جویی و پس انداز هات رو با سیاست و ریز ریز انجام بده طوری که ...

من هرچی تایپک ها میخونم کارت بلو نمی‌فهمم چطور میشه

😍خدایا یک دنیا ممنون بابت دختر نازی که بهم دادی😍
2810